Barista tools - Tamper

Een koffie tamper is een onmisbare barista tool voor elke barista. Je gebruikt een tamper bij het aandrukken van de koffie. Met een goede koffie tamper krijg je het altijd voor elkaar om je gemalen koffie gelijkmatig aan te drukken. Je plaatst het filterhouder vervolgens in je espressomachine. Door het juiste aandrukken wordt de extractie verbeterd en krijg je een smaakvolle, gebalanceerde kop koffie. De meeste tampers zijn gemaakt van roestvrij staal. Je kan je eigen stijl en kleur koffie stamper kiezen. Met een mooie tamper maak je het zetten van koffie nóg leuker.

Welke barista tools zoek je?    Cappuccinokan    Tamper    Afkloplade of bak    Tamper station

Filter je resultaten
Er zijn 16 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Motta tamper Easy 58mm

Tamperbase rvs vlak diameter 53mm

Concept Art tamperbase convex 53mm

Macap tamper Iberital CPS

Fantasy tamper blauw 58mm vlak

Fantasy tamper rood 58 mm vlak

Fantasy tamper zilver vlak 58mm

Dynamometric click tamper 58mm vlak

Tampingstation rvs + fantasy tamper

Fantasy tamper zwart 58 mm vlak

Fantasy tamper geelgoud 58 mm vlak

Puqpress Q2

wfo1 Op = Op

Coffee tamper machine

Motta tamper Easy 53mm

Eggy tamper zilver vlak 58mm

wfo1 Nieuw!

Automatische tamper Disko

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Espresso tamper

Espresso tamper

Bij het bereiden van espresso draait alles om precisie. De tamper speelt een cruciale rol. Barista’s weten hier alles van. Zij gebruiken graag de beste tools. Met de juiste tamper kan je gelijkmatige druk op de espresso of koffiemaling zetten. Je krijgt dan een rijke smaak. Bij Fleur de Café is het aanbod van tampers zorgvuldig gekozen. Alleen de beste tampers van de mooiste materialen vind je in het aanbod. Zo weet je zeker dat je de ideale espresso tamper koopt. 

Automatische tamper

Automatische tamper

Voor wie op zoek is naar snelheid en consistentie, is de automatische tamper de ideale oplossing. Dit apparaat gebruikt elektrische kracht om de koffie gelijkmatig aan te drukken. Je houdt de filterdrager vast, schuift het onder de automatisme tamper en de koffie wordt zeer nauwkeurig aangedrukt. Je hebt maar één hand nodig, waardoor je super snel door kunt naar de volgende stap.

Het voordeel van een automatische tamper is de snelheid, maar ook de precisie en consistentie. Elke keer dat je een koffie of espresso zet, weet je zeker dat de koffie gelijkmatig is aangedrukt. En dat gebeurt elke keer met dezelfde kracht, ongeacht welke medewerker de koffie zet. Als je een automatische tamper zoekt, is de Disko een goede keuze. Deze wordt in Europa geproduceerd en is zeer krachtig.