Kerstpakketten

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je medewerkers, collega's of relaties tijdens de feestdagen? Geef dan een koffie en thee kerstpakket cadeau! Met keuze uit verschillende prijsklassen vind je luxe kerstpakketten aan koffie en thee bij Fleur de Café. Onze pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten en zijn gegarandeerd een smakelijke en feestelijke verrassing. Bovendien personaliseren we jouw kerstpakket geheel naar wens. Bekijk ons assortiment en verras je medewerkers, collega's of relaties met een uniek koffie en thee kerstpakket van Fleur de Café!

Filter je resultaten
Er zijn 50 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theepakket Hart

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Oolong

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket zwart

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Red

wfo1 Nieuw!

Luxe theepakket Sencha

Theepakket Groen + Zeefje

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Ceylon OP

Pakket Latte Macchiato

Chai Latte pakket

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Bosvruchten

Tea for Two 1 Rooibos African Orange & Rooibos Cranberry

Tea for Two 1 Sencha Cactus Vijg & Sencha Lemon

Tea for Two 1 Sterrenmix & Zorgeloos

Koffiepakket speciaal

Theepakket Pure Black

Theepakket winter

Theepakket earl grey

Theepakket Chai

Theepakket Rooibos

Theepakket Biologisch

Theepakket Naturel

Theepakket Kruiden

Theepakket groene thee

Theepakket Pure black + Zeefje

Theepakket Winter + Zeefje

Theepakket Earl grey + Zeefje

Theepakket Chai + Zeefje

Theepakket Rooibos + Zeefje

Theepakket Biologisch + Zeefje

Theepakket Naturel + Zeefje

Theepakket Kruiden + Zeefje

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Bosvruchten

Tea for Two 2 Rooibos African Orange & Rooibos cranberry

Tea for Two 2 Sencha Lemon & Sencha cactus Vijg

Tea for Two 2 Sterrenmix & Zorgeloos

Tea for Two 1 Winter

Winterpakketje

Pakket Winterthee met magic teafilter

Pakket Winterthee met zeefjes en glazen

Pakket Theebloem

Pakket Chique

Theepakket Ontspanning

Koffiepakket Espresso

Proefpakket piramide theezakjes

Startpakket Rooibosthee

Startpakket Groene thee

Startpakket Kruidenthee

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Geef een persoonlijk kerstpakket cadeau

Een kerstpakket met thee of koffie is een fantastisch geschenk om tijdens de feestdagen te geven. Je kunt iemand verwennen met een heerlijk assortiment aan smaken en aroma's. Van de meest verse koffiebonen tot geurige theemelanges, een kerstpakket met thee of koffie brengt warmte en genot op elk moment van de dag. Echt een momentje voor jezelf, vol rust en ontspanning.

Laat de ontvanger onderdompelen in de rijke smaken en geuren. Zo laat je iemand echt voelen dat je om hen geeft en wens je hen een feestelijk seizoen vol warme drankjes en gezelligheid toe. Met de duurzame en eerlijke handel van Fleur de Café geniet de voorbestemde niet alleen van overheerlijke drankjes, maar draagt ook bij aan een groenere wereld. Theedrinken is nog nooit zo verantwoord geweest. Je kan ook een thee kerstpakket zelf samenstellen, Dit kan al vanaf 5 stuks. 

Een koffie kerstpakket

Wil jij de koffieliefhebber in jouw omgeving tijdens de feestdagen verwennen? Met ons zorgvuldig samengestelde kerstpakketten geef je het perfecte cadeau aan jouw vriend(in), familielid, collega of relatie. Een smakelijke en feestelijke verrassing waar iedereen blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat elk koffie kerstpakket met de grootste zorg wordt samengesteld en verpakt. Al vanaf 5 stuks kan je ook zelf een koffie kerstpakket samenstellen

Ook zijn al onze koffiesoorten afkomstig van de beste koffieplantages en worden zorgvuldig gebrand. Zo heb jij een origineel en persoonlijk cadeau voor tijdens de feestdagen. Met keuze uit verschillende thema’s en prijsklassen vind je bij Fleur de Café zeker een passend koffie kerstpakket. Vind de jouwe nu in ons assortiment.

Thee kerstpakket

Naast ons koffie kerstpakketten kun je ook kiezen voor een origineel thee kerstpakket. Zo kun je de theeleut in jouw omgeving verwennen met overheerlijke theemelanges en leuke accessoires. Met de handige vershoudpotjes en theezeefjes maak je de theebeleving helemaal af. Kies je voor de warme smaken van het winterplateau of de sinterklaasthee tijdens de wintermaanden?

Of kies je juist voor zomerse en frisse aroma’s van de Rooibos African Orange & Rooibos Cranberry? Ook de unieke Cactus Vijg en Sencha Lemon is een echte aanbeveling. Welke je smaken ook kiest, zorgt dat de smaken overeenkomen met de persoonlijkheid van de ontvanger. Zo weet je zeker dat je het perfecte thee kerstpakket uitkiest.