Private label koffie

Wil je jouw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend. Het is bovendien de ultieme manier van marketing. Jouw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeciaalzaak en de horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie.

Meer weten over private label koffie?
Kom in contact met koffiebranderij Fleur de Café en ontdek jouw mogenlijkheden.
Private label koffie Fleur de Café

Private label koffie van Fleur de Café

Het verkopen en schenken van lekkere vers gebrande koffiebonen is belangrijk. Als de koffie goed is, komen jouw gasten er voor terug. Wij bieden jou koffie uit wel 20 verschillende landen aan waarmee je jouw private label koffie kan samenstellen. Zo zijn de Kenia koffiebonen van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilië, maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica. Bovendien heb jij de keuze uit meerdere soorten biologische koffiebonen en zelfs decafe koffiebonen voor jouw private label koffie. Wij gebruiken bij onze gebrande koffie geen toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de keuze van private label koffie van Fleur de Café de beste keuze. 

Wanneer je bij ons een eigen merk koffie laat maken, kunnen wij deze koffie verpakken in de door jouw uitgekozen private label koffiezakken. We kunnen de zakken voorzien van uw eigen etiket. Het grote voordeel van de Fleur de Café private label koffieverpakking is de zipsluiting. Hierdoor wordt na het eerste gebruik, het lostrekken van de zipsluiting, de koffiezak weer hersluitbaar. Ideaal wanneer je niet direct een hele kilo koffiebonen in uw koffiemolen wilt gooien. De private label koffiezakken zijn geschikt voor 1 kilo, 750, 500 en 250 gram en zijn voorzien van een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen wel uit de koffiezak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen.

Private label koffie in de horeca

Private label koffie is uitermate geschikt voor horecabedrijven. Bij een restaurant, hotel of café draait alles om beleving. Je wil jouw eigen sfeer neerzetten. En jouw gasten zo blij maken dat ze keer op keer terugkomen. Met een eigen koffie maak de beleving van het bezoek compleet.

Met private koffie versterk je de identiteit van je bedrijf. Het helpt je om jouw horecabedrijf op de kaart te zetten. Het helpt jouw unieke kenmerken zichtbaar te maken. En jouw stijl tot in de puntjes uit te werken. Daarbij creëer je met een eigen koffie exclusiviteit. Voor dat lekkere koffietje moeten ze bij jou zijn! Want alleen bij jouw restaurant of café is die super-lekkere koffie verkrijgbaar.

Verpakken en verzenden van private label koffie

Je kan ook als mkb- of horecaondernemer bij ons terecht. Je kan namelijk al vanaf 16 kilo koffie per soort koffie bestellen. Private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt. De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Deze datum is standaard een jaar na de branddatum. Bestel je per keer meer dan 128 kilo koffiebonen? Dan versturen wij deze op een pallet. Wij werken met verschillende koeriersdiensten die er voor zorgen dat jouw bestelling goed en snel wordt afgeleverd.

Wederverkoper worden?

Ben je fan van onze koffie en wil je deze graag zelf verkopen? Dan horen wij graag van jou. Je kan wederverkoper worden bij Fleur de Cafe. Als wederverkoper krijg je gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meedere bedrijven zijn u voorgegaan. Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Private label gebrande koffie

Private label gebrande koffiebonen

Wil je jouw klanten originele koffie voorzetten? Dan is een private label koffie echt wat voor jouw onderneming. Met een eigen label kun je jouw eigen merk koffiebonen schenken en verkopen. Een geweldige oplossing om je te onderscheiden van concurrenten. Daarnaast is het doorvoeren van een eigen originele identiteit is een echte aanwinst voor de marketing van jouw onderneming. Wanneer klanten de naam van jouw private label op de koffiekaart, koffiezakken en koffiekopjes zien staan, is dit een unieke manier om het label onder de aandacht te brengen en uit te blinken.

Ontwikkel je eigen horeca koffie met een uniek private label bij Fleur de Café. Onze koffie-experts denken graag met je mee om jouw private label op te zetten en onder de aandacht te brengen. In drie stappen ontwikkel je jouw eigen koffielabel. Zo word je eigen melange, smaak en verpakking samengesteld. Zo schenk je jouw klanten de lekkerste koffie en ervaren ze een onvergetelijke beleving.

Private label koffiecups

Private label koffiecups

Nespresso compatible capsules worden steeds populairder. Sinds 2023 kan je bij Fleur de Café koffiecups met jouw private label afnemen. Wat het aantrekkelijk maakt is het duurzame karakter van de koffiecups. Onze cups zijn namelijk afbreekbaar. Bij Fleur de Café worden alle capsules volledig vervaardigd uit plantaardige materialen. Ze zijn dus composteerbaar. In een tijd waarin duurzaamheid een cruciale rol speelt, is dit een belangrijk pluspunt.

Daarnaast biedt Fleur de Café flexibiliteit wat betreft afnamehoeveelheden. Je kan al vanaf 1800 stuks afnemen. Dit maakt het ook voor jouw mkb of horecaonderneming mogelijk om op maat gemaakte bestellingen te plaatsen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw klanten. 

Je kunt zelf kiezen tussen een eigen koffieblend en de hoogwaardige koffie van Fleur de Café. De koffiesoorten van Fleur de Café staan bekend om de hoogste kwaliteit qua smaak. Hierdoor kan jij jouw klanten een uitzonderlijke koffie-ervaring bieden. Bel voor de mogelijkheden naar: 0570-67 77 22

Aan de slag met private label koffie?
Kom in contact en we bekijken samen welke kansen er voor jou zijn.

Meer blogs over private label koffie

02.01.2024

Jouw eigen merk koffiecups laten maken

Wil je jouw eigen koffiecups laten maken? Met de private label koffiecups van Fleur de Café creëer je een exclusieve koffiebeleving. Jij krijgt de hoogste kwaliteit koffie. En dat al vanaf 180 doosjes van tien stuks. De verpakking bedruk je volledig naar wens in full colour. Zo onderscheid je jezelf met unieke private label koffiecups van sublieme kwaliteit. Lijkt dit je wat? Ontdek de mogelijkheden.
Lees meer
12.07.2023

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer
background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722