Groothandel koffie

Koffie groothandel

Bij koffiegroothandel Fleur de Café kies je meer dan 20 melanges. De koffiebonen worden geïmporteerd van over de hele wereld. Al deze koffiebonen worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Fleur de Café de beste en gezondste keuze.
Bij koffiegroothandel Fleur de Café is koffie snel leverbaar en heb je de keuze uit een compleet horeca koffie assortiment.
 

Wil je koffie inkopen bij Fleur de Café?
Bekijk het koffie aanbod van onze groothandel.

Hierom kies jij voor Fleur de Café als koffiegroothandel:

Gegarandeerd verse koffie uit eigen koffiebranderij

Gegarandeerd verse koffie uit eigen koffiebranderij

In onze koffiebranderij werken wij met de beste bonen. Wij hebben vijf  koffiebranders voor diverse volumes. Zo kunnen wij flexibel en snel aan elke vraag voldoen. En jouw koffie zo vers mogelijk leveren. Want niks is lekkerder dan verse koffie! Bij Fleur de Café koop je gegarandeerd koffie met een branddatum van maximaal twee maanden oud. Lees meer over de koffiesmaken die wij verkopen.

Groothandel voor de horeca

Groothandel voor de horeca

Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels kan je ook als winkel, handelaar of particulier de hoogste kwaliteit koffie bestellen. Bij ons kan vrijwel alles op het gebied van horeca koffie bestellen. Je kan gebruikmaken van gratis leenservies, espressomachines en andere horecabenodigdheden. En wil je koffie serveren met jouw eigen logo? Ook dat kan bij Fleur de Café.

We branden jouw unieke private label koffie

We branden jouw unieke private label koffie

Een eigen merk koffie of thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café helpt retailers en horeca met het branden, verpakken en samenstellen van een eigen koffiemelange. Zodat jij jouw eigen, unieke merk koffie kan schenken of verkopen. Onze koffie experts adviseren je graag om aan de slag te gaan met private label koffie. Bovendien hebben wij alles in huis om de koffie en thee vervolgens in de juiste stijl te verpakken.
 

Ongebrande koffiebonen om zelf te branden

Ongebrande koffiebonen om zelf te branden

Je kan bij onze groothandel ook koffiebranders en ongebrande koffiebonen kopen. Als ondernemer kan het zelf branden verschillende voordelen bieden. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig. Daarbij kan je zelf bepalen hoe je de bonen brandt. En daarmee zelf de kwaliteit van je koffie waarborgen.

Wij verkopen  en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. 

Groothandel koffie en thee benodigdheden

Groothandel koffie en thee benodigdheden

Bij onze groothandel kan je ook koffie toebehoren bestellen. En qua koffie en thee echt alles in één keer bestellen. Naast koffie en thee, bestel je ook lekkers voor bij de koffie en thee. Denk aan suikerzakjes, melkcups en honingstaafjes. En ook bonbons, siropen of fudge, om klanten extra te verwennen! Je kan bij ons jouw hele koffieconcept compleet maken. Dat maakt het voor jou als ondernemer wel zo gemakkelijk!

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Interesse in koffie van Fleur de Café

Bij Fleur de Café koop je koffie van kwaliteit. Wanneer je kiest voor onze producten kan je jouw bedrijf écht onderscheiden. Je kan kiezen uit ons koffieassortiment of eigen koffie laten branden. Bij onze groothandel kan je grote en kleine oplages bestellen. Je krijgt bij ons interessante kortingen bij bestelling van een staffel. Bekijk ons koffieassortiment.

Naast de hoogste kwaliteit koffie vind je bij onze groothandel ook een uniek theeassortiment van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België.

Wil je eens langskomen om kennis te maken? Wij nodigen jou graag uit op afspraak in onze showroom. Je mag dan een kijkje nemen in de branderij. En we denken samen uit wat jouw bedrijf nodig heeft. Heb je op voorhand al vragen? Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer