Occasions

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? Wij bieden allerlei soorten gebruikte koffiemachines en koffiebranders te koop aan. Bijvoorbeeld de 20 kilo koffiebrander en de Garanti 60 kilo brander, beide branders zijn gebouwd in 2015. En zeer geschikt om een efficiënte en winstgevende koffiebranderij te starten. De koffiebrander wordt aangeboden als compleet systeem met lader voor ongebrande koffiebonen, een naverbrander en ontstener. In onze koffiebranderij zijn deze Garanti werkend te zien. 

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Occasion!

Occasion Expobar Carat 2 groeps zwart

Interesse in een koffiebrander?
Wij geven graag advies!
background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Koffiebranders voor horeca

De aanschaf van een professionele koffiebrander van Fleur de Café biedt kwaliteit. Door een perfect gebrande kop koffie te serveren, zal de klanttevredenheid toenemen. Daarnaast heeft het branden van jouw eigen koffiebonen ook enorme voordelen voor de inkoop van jouw koffie. Zo bespaar je op extra kosten voor het brandproces van de koffiebonen. Brand nu zelf voordelig jouw jute zakken met ongebrande groene koffiebonen voor de lekkerste smaakaroma’s. Kwaliteit proef je.

Als eigen koffiebranderij voorzie je niet alleen de klanten in jouw onderneming van kwaliteitskoffie, maar kun je ook b2b klanten jouw eigen gebrande koffiebonen verkopen. Wil je het nog groter aanpakken? Dan adviseren we je graag over de benodigde producten en instrumenten om dit te realiseren. Als groothandelaar in koffieproducten kun je bij ons terecht om de perfecte koffie te produceren en verkopen.