Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeelzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie.

Private label koffie

Het verkopen en schenken van lekkere vers gebrande koffiebonen heel belangrijk voor uw klanten. Uw klanten komen er voor terug. Wij bieden u koffie uit wel 20 verschillende landen aan waarmee u uw private label koffie kan samen stellen. Zo zijn de Kenia koffiebonen van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilië, maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica. Bovendien kunt u ook kiezen uit meerdere soorten biologisch koffiebonen en zelfs decafe koffiebonen voor uw private label koffie. Wij maken geen gebruik bij onze gebrande private label koffie van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de keuze van private label koffie van Fleur de Café de beste keuze. 

Wanneer u bij ons uw eigen merk private label koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken in de door uw uitgekozen private label koffiezakken en voorzien van uw eigen etiket. Het grote voordeel van de Fleur de Café private label koffieverpakking is de zipsluiting. Hierdoor wordt na het eerste gebruik, het lostrekken van de zipsluiting, de koffiezak weer hersluitbaar. Ideaal wanneer u niet direct een hele kilo koffiebonen in uw koffiemolen wilt gooien. De private label koffiezakken zijn geschikt voor 1 kilo, 750, 500 en 250 gram private label koffie en zijn voorzien van een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen wel uit de koffiezak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen.

Verpakken en verzenden

U kunt uw private label koffie vanaf 16 kilo per soort koffie bestellen. Private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt.  De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Bestelt u per keer meer dan 128 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet. Wij werken met verschillende koeriersdiensten die er voor zorgen dat u bestelling goed en snel wordt afgeleverd.

Wederverkoper worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meedere bedrijven zijn u voorgegaan. Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

04.09.2020

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer

Private label koffie

Als horecabedrijf wil je je klanten een onvergetelijke beleving meegeven. Wij denken daarom graag met je mee, hoe je dit kunt bereiken. Wil je je eigen merk koffiebonen in de horeca schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip voor de horeca maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van je koffie horeca marketing. Je eigen merknaam die ook uitblinkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeciaalzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie. Ontwikkel je eigen horeca koffiebonen. 

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een je eigen merk koffie, dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffieexperts helpen je graag om in 3 stappen je eigen private label koffie te ontwikkelen. Zo word je eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samengesteld.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722