Bestellen & Bezorgen

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te verwerken. Is uw bestelling vóór 12.00 uur bij ons binnen, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Mits alle producten voorradig zijn. Mocht dit niet zo zijn dan informeren wij u hierover zo spoedig mogelijk. Standaard versturen wij uw bestelling via Packs, na het aanmaken van de verzendsticker ontvangt u een Track&Trace code in uw mailbox. Via de website van Packs kunt u uw pakket volgen. U kunt ook kiezen voor versturing met PostNL, dan betaalt u iets meer verzendkosten. Woont u buiten Nederland of op een Waddeneiland, dan ontvangt u uw pakket via PostNL. Voor winkels en wederverkopers zijn andere verzendkosten van toepassing.

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in Deventer, kies dan in de webshop voor Zelf Afhalen er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra uw bestelling klaar staat, ontvangt u hierover een mail.

Let op! Ons bedrijf in Deventer heeft geen winkelinrichting, ter plaatse producten uitzoeken is niet mogelijk. Wel kunt u uw bestelling ophalen en contant betalen of met de pinautomaat.

Verzendkosten

Verzenden naar Nederland

Voor particulieren, bedrijven en Horeca

Gewicht Thee koffie   0 tot 1 kg   1 tot 3 kg   3 kg en meer    
Standaard 5 3 0 euro  excl BTW
Postnl 7 5 0 euro  excl BTW
Zelf ophalen 0     euro  excl BTW

 

Verzenden binnen Europa tot 30 kilo 

Voor particulieren, bedrijven en Horeca

Gewicht Thee koffie   0 tot 1 kg   1 tot 3 kg   3 kg en meer    
België 7 5 3 euro  excl BTW
Frankrijk 12 10 8 euro  excl BTW
Duitsland 15 13 10 euro  excl BTW

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Onze klantenservice

16.09.2020

Bestellen en bezorgen

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te verwerken. Is uw bestelling vóór 12.00 uur bij ons binnen, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd.
Lees meer
16.09.2020

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veelgestelde vragen, wellicht staat uw vraag erbij en vindt u daar ook het antwoord op uw vraag over koffie, thee, uw bestelling en de bezorging.
Lees meer