Koffiemachines - Volautomaten

Als horecaondernemer wil je iedere klant overheerlijke koffie van hoge kwaliteit serveren. Het zetten van de perfecte koffie komt heel nauw kijken en vraagt gespecialiseerde vaardigheden. Met een professionele koffiemachine volautomaat van Fleur de Café is elke stap geautomatiseerd; van het malen van de koffiebonen, het aanstampen van het mengsel en het zetten van de koffie onder ideale omstandigheden. Zo is elk kopje koffie perfect gezet en geniet je van een unieke koffiebeleving. In ons assortiment vind je een koffiemachine volautomaat van verschillende soorten. Kies je bijvoorbeeld voor een volautomaat espressomachine? Of zoek je een andere koffie volautomaat? Bekijk ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Voor thuis

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 48 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Animo OptiMe 12

wfo1 Op = Op

Expobar Cafelino trio

Bravilor Solo Choco

Nivona CafeRomatica NICR695

Animo Optime 22

Aequator Bolivia touch 2.0

wfo1 Meest populair

Aequator Salvador touch zwart

Bravilor Heetwaterdispenser hwa 6d

Animo Optibean X 12

Bravilor Bolero 32

Ascaso Dream PID aluminium gepolijst

Ascaso Dream PID espressomachine in kleur

Quickmill 820 espressomachine

Bravilor Bolero 11

Bravilor Bolero 43

wfo1 met gratis koffie

Nivona 8103 volautomaat koffiemachine titanium

Bravilor Esprecious 12

Bravilor Esprecious 11

Bravilor Bolero 21

Bravilor Esprecious 21 L

Bravilor Sego 12

Dr. Coffee F11 Black Edition koffie volautomaat 2 ltr

Animo Optivend 42 NG

Nivona CafeRomatica NICR550 zwart

Nivona CafeRomatica NICR560 wit

Nivona CafeRomatica NICR690 zwart

Nivona CafeRomatica NICR790 zwart

Nivona CafeRomatica NICR795 zilver

Nivona CafeRomatica NICR796 wit

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Nivona CafeRomatica NICR825 RVS

Nivona CafeRomatica NICR960 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Titanium

Nivona CafeRomatica NICR1040 Titanium/Chrome

Animo Optibean 3XL Touch

Animo Optibean 3 Touch

Animo Optibean 2 Touch

Animo Optibean 2 XLTouch

Animo Optibean 4 Touch

Animo Optibean 4 XLTouch

Animo Optibean 2 NG

Animo Optibean 2 XL NG

Animo Optibean 3 NG

Animo Optibean 3 XL NG

Bravilor Sprso

wfo1 met gratis koffie

Nivona 8101 volautomaat koffiemachine zwart met koffie

Nivona CafeRomatica NICR970 Zilver

Nivona CafeRomatica Titanium NICR930

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Een professionele koffiemachine volautomaat

Een goede kop koffie is een must voor het aanbod van elke horecaonderneming. Om dit te verwezenlijken is een professionele koffiemachine volautomaat een perfecte uitkomst. Wij helpen jou graag verder bij jouw zoektocht naar een passend koffiezetapparaat volautomaat. Als importeur van hoogwaardige koffiemachines verkopen wij sinds 2012 jaarlijks meer dan 250 barista koffieapparaten aan diverse horecavestigingen. Zo is onze espressomachine volautomaat een echte aanrader, maar heb je ook keuze uit diverse andere modellen.

De koffiemachine volautomaat wordt door uiteenlopende grote merken aangeboden. Met keuze uit namen als Dr. Coffee, Animo, Nivona, Bravilor en Expobar koop je een stijlvolle en professionele koffiemachine voor in de zaak. Alle apparaten zijn voorzien van unieke volautomatische functies, waardoor je continu de lekkerste koffie zet. Zo maak je met een professionele koffie volautomaat overheerlijke lattes, cappuccino’s, espresso’s en andere koffiesoorten. Naast grote en professionele volautomaat koffiemachines voor de horeca vind je in ons assortiment ook geschikte modellen voor thuis en voor op de werkvloer. Overheerlijke koffie wordt immers overal gedronken.

Onderhoud koffiemachine volautomaat

Wanneer je een professionele koffiemachine hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat en de prachtige smaakaroma’s blijft produceren. Voor een koffiemachine volautomaat geldt dat deze automatisch weergeeft wanneer onderhoud nodig is. Een professionele volautomaat espressomachine vereist daarentegen iets meer aandacht.

Een koffiemachine volautomaat kopen bij Fleur de Café

Heb je een professionele koffiemachine volautomaat op het oog? Door deze bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van diverse voordelen. Zo zijn onze koffiemachines van hoogwaardige materialen gemaakt en worden deze voor een scherpe prijs aangeboden. Zo profiteer je van een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Ook geldt dat wanneer je deze bij ons koopt, je geen koffieverplichting hebt. Wat wordt daarmee bedoeld? Je koopt een koffiemachine volautomaat zonder dat je aan een contract vastzit en niet aan verplichtingen gebonden bent. Wel profiteer je van een eenjarige garantie op jouw koffiemachines. Ook ontvang je als koffieklant 25% korting op een onderhoudsbeurt en kun je als horecaonderneming het serviesgoed gratis in bruikleen nemen. Dit draagt allemaal bij aan de koffiebeleving van de klant.

Veel gestelde vragen

Welke volautomatische koffiemachine?

Voor welke volautomatische koffiemachine je moet kiezen, is afhankelijk van jouw voorkeuren en behoeften. Een belangrijke factor om rekening mee te houden is bijvoorbeeld de capaciteit. Wil je deze veelvuldig gebruiken en hoeveel koppen koffie moet deze produceren? Ook zijn de functies een belangrijke factor. Wat moet de machine allemaal kunnen en welk soorten koffie moet de volautomatische koffiemachine kunnen produceren? Tevens zijn het gebruiksgemak, onderhoud en het budget belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Welke koffiebonen voor volautomaat?

Enkele populaire koffiebonen die vaak voor een volautomaat worden gebruik zijn Lavazza, Illy en Segafredo. Vaak is de verpakking met koffiebonen gelabeld als speciaal ontworpen voor volautomatische koffiemachines. Daarnaast zijn de kwaliteit, de mate van gebrande koffiebonen en jouw persoonlijke smaakvoorkeuren ook factoren om rekening mee te houden.

Hoe werkt een volautomaat?

Een volautomaat werkt in verschillende stappen. Allereerst maalt de machine koffiebonen tot een consistente grootte met een intern gebouwde molen. Zodra de bonen zijn gemalen, stampt de machine de gemalen koffie automatisch aan. De koffiemachine volautomaat perst vervolgens heet water door het mengsel, waardoor de smaak en het aroma van de koffie worden onttrokken. Als de machine is uitgerust met een melkopschuimer, zal deze automatisch melk stomen en opschuimen. Wanneer dat is gebeurd, schenkt de machine de koffie en melk in de koffiekop.