Koffiebonen van Fleur de Café

Ongebrande en gebrande koffiebonen

Bent u op zoek naar groene/ongebrande koffiebonen? Bij Fleur de Café heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment koffiebonen.

Binnen de categorie ongebrande koffiebonen bieden we verschillende soorten koffie aan. Denk bijvoorbeeld aan Arabica koffiebonen, biologische koffiebonen en Decafé koffiebonen. Daarbij heeft iedereen op het gebied van koffie zijn eigen voorkeur betreft smaak. Zo zijn er ongebrande koffiebonen met chocolade smaak, mocca smaak of vanille smaak. De variatie binnen groene koffie / ongebrande koffiebonen is eindeloos.

 

Gebrande koffiebonen

Als u opzoek bent naar koffie bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Wilt u meerdere soorten koffiebonen verkopen? Bij ons heeft u een ruime keuze uit Singles Origins, zoals Arabica als Robusta en veel verschillende koffie melanges. Vers gebrande koffie bonen zijn onmisbaar om de allerlekkerste koffie te zetten. Over de smaak van koffie raakt men niet uitgepraat.

Private label koffie

Uw eigen private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie onderscheid u zich van andere winkels, u heeft namelijk uw eigen merk koffie. Zo kunt u uw eigen merknaam doorvoeren op bijvoorbeeld de koffiezak. 

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van uw eigen mek koffie? Onze koffie experts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen.

 • Stap 1: Uw eigen koffiemelange
 • Stap 2: Uw eigen smaak
 • Stap 3: Uw eigen verpakking

U stelt uw eigen koffiemelange met onze koffie expert samen. U kunt kiezen uit 80 verschillende soorten ongebrande koffiebonen. U bent van harte welkom in onze showroom om uw eigen koffiemelange samen te stellen.

Uw eigen smaak wordt bepaald door de samenstelling van de melange, maar ook door de brandgraad van de koffiebonen. Wij helpen u graag met de juiste branding te bepalen zodat uw koffie de perfecte smaak krijgt.

Laat uw eigen merk koffie aansluiten bij de look en feel van uw zaak door uw eigen verpakking te kiezen. U kan een keuze maken uit, kraft boxpouch koffie zak 750 gram of kilo verpakking en witte en zwarte koffiezakken in 750 formaten of kilo formaten. Met onze full colour printer kunnen wij elk design etiket printen en is uw private label koffie klaar.

Typhoon

Wilt u zelf koffiebonen gaan branden?

Wilt u uw klanten echt een verse koffie leveren? Met een koffiebrander, brandt u zelf uw koffiebonen. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast dat u van koffie een beleving maakt en de klanttevredenheid zal toenemen, heeft het zelf branden ook enorme voordelen op het gebied van inkoop en kwaliteit van uw koffie.

Wij verkopen naast gebrande koffie ook ongebrande koffiebonen en verschillende soorten branders en machines om u op weg te helpen om uw eigen koffie te verpakken. 

Wat is er naast een koffiebrander nog meer nodig?

Ontstener: voor na het koffiebranden

Ontstener: voor na het koffiebranden

Na het koffiebranden moeten alle koffiebonen door een ontstener gehaald worden. Tijdens de oogst en het verwerkingsproces van de ongebrande koffiebonen in de landen van herkomst kunnen takjes en steentjes achterblijven. Koffie is namelijk een natuurproduct. Toch wilt u deze deeltjes liever niet, het kan onder andere een defect aan uw koffiemolen veroorzaken. Daarom raden wij het gebruik van een ontstener aan. Na het branden van de koffiebonen volgt de afkoelfase. Na het afkoelen kunt u een ontstener gebruiken om de gebrande koffiebonen te sorteren en te zuiveren van alle productvreemde deeltjes die mogelijk nog aanwezig zijn in het product. Een ontstener zuigt de lichte gebrande bonen op, maar de zwaardere deeltjes blijven achter. Zodat u zuivere koffie kunt leveren.

Wegen en inpakken

Wegen en inpakken

Heeft u een wat grotere koffiebrander met een capaciteit van boven de 5 kilo of heeft u ambitie om koffiebranderij te worden. Dan is een weeg en inpakmachine een belangrijke aanvulling. U kunt met deze machine makkelijk uw vers gebrande koffiebonen wegen en verpakken. De inpakmachine die wij u aanbieden is voorzien van wieltjes en daardoor heel mobiel. Instelbaar op gewicht en twee snelheden. Zo kunt u uw verse koffie direct en zorgvuldig verpakken. Lees meer over de 'gadgets' voor een koffiebranderij.

Juiste verpakking: om uw koffie vers te houden

Juiste verpakking: om uw koffie vers te houden

Direct na het branden beginnen de koffiebonen met het afgeven van kooldioxide en andere gassen. De kwaliteit van de koffie direct na het branden is nog niet optimaal door de grote hoeveelheid kooldioxide. De korte periode na het branden waarin men de koffiebonen laat ontgassen wordt het rustproces genoemd. Het rustproces geeft de koffie een betere body en aroma. Tijdens dit proces binden aanwezige aromabestanddelen zich met de oliën in de celstructuren. De zakken die wij verkopen voor koffiebonen bevatten een ventiel. Daarmee kunnen de gassen tijdens het rustproces wel de verpakking uit, maar kan zuurstof niet de verpakking in.

Sealen

Sealen

Om de koffiezakken direct te kunnen sluiten is een sealapparaat noodzakelijk. Deze zorgt voor een goede afsluiting van uw koffieverpakking. Zo sealt u makkelijk verpakkingen van cellofaan, papier-, aluminium- en andere laminaatfolies.

Eigen etiket

Eigen etiket

Na het branden, inpakken en sealen is de verpakking voorzien van een koffieetiket natuurlijk de kers op de taart. U kunt de etiketten bij ons af laten drukken. Fleur de Cafe heeft een professionele etiketprinter waarmee we uw etiket kunnen printen. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Lees meer over uw eigen verpakking.

Koffiebranders en benodigdheden

Kuban Supreme 1,8 kg Coffee roaster

Automatisch weeg en doseermachine 3000

Kuban Coffee Destoner 3 tot 6 kilo

G10 koffiemachine

Professionele koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professionele koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden gunstig voor u als wederverkoper. Als

U komt bij Fleur de Café koffiemachines van gerenommeerde merken tegen zoals Expobar, BFC, Fracino, Fiorenzato en diverse andere merken. Van deze merken hebben wij meestal machines op voorraad staan. Mocht u een specifiek model willen kopen, dan helpen wij u graag in uw zoektocht naar de perfecte koffiemachine. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van professionele koffiemachines en kunnen altijd uw favoriete machine bestellen. Houdt u dan rekening met een levertijd van enige tijd. 

 

machine onderdelen

Onderdelen koffiemachines

Het goed onderhouden van uw koffiemachine voorkomt reparaties op termijn. Voor een volautomatische machine betekent dit regelmatig ontkalken, een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften volgen. Bij de meeste machines wordt dit automatisch aangegeven.  

Bij een espressomachine met filterdragers is het belangrijk om elk jaar de ring en zeef per groep te vervangen en om regelmatig een reinigingsmiddel te gebruiken om de groep te reinigen. Al deze onderhoudsartikelen vindt u hieronder weergegeven. Mocht er overhoopt toch een probleem ontstaan met uw machine dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u zo goed mogelijk helpen.

Barista producten

Om uw assortiment compleet te maken, kunnen wij u ook alle mogelijke barista producten leveren. Naast een goede koffiemachine kunt u dan uw klanten verrassen met barista startset. Zodat er direct gebruik kan worden gemaakt van de machine. Zo biedt u de klant alles wat zij nodig hebben om de beste koffies te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een shotglas, melkkannetjes, blindfilter, reinigingsborstel en reinigingsmiddel. Daarnaast mag een tamper en afkloplade natuurlijk niet ontbreken. Ons hele assortiment barista producten zijn te vinden in onze webshop. 

professionele koffiemachines

Expobar G10 2 groeps

Crem EX3 zwart 2 groeps

Expobar office Leva 1 groeps multiboiler PID

Uw eigen private label thee

Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.

Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Daardoor is het mogelijk om bij afname vanaf 10 kilo verschillende private label theesoorten te creëren. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. 

Private label thee: de mogelijkheden

Of het nu gaat om een pure theesmaak of melange met verschillende ingrediënten. Wij maken samen met u een prachtige losse thee die u als private label thee kunt verkopen. Bovendien denken wij ook graag met u mee over de verpakkingsmogelijkheden.  

 • melange of puur
 • vanaf 10 kilo
 • verpakkingsmateriaal: kraft, wit of zwart

Piramide private label theezakjes

Wij hebben duurzame theepiramides ontwikkeld. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel en composteerbaar. Het is mogelijk om uw gekozen private label thee in onze piramide theezakjes te ontwikkelen. 

Thee ingrediënten

Een thee ingrediënt is een onderdeel van een thee mengsel. De ingrediënten van thee bepalen de eigenschappen van het uiteindelijke thee product. Wij verkopen verschillende ingrediënten, met deze natuurlijke ingrediënten voegt u nog meer beleving toe aan uw thee.

De butterfly Pea Flower, ook wel de kittelbloem  is hier een mooi voorbeeld van, de kittelbloem smaakt niet alleen heerlijk zacht maar is een lust voor het oog. De bloem heeft een blauwe kleurstof waardoor het een echte lust voor het oog wordt, voeg aan de kittelbloem limoen- of citroensap toe en de kleur van de thee verandert van blauw naar paars.

thee ingrediënten

Butterfly Pea flower (kittelbloem) 250 gram

Citroenschil 100 gram

Bramen 100 gram

Steranijs 100 gram

Carribbean blue icetea

Verse ijsthee van Fleur de Café

Niks is verfrissender dan heerlijk zelf gemaakt verse ijsthee van losse thee. Fleur de Café heeft 4 theeën ontwikkeld welke je als een warme thee maar ook als een ijsthee kan gaan drinken. De theesoorten hebben een heerlijke zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten.

Het maken van verse ijsthee is heel eenvoudig. De theesoort is bepalend voor de eindsmaak, voor ijsthee adviseren wij losse thee te gebruiken of basis van kruiden of fruit. Maak uw ijsthee af door er pompjes routin aan toe te voegen.

Kokos – meloen: een zomerse vruchtenthee met kokos, meloen en appel. Zacht en zoet van smaak, heerlijk met een paar pompjes routin mango of kokos siroop.

Ginger lemon kruidenmix: een frisse kruidenthee met verbena, zoethoutwortel,  gember, citroengras en pepermuntblad. Een kruidenthee heerlijk met een paar pompjes routin lemon siroop.

Zomer Zotheid: een thee op basis van fruit die u doet verlangen naar de zomer. Smaakt zacht en zoet met onder andere stukjes appel, ananas, cranberries, mango en sinaasappel. Zoet en fruitig van smaak, voeg een paar pompjes routing peach siroop toe en uw thee zal u heerlijk smaken.

Carribbean blue: een thee die u doet wegdromen naar zee. Deze prachtige blauwe ijsthee ziet er niet alleen mooi uit maar smaakt ook nog eens heerlijk naar banaan. Maak deze ijsthee nog zoeter met een paar pompjes routin bananen siroop.

Wat heb je nodig om zelf ijsthee te maken?

Wat heb je nodig om zelf ijsthee te maken?

De makkelijkste manier om ijsthee te maken is door middel van een magic tea filter. Dit plexiglas theepotje heeft een ingebouwde theezeef en in een inhoud van 0,5 liter. Door de ingebouwde zeef kun je losse thee gebruiken zonder dat dit in het theeglas terecht komt. Op dit moment hebben wij een magic tea filter met Fleur de Café logo en een magic tea filter zonder logo, dus blanco. Verder is het handig om een thee doseerlepel te hebben om de losse thee toe te voegen aan het magic tea filter. Het laatste wat nog nodig is om uw ijsthee af te maken is een ijsthee glas.

Hoe maak je verse ijsthee met een magic tea filter?

Hoe maak je verse ijsthee met een magic tea filter?

 • Voeg 3 schepjes (a 2 gram) losse thee met een doseerlepel toe aan de Magic Teafilter.
 • Plaats deze onder de espressomachine en vul met heet theewater (ongeveer 0,3l). Laat even trekken.
 • Voeg nu 2 pompjes Routin siroop toe in de smaak die past bij uw theesoort.
 • Roer met een lepel even door de thee zodat de siroop goed opgenomen is.
 • Vul de Magic Teafilter nu helemaal met ijsklontjes. De thee wordt nu in één keer sterk gekoeld. Voeg eventueel nog verse ingredienten toe.
 • Serveer de MagicTeafilter met een ijstheeglas gevuld met ijsklontjes.
 • U kunt ongeveer 2 glazen ijsthee uit de theekan halen.

Verse ijsthee van Fleur de Café

Zomer zotheid 1 kg

Ginger Lemon kruidenmix 1 kg

Kokos - meloen 1 kg

Caribbean blue 1 kg

Een webshop account aanmaken als wederverkoper

Bent u al klant bij ons met uw bedrijf, horeca of winkel maar heeft u nog geen webshop account? Wilt u vanaf heden via onze webshop bestellen? Met het e-mail adres wat bij ons bekend is zal er een webshop account aangemaakt worden. U krijgt van ons een link via de mail, het kan zijn dat deze link in uw SPAM mail box belandt. Middels deze link kunt u een wachtwoord aanmaken om toegang te krijgen tot uw account. 

U kunt vanaf nu in onze nieuwe website uw eigen private label koffie of thee bestellen. Onder het kopje private label koffie, het kopje private label thee en mijn assortiment vindt u uw private label koffie of thee. 

Bestelt u via onze website? U krijgt dan 2% korting, betaalt u ook via onze website dan krijgt u nog eens 3% korting over uw totaal prijs.

Heeft u geen link van ons ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Deze worden alleen gebruikt om u te informeren over het verloop van uw bestelling en het factureren van  goederen en/of diensten.  Fleur de Café gebruikt uw gegevens niet voor marketing doeleinden. In onze Privacy Statement kunt u meer lezen hoe wij omgaan met de door u verleende gegevens.

Neem contact met ons op

Heeft u geen link ontvangen om in te loggen met uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

ANDERE BLOG'S VOOR WEDERVERKOPERS

18.02.2022

B2B en Wederverkopers

Voor u als wederverkoper staan wij graag klaar. Alles op het gebied van koffie en thee kunnen wij leveren. Of het nou gaat om thee, koffie of koffiemachines en branders, Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer