Lattiz melkopschuimer

Lattiz melkopschuimer 2.0

Dankzij het geavanceerde ontwerp van de Lattiz machine hoef je je geen zorgen te maken over de moeilijkheid van het handmatig opschuimen van melk. Het enige wat je hoeft te doen, is de melk in de machine gieten, een druk op de knop geven en binnen enkele seconden krijg je een perfecte textuur en dikte van het melkschuim. Het is zo gemakkelijk dat iedereen, zelfs zonder ervaring, moeiteloos een barista-waardig melkschuim kan creëren.

Bovendien zorgt de Lattiz melkschuimmachine voor een consistente kwaliteit. Elke keer dat je de machine gebruikt, krijg je hetzelfde perfecte resultaat. Dit betekent dat je nooit meer teleurgesteld zult zijn door inconsistente of mislukte melkschuimcreaties. Het maakt niet uit of je één kopje koffie zet of een hele lading voor een groep vrienden, met de Lattiz melkschuimmachine weet je zeker dat het melkschuim altijd van de hoogste kwaliteit is.

Lattiz melk bag-in-box 4 liter

Lattiz melk bag-in-box

Heb je een horecaonderneming en wil je naast snelheid in het uitserveren ook altijd een constante kwaliteit van melkschuim behouden? Dan is de Lattiz melkschuimmachine op dit moment de beste keuze voor jou. Het vormt een uitstekende combinatie met een halfautomatische espressomachine. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen aan de Lattiz. Het melkschuim is altijd van constante kwaliteit en het maken van cappuccino's en latte macchiato's wordt voor iedereen mogelijk. Daardoor wordt elke cappuccino een traktatie die naar meer smaakt.

De Lattiz melk zit in een doos met daarin een zak van 4 liter melk. Deze Lattiz melk bag-in-box gaat in zijn geheel in de Lattiz machine. De aanwijzingen op de doos spreken voor zich. Na het plaatsen van de Lattiz bag-in-box geeft de machine automatisch het aantal houdbaarheidsdagen aan. Bij een nieuw pak melk is dit 10 dagen. Met een pak melk maak je 140 cappuccino's. Wordt het melkschuim op een gegeven moment grof en de bellen groot, dan is dat een teken dat het melkpak op is. Het vervangen kost slechts een paar tellen. Wel vraagt de machine af een toe om te spoelen, zo ook direct na het plaatsen van een nieuw pak Lattiz melk. Druk daarvoor op de spoelknop en na enkele seconden kun je de machine weer gebruiken.

De voordelen van Lattiz melk bag in box

  • Consistentie en kwaliteit: Met Lattiz melk ben je verzekerd van een constante kwaliteit melkschuim. De machine zorgt ervoor dat elke portie melkschuim perfect wordt opgeschuimd en verwarmd, waardoor je elke keer weer een heerlijke en zijdezachte textuur krijgt. Dit betekent dat elke cappuccino, latte macchiato of andere melkvariant die je maakt, consistent smaakt en er professioneel uitziet.

  • Tijdsbesparing: Met de Lattiz melkschuimmachine kun je in een mum van tijd grote hoeveelheden melkschuim bereiden. Of je nu een drukke koffiezaak runt of thuis veel gasten wilt bedienen, de Lattiz machine maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere melkdranken te bereiden. In slechts enkele seconden heb je genoeg melkschuim voor meerdere cappuccino's of andere koffiecreaties.

  • Gebruiksgemak: De Lattiz melkschuimmachine is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met één druk op de knop kun je melkschuim van hoge kwaliteit produceren zonder ingewikkelde technieken of barista-ervaring. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de machine te gebruiken, zodat iedereen, ongeacht het niveau van koffie-expertise, van de voordelen van Lattiz melk kan genieten.

Met de Lattiz melk in box van 4 liter maak je niet alleen razendsnel en met precisie heerlijke koffiecreaties, maar het biedt ook flexibiliteit en veelzijdigheid. De Lattiz melk in box is de ultieme metgezel voor barista's van alle niveaus. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en creëer keer op keer een perfecte balans tussen smaak en textuur met deze geavanceerde melkschuimmachine.

Onze Lattiz producten

Lattiz melk bag-in-box 4 liter

Lattiz melkopschuimer 2.0

Wil je advies over thee in de horeca?
Wij helpen je graag met advies. Ook kunnen voor jouw bedrijf theepakketten samenstellen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen over espressomachines

21.09.2023

Koffiemachine met bonen voor thuis

Graag willen we u ook thuis laten genieten van lekkere koffie. Daarvoor heeft u al de keus uit meer dan 70 soorten koffiebonen die u online kunt bestellen in onze webshop. Naast goede koffiebonen is een goede koffiemachine met bonen voor thuis ook belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuis. Wil je liever zelf als een echte barista thuis aan de slag dan is een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan te bevelen.
Lees meer
02.06.2023

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met de Lattiz melkschuimmachine maak je moeiteloos en met een constante kwaliteit perfect melkschuim voor al je favoriete drankjes, zoals cappuccino, latte macchiato en andere heerlijke melkcreaties. Of je nu een professionele barista bent of gewoon thuis van een heerlijke koffie wilt genieten, de Lattiz melkschuimmachine staat altijd voor je klaar om het beste melkschuim te creëren.
Lees meer
01.05.2023

Ontdek de Smartsteam EX3 Zwart voor de Horeca

Klaar om de koffie-ervaring in jouw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Smartsteam EX3 Zwart: de koffiemachine die de lat hoger legt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Ontdek in onze blog waarom deze machine de nieuwe standaard voor koffiekwaliteit kan worden.
Lees meer
13.03.2023

Onderhoud jouw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan jouw espressomachine voorkomt storingen en resulteert tot lekker koffie voor jouw klant en gasten. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven aan jouw machine.
Lees meer
08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
21.02.2023

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Wanneer kun je nou spreken van echte verse koffie? Eigenlijk alleen wanneer je de bonen met een echte koffiemolen maalt. Er zijn veel verschillende koffiemolens maar wat zijn nou precies de verschillen? En wat bepaalt de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
22.04.2022

Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Zoekt u een espressomachine voor uw horeca? Kies dan voor de Expobar Onyx. De Onyx is zeer betrouwbaar en heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
14.04.2020

Expobar wordt Crem.

Met de espressomachine EX3 is dit realiteit.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer