Wie zijn wij?

Fleur de Café is een groothandel in koffie en thee en koffiebranderij gericht op horeca, bedrijven, retail en particulieren. Van een kopje koffie of thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. Daarom leveren wij de beste koffiebonen en de mooiste losse thee. In onze koffiebranderij en theemelangeerderij in Deventer worden de koffiebonen dagelijks vers gebrand en de thee zelf gemelangeerd. Doordat wij dit zelf doen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen hierdoor ben je gegarandeerd van de beste smaak en de mooiste ingrediënten.

Het bedrijf uit Deventer is eigendom van Marc en Eugenie Steenhuis. Wat in 2007 begon als een hobby op zolder is inmiddels uitgegroeid tot een familie bedrijf en heeft inmiddels al 17 medewerkers. Het is een hecht team van echte koffie en theeleuten! Onder de medewerkers hangt een informele en gezellige sfeer waar geen hiërarchie heerst.

In 2013 werd een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Hamburgweg in Deventer. Het pand is inmiddels uitgebreid en elke dag wordt er hard gewerkt om de lekkerste koffie te branden en thee te melangeren. Fleur de Café gaat met de tijd mee, er worden nieuwe theesoorten ontwikkeld en alleen de beste koffiebonen worden uitgezocht. 

Onze openstaande vacatures:

01.09.2023

Vacature Stage plek

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café stage te lopen? Fleur de Café is altijd opzoek naar een stagiair(e) en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met je mee over de mogelijkheden. Fleur de Café is een erkend leerbedrijf.
Lees meer
Werken bij FDC

Wil jij ons team komen versterken?

Word je enthousiast van de overheerlijke koffie en thee van Fleur de Café? Wij zijn altijd opzoek naar echte koffie en thee leuten met affiniteit en een passie voor koffie of thee. Zie je jezelf al bij ons werken? Reageer dan op een van onze vacatures.

Enthousiast geworden? Stuur ons een brief samen met je CV en wij gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur je brief en CV aan Eugenie Steenhuis, administratie@fleurdecafe.nl en wij zullen contact met je opnemen. 

Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met Eugenie Steenhuis: 0570-677722

Stage lopen bij Fleur de Café

Stage lopen bij Fleur de Café

Zoek je een afstudeerstage, een meeloopstage of een BVP plek?  Fleur de Café is een erkend leerbedrijf. 

Wat wij jou bieden:

  • Een uitdagende en diverse stage;
  • Mogelijkheid om je onderzoek(en) bij ons te doen;
  • Werken/leren in een klein en hecht team;
  • Natuurlijk de lekkerste koffie en thee.

Ben je opzoek naar een stage plek en lijkt jou Fleur de Café de geschikte plek hiervoor? Schrijf ons een passende brief. Stuur je brief en CV aan Eugenie Steenhuis, administratie@fleurdecafe.nl en wij zullen contact met je opnemen. 

Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met Eugenie Steenhuis: 0570-677722

Waarom bij Fleur de Café werken volgens onze collega's?

                                                           

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Fleur de Café

19.04.2023

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Onze medewerkers hebben ervaring in de koffie en thee industrie en zijn altijd opzoek naar de nieuwste smaken en trends. Maak kennis met onze gepassioneerde koffie- en theeliefhebbers!
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
28.03.2022

Over ons

Van een kopje koffie of thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. Daarom leveren wij de beste koffiebonen en de mooiste losse thee. In onze koffiebranderij en theemelangeerderij in Deventer worden de koffiebonen dagelijks vers gebrand en de thee zelf gemelangeerd. Doordat wij dit zelf doen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen hierdoor ben je gegarandeerd van de beste smaak en de mooiste ingrediënten.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer