
Losse thee serveren is helemaal van deze tijd
De tijd van theegruis in theezakjes is voorbij. Het is tijd om de fijnproevers gehoor te geven. Zij geven de voorkeur aan losse thee. Bij het serveren ervan staat de klantbeleving weer voorop. Jouw klant ziet échte thee met échte ingrediënten.
Losse thee is helemaal van deze tijd. Het is goedkoper, milieuvriendelijker en geeft véél meer smaak dan theezakjes. In onze speciale theezeefjes krijgt de losse thee de ruimte. De thee kan zich ontplooien waardoor de smaak vrij komt. Het verschil proef je!
Gemak voor jouw horecaonderneming
Losse thee serveren lijkt misschien lastig. Maar dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Met het thee-concept van Fleur de Café creëer je het wow-effect in een handomdraai. Je serveert de thee á la minute en laat je gasten zien wat ze drinken.
Fleur de Café maakt losse thee serveren eenvoudig:
- Je kan kiezen uit meer dan 140 theesmaken (en wij helpen je hierbij)
- Je krijgt verkoopondersteuning, zoals gratis op maat gemaakte thee-menukaarten
- Je kan er terecht voor theeservies, zeefjes en álles rondom thee én koffie
- Je krijgt de hoogste kwaliteit thee en ingrediënten
- Je betaalt minder voor meer smaak
Je kunt als ondernemer rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen je graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Je kan gerust langskomen om de thee eerst zelf thee te proeven. Wil je toch andere theesoorten op je menu? Ook tussentijds leveren wij nieuwe menukaarten geheel gratis!
Het theeconcept uitgelegd
Je wil losse thee gaan serveren en vraagt je af hoe je dit aanpakt. Wij leggen je uit hoe dit werkt met ons losse thee-concept:
Jouw eigen theekaart
Jouw gast kiest de gewenste thee al aan tafel. Hij of zij gebruikt de theekaart. Deze maken wij speciaal voor jou. Jij kiest namelijk zelf welke thee er op komt. Wij leveren de kaart met omschrijvingen van de thee. De theekaart is geplastificeerd en geschikt om in een tafelhouder neer te zetten.
Thee in theetip
Je vult de tip met de gekozen thee. Twee a drie gram is voldoende. Je kan het jezelf makkelijk maken door een doseerlepel te gebruiken. Je hangt het theezeefje in een glas met heet water, zet het glas op een schotel en plaatst het tipje boven op het zeefje.
Thee serveren
Je serveert de thee aan tafel. Je kunt de thee-ervaring nog completer maken. Dit doe je door bonbons, suiker, honing en koekjes bij de thee te serveren.
Thee in de kop
Je gast ziet de thee en de ingrediënten. Hij of zij doet zelf de losse thee in het theezeefje. De thee mag zeker 5 minuten trekken.
Genieten maar!
Na het trekken verplaatst je gast het theezeefje van het kopje naar het tipje. Je gast bepaalt zo zelf de sterkte van de thee. En geniet zo van het uiterlijk, de beleving en de smaak van de beste losse thee. Wedden dat jouw gast terugkomt voor meer?

Wat heb je nodig?
Wil je aan de slag met dit theeconcept? Dan heb je losse thee, een theeglas en een theezeefje met tip nodig. Ook een doseerlepel is handig. Zo weet je dat elke medewerker dezelfde hoeveelheid thee serveert. En blijf je binnen de berekende inkoopkosten. Om je losse thee zo lang mogelijk smaakvol te houden bewaar je het in een bewaarblik.
Je kunt ook het Horeca Starterspakket voor de horeca kiezen. Dan heb je alle hierboven benoemde benodigdheden in een keer. Dat is wel zo makkelijk.
Weet je nog niet welke thee je op je menu wil? En zoek je iemand die meedenkt? Je kunt met gerustheid bellen naar 0570-67 77 22. Dan kan je een afspraak maken om langs te komen in Deventer. Of denken we aan de telefoon met je mee over wat past bij jou horecazaak.