Kerstpakketten

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je medewerkers, collega's of relaties tijdens de feestdagen? Dan zijn de koffie kerstpakketten en kerstpakketten thee van Fleur de Cafe een uitstekende keuze! Of je nu op zoek bent naar een luxe pakket met heerlijke koffie en thee, of juist een pakket met diverse lekkernijen en andere geschenken, bij Fleur de Cafe vind je een ruim assortiment aan kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Onze pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten en zijn gegarandeerd een smakelijke en feestelijke verrassing voor iedereen. Bovendien kunnen wij de pakketten naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met het toevoegen van bedrijfslogo's. Bekijk snel ons assortiment en verras je medewerkers, collega's of relaties met een uniek koffie kerstpakket of kerstpakket thee van Fleur de Cafe!

Filter je resultaten
Meer (3) Minder
Er zijn 52 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Ceylon OP

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Bosvruchten

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Oolong

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket zwart

Tea for Two 1 Rooibos African Orange & Rooibos Cranberry

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Red

Tea for Two 1 Sencha Cactus Vijg & Sencha Lemon

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Sencha

Tea for Two 1 Sterrenmix & Zorgeloos

Theepakket Pure Black

Theepakket winter

Theepakket earl grey

Theepakket Chai

Theepakket Rooibos

Theepakket Biologisch

Theepakket Naturel

Theepakket Kruiden

Theepakket groene thee

Theepakket Pure black + Zeefje

Theepakket Winter + Zeefje

Theepakket Earl grey + Zeefje

Theepakket Chai + Zeefje

Theepakket Rooibos + Zeefje

Theepakket Biologisch + Zeefje

Theepakket Naturel + Zeefje

Theepakket Kruiden + Zeefje

Theepakket Groen + Zeefje

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Bosvruchten

Tea for Two 2 Rooibos African Orange & Rooibos cranberry

Tea for Two 2 Sencha Lemon & Sencha cactus Vijg

Tea for Two 2 Sterrenmix & Zorgeloos

Tea for Two 1 Winter

Winterpakketje

Pakket Winterthee met magic teafilter

Pakket Winterthee met zeefjes en glazen

Koffiepakket speciaal

Chai Latte pakket

Pakket Sinterklaasthee

Pakket Latte Macchiato

Pakket Theebloem

Pakket Chique

Theepakket Hart

Theepakket Zwart-Wit

Theepakket Ontspanning

Koffiepakket Espresso

Proefpakket piramide theezakjes

Startpakket Rooibosthee

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Geef een kerstpakket thee cadeau van Fleur de Café

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een theeliefhebber tijdens de feestdagen? Dan is een kerstpakket thee van Fleur de Café een uitstekende keuze! Onze kerstpakketten thee zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen en heerlijk geurende losse theeën van de hoogste kwaliteit. Het perfecte cadeau voor een vriend(in), familielid, collega of als relatiegeschenk tijdens de kerstperiode. Onze theeën zijn afkomstig van gerenommeerde theeplantages en zijn met de grootste zorg geselecteerd. Daarbij hebben wij oog voor duurzaamheid en eerlijke handel, zodat je niet alleen van heerlijke thee kunt genieten, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bij Fleur de Café hechten wij veel waarde aan kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom zorgen wij ervoor dat elk kerstpakket thee met de grootste zorg wordt samengesteld en verpakt. Wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten thee, samengesteld in verschillende prijsklassen en thema's. Bovendien kunnen wij het kerstpakket thee personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, zodat het pakket nog persoonlijker wordt.

Bestel jouw kerstpakket thee vandaag nog en geef een bijzonder cadeau van Fleur de Café tijdens de feestdagen. Jouw medewerkers, collega's of relaties zullen blij verrast zijn met deze smakelijke en feestelijke verrassing.

Een koffie kerstpakket

Geef een bijzonder cadeau tijdens de feestdagen met een koffie kerstpakket van Fleur de Café! Onze koffie kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen en ambachtelijk gebrande koffiesoorten van de hoogste kwaliteit. Het perfecte cadeau voor een vriend(in), familielid, collega of als relatiegeschenk. Onze koffiesoorten zijn afkomstig van de beste koffieplantages en worden met de grootste zorg gebrand. Daarbij hebben wij oog voor duurzaamheid en eerlijke handel, zodat je niet alleen van heerlijke koffie kunt genieten, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bij Fleur de Café hechten wij veel waarde aan kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom zorgen wij ervoor dat elk koffie kerstpakket met de grootste zorg wordt samengesteld en verpakt. Wij bieden een ruim assortiment aan koffie kerstpakketten, samengesteld in verschillende prijsklassen en thema's. Bovendien kunnen wij het koffie kerstpakket personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, zodat het pakket nog persoonlijker wordt.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor thuis of voor op het werk, een koffie kerstpakket van Fleur de Café is altijd een goed idee! Bestel jouw koffie kerstpakket vandaag nog en geef een smakelijke en feestelijke verrassing aan jouw medewerkers, collega's of relaties tijdens de feestdagen. Zo laat je zien dat je om hen geeft en ze waardeert.

kerstpakketten van Fleur de Café

27.03.2023

Liefdevolle Moederdag cadeaus

Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Moederdag is bijvoorbeeld een speciale feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Een speciale dag dus.
Lees meer
18.10.2022

De leukste cadeaus voor een echte theeliefhebber

Een thee of koffie pakket is een passend cadeau voor de échte koffie en theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen... Bekijk al onze feestelijke cadeaus onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee of rooibos marsepeinthee, die bij de tijd van dit jaar passen!
Lees meer