Mobiele koffiekar

Filters weergeven
18.04.2023

Samenwerking Fleur de Café en Multiwagon

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de mobiele karren branche? Op de Open Dag van Multiwagon kwamen professionals uit de industrie samen om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken en inspiratie op te doen. Fleur de Café was aanwezig en verzorgde hoogwaardige koffie en thee om de dag compleet te maken.
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
27.03.2023

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms sta je onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat je extra capaciteit nodig hebt, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat je je kansen kan benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.
Lees meer