Losse thee voor de horeca

Losse thee serveren is helemaal van deze tijd

De tijd van theegruis in theezakjes is voorbij. Het is tijd om de fijnproevers gehoor te geven. Zij geven de voorkeur aan losse thee. Bij het serveren ervan staat de klantbeleving weer voorop. Jouw klant ziet échte thee met échte ingrediënten.

Losse thee is helemaal van deze tijd. Het is goedkoper, milieuvriendelijker en geeft véél meer smaak dan theezakjes. In onze speciale theezeefjes krijgt de losse thee de ruimte. De thee kan zich ontplooien waardoor de smaak vrij komt. Het verschil proef je!

Gemak voor jouw horecaonderneming

Losse thee serveren lijkt misschien lastig. Maar dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Met het thee-concept van Fleur de Café creëer je het wow-effect in een handomdraai. Je serveert de thee á la minute en laat je gasten zien wat ze drinken. 

Fleur de Café maakt losse thee serveren eenvoudig:

  • Je kan kiezen uit meer dan 140 theesmaken (en wij helpen je hierbij)
  • Je krijgt verkoopondersteuning, zoals gratis op maat gemaakte thee-menukaarten
  • Je kan er terecht voor theeservies, zeefjes en álles rondom thee én koffie
  • Je krijgt de hoogste kwaliteit thee en ingrediënten
  • Je betaalt minder voor meer smaak

Je kunt als ondernemer rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen je graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Je kan gerust langskomen om de thee eerst zelf thee te proeven. Wil je toch andere theesoorten op je menu? Ook tussentijds leveren wij nieuwe menukaarten geheel gratis!

 

Het theeconcept uitgelegd

Je wil losse thee gaan serveren en vraagt je af hoe je dit aanpakt. Wij leggen je uit hoe dit werkt met ons losse thee-concept:

Jouw eigen theekaart

Jouw eigen theekaart

Jouw gast kiest de gewenste thee al aan tafel. Hij of zij gebruikt de theekaart. Deze maken wij speciaal voor jou. Jij kiest namelijk zelf welke thee er op komt. Wij leveren de kaart met omschrijvingen van de thee. De theekaart is geplastificeerd en geschikt om in een tafelhouder neer te zetten.

Thee in theetip

Thee in theetip

Je vult de tip met de gekozen thee. Twee a drie gram is voldoende. Je kan het jezelf makkelijk maken door een doseerlepel te gebruiken. Je hangt het theezeefje in een glas met heet water, zet het glas op een schotel en plaatst het tipje boven op het zeefje.

Thee serveren

Thee serveren

Je serveert de thee aan tafel. Je kunt de thee-ervaring nog completer maken. Dit doe je door bonbons, suiker, honing en koekjes bij de thee te serveren.

Thee in de kop

Thee in de kop

Je gast ziet de thee en de ingrediënten. Hij of zij doet zelf de losse thee in het theezeefje. De thee mag zeker 5 minuten trekken.

Genieten maar!

Genieten maar!

Na het trekken verplaatst je gast het theezeefje van het kopje naar het tipje. Je gast bepaalt zo zelf de sterkte van de thee. En geniet zo van het uiterlijk, de beleving en de smaak van de beste losse thee. Wedden dat jouw gast terugkomt voor meer?

Wat heb je nodig?

Wil je aan de slag met dit theeconcept? Dan heb je losse thee, een theeglas en een theezeefje met tip nodig. Ook een doseerlepel is handig. Zo weet je dat elke medewerker dezelfde hoeveelheid thee serveert. En blijf je binnen de berekende inkoopkosten. Om je losse thee zo lang mogelijk smaakvol te houden bewaar je het in een bewaarblik.

Je kunt ook het Horeca Starterspakket voor de horeca kiezen. Dan heb je alle hierboven benoemde benodigdheden in een keer. Dat is wel zo makkelijk.

Weet je nog niet welke thee je op je menu wil? En zoek je iemand die meedenkt? Je kunt met gerustheid bellen naar 0570-67 77 22. Dan kan je een afspraak maken om langs te komen in Deventer. Of denken we aan de telefoon met je mee over wat past bij jou horecazaak.

Kies jouw startpakket

Horeca pakket populair met 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket met 12 x 250 gr losse thee naar keuze

Horeca pakket zorgeloos 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket harmonie met 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket biologisch met 12 x 100 gr losse thee

Horeca pakket populair met 12 x 100 gr losse thee

Horeca pakket met 12 x 1 kilo losse thee naar keuze

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over horeca theepresentatie

11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer