
Hoe werkt ons unieke theeconcept met losse thee
Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen. De tijd van het zakjes theegruis is voorbij, de tijd van fijnproevers is aangebroken. Bovendien worden de theesoorten samengesteld en geproduceerd in onze eigen theemelangeerderij. Kies ook voor sensationeel hoge kwaliteit thee en geef uw gasten een onvergetelijke beleving. Als Horeca ondernemer kunt u rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen u graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Mocht u tussentijds willen veranderen qua smaken, dan leveren wij bovendien de nieuwe theekaarten geheel gratis!
Aan de slag met onze theeconcept
Om direct met onze thee te kunnen werken, heeft u de volgende artikelen nodig:
Deze artikelen zijn al handig samengevoegd in onze Horeca Startpakketten. Bestel het pakket van uw keuze en u kunt binnen een week aan de slag met ons losse theeconcept.
Theekaart
Op de theekaart staan de theesmaken die u aanbiedt met daarbij een smaakbeschrijving. Hierdoor kan uw gast alvast aan tafel een keuze maken. De theekaart is geplastificeerd en is geschikt om in een tafelhouder neer te zetten. De theesoorten zijn op de kaart gerangschikt naar Zwarte thee, Groene thee, Rooibosthee , Kruidenthee en Speciale thee. Dit helpt uw gast een geschikte keuze te maken.
Water in kopje
Wanneer uw gast de theebestelling heeft doorgegeven, vult u een theeglas met heet water en plaatst deze op een schotel.
Thee in theetip
Vervolgens hangt u een leeg zeefje in het hete water. U vult de theetip met de smaak thee die uw gast heeft uitgekozen. Wij advieren 2 a 3 gram voor 1 kop thee. Onze doseerlepel geeft precies die hoeveelheid. Schep de thee in de tip en plaats de tip boven op het zeefje.
Thee serveren
U serveert de thee uit aan uw gasten. Om uw theeconcept nog completer te maken, bieden wij ook suiker, honing, nougat en koekjes aan.
Thee in de kop
Uw gast ziet de losse thee naar keuze op het tipje liggen en kan zelf de thee in het zeefje laten vallen. Vervolgens mag de thee zeker 5 minuten trekken.
Genieten maar!
Uw gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het zeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee. Wij garanderen u dat uw gasten ultiem genieten en terugkomen voor meer.