Sluiten

Koffie op het werk

Op het werk | Fleur de Café | Koffie en thee voor fijnproevers

Verwen uw personeel en klanten

Steeds meer bedrijven nemen koffie en thee serieus zowel voor het personeel als voor de klanten en gasten die het bedrijf bezoeken. Zo is er een trend om de koffiecorner in grand café achtige stijl in te richten en ook is er meer aandacht voor de herkomst van de koffie en thee zodat deze de visie en missie van het bedrijf weerspiegelen. Lekkere koffie en thee op het werk is een goede ontwikkeling vinden wij, want het is gewoon jammer en onnodig om je personeel en klanten slechte koffie en thee aan te bieden.

verse koffie

Welke koffie past bij uw bedrijf?

Lekkere koffie is voor veel mensen erg belangrijk. Laat ook uw klanten en personeel genieten van goede koffie. Het schenken van goede koffie is zelfs steeds vaker een visitekaartje voor uw bedrijf. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden van koffiebonen, filtermaling tot vriesdroog en fresh brew koffie. Afgestemd op uw koffiemachine, uw wensen en het aantal personeelsleden. 

Duurzaam koffie

Koffie met een verhaal

Koffie is al zolang het bestaat een product met een verhaal. Ook nu nog zijn er koffiebonen die een bijzonder verhaal met zich meedragen. Of het nu gaat om de soort, de herkomst of die manier van verbouwen of verhandelen. Wij hebben verschillende koffiebonen in ons assortiment die u met hun verhaal zullen aanspreken en die goed bij uw bedrijfsfilosofie passen. Wij adviseren u graag over onze biologische, direct trade of specialty coffee die u kunt schenken op het werk.

koffie op het werk

Koffiemachine op het werk

Zoekt u een koffiemachine voor in uw bedrijf? Dan denken wij graag met u mee om een goede keuze te maken. Een volautomatische machine die wel voor elke kopje verse koffiebonen maalt is goede optie. Bij veel machines kunt ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kunt u klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in uw bedrijf dan kunt u ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. 

Losse thee serveren op het werk

Losse thee serveren op het werk

Het losse theeconcept van Fleur de Café is ook in te zetten in uw bedrijf. Want wat is er mooier dan uw klanten een kopje verse losse thee te kunnen aanbieden. Bovendien genieten uw werknemers daar ook van. Fijn toch om op het werk dezelfde kwaliteit thee te serveren als u thuis gewend bent. Losse thee serveren is niet alleen lekker, maar ook gezond en absoluut goedkoper als het serveren van zakjes thee. Gebruikt u de rvs zeef en tip, dan is het serveren van losse thee ook nog eens milieuvriendelijk en verspilt u minder afval.

Interesse in onze thee?

Wij geven graag advies !

Of bestel direct koffie en thee voor op het werk bij Thee op het werk of Koffie op het werk

Andere pagina's

Horeca theeconcept

TheeconceptMet onze theeconcept kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Op zoek naar een espressomachine?

Op zoek naar een koffiemolen?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Onze technische dienst

technische dienstKoopt u bij ons een koffiemolen dan zorgt bij storingen onze eigen technische dienst voor reparaties. Bij de aanschaf van een koffiemolen zorgen wij voor de perfect maling en hoeveelheid. ...