Koffie op het werk

De lekkerste koffie bij u op het werk

De juiste koffie is niet alleen lekker, het is ook een extra service die u aan uw medewerkers, partners en klanten biedt. Wij denken graag met u mee over een passend koffieconcept voor u bedrijf.

Wanneer u koffie zakelijk wilt gaan gebruiken is het verstandig om enkele zaken te overwegen voordat u een keuze maakt voor een bepaalde koffie machine.

  • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
  • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
  • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
  • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
  • Water- en elektriciteitsvoorziening

Op basis hiervan kunnen wij u helpen met de keuze voor het juiste koffie apparaat en de juiste koffie. Ons assortiment zakelijke koffie bestaat uit vele verschillende soorten koffie: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew coffee. Bestelt u koffie op het werk, dan is het natuurlijk ook handig als u meteen melkcups, suikerzakjes en lekkers voor bij de koffie kunt bestellen. Dit is dan ook een van de vele opties die Fleur de Café u biedt!

Animo koffiemachine voor op het werk

Bent u opzoek naar de beste koffiemachines voor op het werk?

Naast lekkere koffiebonen is een juiste koffiemachine erg belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die uw koffie bonen vers maalt is een perfectie optie voor op het werk. De naam geeft het al aan, een volautomatische koffiemachine doet alles automatisch. Het enige wat u moet doen is het waterreservoir en het bonenreservoir bijvullen. U kunt snel genieten van een vers kopje koffie door een druk op de knop te geven.

Wilt u liever als een barista zelf op het werk koffie gaan zetten? Dan bevelen wij u een half automatische espressomachine met stoompijpje en een losse koffiemolen aan.

Onderhoud aan uw koffie machine is belangrijk, het onderhoud dat nodig is verschilt per machine. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Bij een volautomatische koffiemachine gaat het om regelmatig ontkalken.

Bij een volautomatische koffiemachine gaat het om regelmatig ontkalken. Heeft u problemen met uw koffiemachine? Neemt u dan gerust contact op met onze technische dienst. Samen zoeken wij graag naar een passende oplossing.  

De beste koffiemachines voor op het werk

Animo Optibean 2 XLTouch

Animo Optibean 4 XLTouch

Animo Optibean 2 XL NG

Animo Optibean 3 XL NG

Animo koffie apparaat

Waarom een Animo koffiemachine?

Echte koffie is pas genieten, daar moet je de tijd voor nemen, hoe druk het ook is op het werk. Pure koffie, versgemalen en op de juiste temperatuur. Met de OptiBean en Optime van Animo maak je in no time een echte espresso en vele andere varianten. Daarmee wordt elk moment een perfecte koffiemoment.

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean of Optime van Animo. Het koffie apparaat maalt de bonen en zet authentieke espresso. 

De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie. 

Losse thee van Fleur de Café

Bent u al bekend met onze losse thee?

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment losse thee. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende soorten losse thee: Zwart thee, Groene thee, Rooibos thee, Kruidenthee, Witte thee, Speciale thee, Exclusieve thee, Biologische thee, Theebloem en Losse ingrediënten. 

Om losse thee te serveren raden wij u aan om dit met een theezeefje met tip te doen. Naast dat het serveren met een theezeefje met tip er netjes uit ziet is het ook gemaksvriendelijk. 

Bent u nieuwschierig geworden naar de losse thee? Bij Fleur de Café kunt u losse thee gemakkelijk online bestellen

Thee blijft het langst goed en vers wanneer het donker en droog gewaard wordt. Om de smaak optimaal te houden is het belangrijk om elementen die smaak en houdbaarheid beïnvloeden buiten te sluiten. Wij adviseren u om de thee luchtdicht en donker te bewaren, met voorkeur op een koele en droge plaats. 

Theedoos van Fleur de Café

Naast losse thee hebben we ook piramide theezakjes

Het staat zeer zakelijk om uw collega's en klanten of gasten te voorzien van de Fleur de Café piramide theezakjes. De piramide theezakjes zijn gevuld met onze fijnste 12 theesoorten zodat er voor iedereen een smaak tussen zit. 

Fleur de Café heeft duurzame theepiramides ontwikkeld. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel en zijn hierdoor composteerbaar.   

Voor de Fleur de Café piramide theezakjes hebben wij ook een speciale Fleur de Café theedoos ontwikkeld. Deze mooie theedoos heeft een zwart design met ons Fleur de Café logo. Deze theedoos heeft 12 vakken waardoor er voor elke soort piramidetheezak plek is. 

Fleur de Café blik

Bewaar en opberg blikken voor uw losse thee of koffie op het werk

Losse thee kunt u het  best luchtdicht en donker bewaren. Hierdoor blijft de thee veel langer lekker. Met een handig blik bewaart u uw thee op de juiste manier.

Onze losse theesoorten hebben veelal grove ingrediënten waardoor er veel lucht tussen de thee zit. Daardoor kan het zijn dat een zakje thee van 100 gram, toch niet in het blikje van 100 gram past. Neem bijvoorbeeld onze Liefdevol thee van 100 gram, terwijl bij bijvoorbeeld een Ceylon thee van 100 gram, het blikje niet helemaal vol zal zitten.

Wij hebben verschillende soorten blikjes in ons assortiment. Van 20 gram tot een kilo blik. Wanneer u op zoek bent naar een bepaald soort blik dan kunt u bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden om deze te bestellen. 

kerstpakket en relatiegeschenken van Fleur de Café

Naast koffie en thee hebben wij ook relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven samengesteld

Voor relatiegeschenken en kerstpakketten bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende cadeaupakketten samengesteld met de mooiste losse theesoorten voor uw medewerkers of relaties. Een cadeaupakket met een mooi theeglas of handig opbergblik in combinatie met heerlijke losse thee of koffie zoals u van ons gewend bent.   

Populaire relatiegeschenken en kerstpakketten

Tea for Two 2 Sterrenmix & Zorgeloos

Pakket Latte Macchiato

Theepakket Naturel + Zeefje

Theepakket Hart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen voor bedrijven

09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
15.09.2023

Op het werk - voor uw bedrijf

Koffie van Fleur de Café op het werk mag niet ontbreken. Veel medewerkers en klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk, Fleur de Café heeft een uitgebreid assortiment met heerlijke koffie. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf.
Lees meer
15.09.2020

Echte lekkere koffie voor bedrijven - Zakelijke koffie

Veel medewerkers én klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk. Fleur de Café heeft een uitgebreid assortiment heerlijke koffie voor bedrijven.
Lees meer
background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722