Koffiemachines - Pistonmachine

Wil jij jouw klanten laten genieten van de rijke en gedurfde smaken van espresso? Dan is een professionele piston machine een echte must. Als horecaondernemer wil je jouw gasten natuurlijk échte kwaliteitskoffie serveren. Een goede kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken in jouw horecaonderneming. Natuurlijk is een goede espressomachine ook onbreekbaar op de werkvloer of bij jou thuis. Is jouw oude espresso koffiemachine toe aan vervanging of wil je deze een upgrade geven? Met een professionele pistonmachine van Fleur de Café serveer je voor een scherpe prijs enkel de lekkerste koffie. Onze professionele pistonmachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Voor thuis

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 2 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Fracino Dual Fuel Retro 2 groeps

Fracino Dual Fuel Retro 3 groeps

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Wat is een pistonmachine?

Een pistonmachine is eigenlijk gewoon een halfautomatische koffiemachine. Maar een piston machine kenmerkt zich door het losse filterdrager waarin je gemalen koffie terecht komt. Anders dan bij een volautomaat koffiemachine, moeten de bonen bij een pistonmachine zelf gemalen worden. Het malen van de bonen kan je doen in een grinder, of terwijl, een koffiemolen. We hebben verschillende koffiemolens in het assortiment die hiervoor gebruikt kunnen worden. Je zou natuurlijk ook gemalen bonen al kunnen kopen zodat je ze zelf niet meer hoeft te malen. Iedere koffieboon is geschikt voor een pistonmachine, zolang de bonen maar gemalen zijn.

De geschikte espressomachine kopen bij Fleur de Café

Heb je een professionele pistonmachine op het oog?  Door hem bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van veel diverse voordelen. Zo kun je bij ons jouw espresso apparaat kopen voor een scherpe prijs, en dat zonder koffieverplichting. Wat bedoelen we hiermee? Bij Fleur de Café koop je een hoogwaardige koffiemachine, zonder dat je aan een contract vastzit. Na de koop is de machine helemaal jouw eigendom en ben je verder niet gebonden aan verplichtingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dat je van een eenjarige-garantie op jouw espressomachine profiteert. Zo schenk je jouw klanten voor een prachtige prijs overheerlijke kwaliteitskoffie van de pistonmachine.

Onderhoud aan je pistonmachine

Om voor lange tijd van jouw piston machine te genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Voor bijna alle koffiemachines van Fleur de Café geldt dat deze automatisch aangeven wanneer en waarvoor onderhoud nodig is. Een professionele pistonmachine vereist daarentegen iets meer aandacht. Zo moeten de ring en douche van de zetgroep ieder jaar worden vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat je de zetgroep dagelijks reinigt, wat je eenvoudig met een borstel en reinigingsmiddel kan doen. Heb je geen reinigingsmateriaal op voorraad? In ons assortiment vind je verschillende onderhoudsproducten voor jouw koffiemachines. Ook vind je verschillende onderdelen van koffiemachines om deze bij storing of slijtage te kunnen vervangen.