Theeaccessoires

Filters weergeven
11.04.2024

Hoe presenteer je losse thee in de horeca?

Thee wordt regelmatig gedronken. Toch besteedt veel horeca weinig aandacht aan de populaire drank. Dit is zonde, want thee is veelzijdig! Fleur de Café maakt de lekkerste thee voor restaurants, cafés en andere horecazaken. Met de theeplateaus serveer je haast moeiteloos thee met een maximale beleving. Ontdek hoe ook jouw horecabedrijf gasten betovert met de mooiste thee en theeplateaus.
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2023

Losse thee of koffie bewaren? Dit zijn de beste bewaaradviezen

Heb je een pak met overheerlijke losse thee aangebroken? Of heb je jouw bezoek koffie geserveerd en zijn er gemalen koffiebonen overgebleven? Je zou het graag hergebruiken. Echter kan niet goed afgesloten koffie of losse thee haar overheerlijke smaken verliezen. En dat is natuurlijk niet wat je wil. In deze blog delen we diverse mogelijkheden om langdurig van jouw koffie en thee te genieten. Benieuwd naar onze bewaaradviezen? Je leest ze hieronder.
Lees meer
12.07.2023

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
12.07.2023

Randassortiment thee om te verkopen

Heeft u een koffie en thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken.
Lees meer
25.04.2023

Ik ga op vakantie en neem mee...

Natuurlijk wil je op vakantie blijven genieten van je favoriete kopje koffie of thee, maar in een ander land kan de smaak toch net anders zijn dan je gewend bent. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips voor je waarmee je ervoor kunt zorgen dat je jouw geliefde warme of koude drank van Fleur de Café ook tijdens je vakantie niet hoeft te missen.
Lees meer
23.08.2022

Hoe maak je ijsthee?

Lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen is met verse ijs thee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Zelf ijsthee maken is heel makkelijk en heerlijk om te drinken.
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer