Lattiz melkopschuimer

Lattiz melkopschuimer 2.0

Dankzij het geavanceerde ontwerp van de Lattiz machine hoef je je geen zorgen te maken over de moeilijkheid van het handmatig opschuimen van melk. Het enige wat je hoeft te doen, is de melk in de machine gieten, een druk op de knop geven en binnen enkele seconden krijg je een perfecte textuur en dikte van het melkschuim. Het is zo gemakkelijk dat iedereen, zelfs zonder ervaring, moeiteloos een barista-waardig melkschuim kan creëren.

Bovendien zorgt de Lattiz melkschuimmachine voor een consistente kwaliteit. Elke keer dat je de machine gebruikt, krijg je hetzelfde perfecte resultaat. Dit betekent dat je nooit meer teleurgesteld zult zijn door inconsistente of mislukte melkschuimcreaties. Het maakt niet uit of je één kopje koffie zet of een hele lading voor een groep vrienden, met de Lattiz melkschuimmachine weet je zeker dat het melkschuim altijd van de hoogste kwaliteit is.

Lattiz melk bag-in-box 4 liter

Lattiz melk bag-in-box

Heb je een horecaonderneming en wil je naast snelheid in het uitserveren ook altijd een constante kwaliteit van melkschuim behouden? Dan is de Lattiz melkschuimmachine op dit moment de beste keuze voor jou. Het vormt een uitstekende combinatie met een halfautomatische espressomachine. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen aan de Lattiz. Het melkschuim is altijd van constante kwaliteit en het maken van cappuccino's en latte macchiato's wordt voor iedereen mogelijk. Daardoor wordt elke cappuccino een traktatie die naar meer smaakt.

De Lattiz melk zit in een doos met daarin een zak van 4 liter melk. Deze Lattiz melk bag-in-box gaat in zijn geheel in de Lattiz machine. De aanwijzingen op de doos spreken voor zich. Na het plaatsen van de Lattiz bag-in-box geeft de machine automatisch het aantal houdbaarheidsdagen aan. Bij een nieuw pak melk is dit 10 dagen. Met een pak melk maak je 140 cappuccino's. Wordt het melkschuim op een gegeven moment grof en de bellen groot, dan is dat een teken dat het melkpak op is. Het vervangen kost slechts een paar tellen. Wel vraagt de machine af een toe om te spoelen, zo ook direct na het plaatsen van een nieuw pak Lattiz melk. Druk daarvoor op de spoelknop en na enkele seconden kun je de machine weer gebruiken.

De voordelen van Lattiz melk bag in box

  • Consistentie en kwaliteit: Met Lattiz melk ben je verzekerd van een constante kwaliteit melkschuim. De machine zorgt ervoor dat elke portie melkschuim perfect wordt opgeschuimd en verwarmd, waardoor je elke keer weer een heerlijke en zijdezachte textuur krijgt. Dit betekent dat elke cappuccino, latte macchiato of andere melkvariant die je maakt, consistent smaakt en er professioneel uitziet.

  • Tijdsbesparing: Met de Lattiz melkschuimmachine kun je in een mum van tijd grote hoeveelheden melkschuim bereiden. Of je nu een drukke koffiezaak runt of thuis veel gasten wilt bedienen, de Lattiz machine maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere melkdranken te bereiden. In slechts enkele seconden heb je genoeg melkschuim voor meerdere cappuccino's of andere koffiecreaties.

  • Gebruiksgemak: De Lattiz melkschuimmachine is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met één druk op de knop kun je melkschuim van hoge kwaliteit produceren zonder ingewikkelde technieken of barista-ervaring. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de machine te gebruiken, zodat iedereen, ongeacht het niveau van koffie-expertise, van de voordelen van Lattiz melk kan genieten.

Met de Lattiz melk in box van 4 liter maak je niet alleen razendsnel en met precisie heerlijke koffiecreaties, maar het biedt ook flexibiliteit en veelzijdigheid. De Lattiz melk in box is de ultieme metgezel voor barista's van alle niveaus. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en creëer keer op keer een perfecte balans tussen smaak en textuur met deze geavanceerde melkschuimmachine.

Onze Lattiz producten

Lattiz melk bag-in-box 4 liter

Lattiz melkopschuimer 2.0

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over koffiemachines

09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer