Theeaccessoires - Theeblik

Bij Fleur de Cafe bieden we uitsluitend de beste en mooiste losse thee aan. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, melangeren we onze thee in onze eigen theemelangeerderij in Deventer. Dit proces maakt onze thee uniek en ambachtelijk. Het is essentieel om de thee op de juiste manier te bewaren om de smaak te behouden. Maar wat is de beste manier om deze unieke thee op te bergen? Het antwoord is simpel: gebruik een theeblik. In ons assortiment accessoires vind je een breed scala aan thee-accessoires en theeblikken om uit te kiezen.

Filter je resultaten
Er zijn 24 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Blik zilver rond met inner deksel 100 gram

Blik zilver vierkant 1 kg

Hartvormig blik met venster

Blik wit rond 100 gram

Blik zilver vierkant 250 gram

Blik zilver vierkant 20 gram

Magneetblikje rond

Blik wit vierkant 20 gram

Blik zilver 200 gram (88 x 88 x115mm)

Blik zilver vierkant 100 gram

Blik wit rond 20 gram

Blik zwart rond 20 gram

Blik zwart rond 100 gram

Blik rond zwart 250 gram

Blik zilver rond 20 gr

wfo1 Op = Op

Blik Fleur de Café 1 kg

Blik Fleur de Café 100 gram

Blik Fleur de Café 20 gram

Blik Fleur de Café 250 gram

Blik zilver 100 gram met venster

Naamplaatje zilver blik

Rechthoekig blik zilver

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 50 gram

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 200 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Thee in een blik

Een theeblik met de beste en mooiste losse thee

Bij Fleur de Cafe streven we ernaar alleen de beste en mooiste losse thee te leveren. Om deze hoge kwaliteit te garanderen, melangeren we onze thee in onze eigen melangeerderij in Deventer. Melangeren is het proces van het mengen van verschillende ingrediënten om de lekkerste theesmaken te creëren. Een populair voorbeeld is onze Sencha Lemon-thee, gemaakt van groene thee, citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena, die samen zorgen voor een heerlijke smaaksensatie. Naast thee bieden we een assortiment accessoires aan, waaronder servies, theefilters en serveerplaten, om onze heerlijke thee perfect te serveren.

Heeft thee een houdbaarheidsdatum?

Onze thee wordt geleverd met een tenminste houdbaar tot (THT) datum, wat betekent dat het product minimaal tot die datum houdbaar is. Na het verstrijken van de THT kan de smaak en geur van losse thee echter afnemen, maar de thee kan nog steeds veilig worden gebruikt zonder risico voor de gezondheid. Als je de thee in een theeblik bewaart en op de juiste manier afsluit, blijft de kwaliteit van de thee langer behouden en kun je er nog langer van genieten.

Naast thee bieden we ook een assortiment aan accessoires aan, waaronder servies, theefilters en serveerplaten, om onze heerlijke thee perfect te kunnen serveren. Het is belangrijk om de thee op een donkere en droge plaats te bewaren, bijvoorbeeld in een theeblik. Een goed theeblik beschermt de thee tegen licht, vocht en lucht en zorgt ervoor dat de thee vers blijft. Daarom bieden we bij Fleur de Café verschillende soorten en maten theeblikken aan, zodat je jouw favoriete thee gemakkelijk kunt bewaren en presenteren.

Theeconcept voor de horeca

Uniek theeconcept voor de horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kun je op een eenvoudige en snelle manier jouw gasten de allerhoogste kwaliteit thee serveren, voor de prijs van een simpel zakje thee. Bij het serveren van losse thee staat de klantbeleving voorop, omdat jouw gasten echte thee met echte ingrediënten geserveerd krijgen in een theeblik. Het tijdperk van zakjes thee met gruis is voorbij en de tijd van fijnproevers die thee uit een prachtig theeblik drinken is aangebroken. Bovendien worden onze theesoorten samengesteld en geproduceerd in onze eigen theemelangeerderij, wat de kwaliteit en uniciteit van onze producten garandeert. Kies ook voor sensationeel hoge kwaliteit thee en geef jouw gasten een onvergetelijke ervaring met behulp van onze luxe theeblikken. Als horecaondernemer kun je rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning en helpen wij jou graag bij het kiezen van de beste theesoorten en serveermethodes met behulp van onze stijlvolle theeblikken. En als je tussentijds wilt veranderen qua smaken, dan leveren wij bovendien de nieuwe theekaarten geheel gratis, zodat je onze heerlijke thee in onze prachtige theeblikken kunt blijven serveren.