Theeconcept voor Horecazaken

Hoe werkt ons unieke theeconcept met losse thee

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk  échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen. De tijd van het zakjes theegruis is voorbij, de tijd van fijnproevers is aangebroken. Bovendien worden de theesoorten samengesteld en geproduceerd in onze eigen theemelangeerderij. Kies ook voor sensationeel hoge kwaliteit thee en geef uw gasten een onvergetelijke beleving. Als Horeca ondernemer kunt u rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen u graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Mocht u tussentijds willen veranderen qua smaken, dan leveren wij bovendien de nieuwe theekaarten geheel gratis! 

Aan de slag met onze theeconcept

Om direct met onze thee te kunnen werken, heeft u de volgende artikelen nodig:

Deze artikelen zijn al handig samengevoegd in onze Horeca Startpakketten. Bestel het pakket van uw keuze en u kunt binnen een week aan de slag met ons losse theeconcept.

Theekaart

Theekaart

Op de theekaart staan de theesmaken die u aanbiedt met daarbij een smaakbeschrijving. Hierdoor kan uw gast alvast aan tafel een keuze maken. De theekaart is geplastificeerd en is geschikt om in een tafelhouder neer te zetten. De theesoorten zijn op de kaart gerangschikt naar Zwarte thee, Groene theeRooibosthee , Kruidenthee en Speciale thee. Dit helpt uw gast een geschikte keuze te maken.

Water in kopje

Water in kopje

Wanneer uw gast de theebestelling heeft doorgegeven, vult u een theeglas met heet water en plaatst deze op een schotel. 

Thee in theetip

Thee in theetip

Vervolgens hangt u een leeg zeefje in het hete water. U vult de theetip met de smaak thee die uw gast heeft uitgekozen. Wij advieren 2 a 3 gram voor 1 kop thee. Onze doseerlepel geeft precies die hoeveelheid. Schep de thee in de tip en plaats de tip boven op het zeefje.

Thee serveren

Thee serveren

U serveert de thee uit aan uw gasten. Om uw theeconcept nog completer te maken, bieden wij ook suiker, honing, nougat en koekjes aan.

Thee in de kop

Thee in de kop

Uw gast ziet de losse thee naar keuze op het tipje liggen en kan zelf de thee in het zeefje laten vallen. Vervolgens mag de thee zeker 5 minuten trekken.

Genieten maar!

Genieten maar!

Uw gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het zeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee. Wij garanderen u dat uw gasten ultiem genieten en terugkomen voor meer. 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen over het serveren van thee

08.09.2020

Losse thee bewaren. Theeblik. Tips en bewaaradviezen.

In een theeblik kan je losse thee op de juiste manier bewaren om de beste smaaksensatie te behouden. Wanneer je thee goed bewaard, blijft thee zelfs jarenlang goed. Voor het goed bewaren van thee bieden wij in ons assortiment onder andere handige theeblikken.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer
01.09.2020

Een leuk thee cadeaupakket koop je bij Fleur de Café

Een thee cadeaupakket is een passend cadeau voor de échte theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen. Bekijk al onze feestelijke theecadeau's onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee, die ook nog eens onze thee van de maand is!
Lees meer
29.06.2020

Zelf ijsthee maken / Verse ice tea voor horeca en particulieren

Tijdens die warme zomerdagen is verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Fleur de Café ontwikkelde drie theeën om zelf ijsthee te maken. Deze theesoorten hebben een fantastische zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en met 90% minder suiker dan reguliere icetea.
Lees meer
02.07.2015

Verse ijsthee maken van losse thee

Binnen een handomdraai zet u uw gasten een heerlijke frisse ijsthee voor! bekijk in dit blog de recepten, geheimen en hoe je een lekkere ijsthee zet.
Lees meer