Theeaccessoires - Theeblik

Bij Fleur de Café leveren we alleen de beste en mooiste losse thee. Om voor deze hoge kwaliteit thee te zorgen, melangeren wij thee in onze eigen theemelangeerderij in Deventer. Dit maakt onze thee ook zo uniek en ambachtelijk. Het is van belang dat je deze thee op de juiste manier bewaart om smaakvermindering te voorkomen.

Maar hoe bewaar je deze unieke losse thee nou het best? Inderdaad, in een theeblik. In ons assortiment accessoires vind je een ruime keuzen aan thee accessoires en theeblikken.

Filter je resultaten
Er zijn 27 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Blik zilver 100 gram met venster

Naamplaatje zilver blik

Rechthoekig blik zilver

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 100 gram

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 50 gram

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 1 kilo

wfo1 Op = Op

Blik Japan zwart vierkant 200 gram

Blik zilver 2 kg

Blik zilver rond met inner deksel 100 gram

Blik zilver vierkant 1 kg

Hartvormig blik met venster

Blik wit rond 100 gram

Blik zilver vierkant 250 gram

Blik zilver vierkant 20 gram

Magneetblikje rond

Blik wit vierkant 20 gram

Blik zilver 200 gram (88 x 88 x115mm)

Blik zilver vierkant 100 gram

Blik wit rond 20 gram

Blik zwart rond 20 gram

Blik zwart rond 100 gram

Blik rond zwart 250 gram

Blik zilver rond 20 gr

wfo1 Op = Op

Blik Fleur de Café 1 kg

Blik Fleur de Café 100 gram

Blik Fleur de Café 20 gram

Blik Fleur de Café 250 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Thee in een blik

Een theeblik met de beste en mooiste losse thee

Bij Fleur de Café leveren wij alleen de beste en mooiste losse thee. Om voor hoge kwaliteit te zorgen, melangeren wij onze losse thee in onze eigen melangeerderij in Deventer. Melangeren is het mengen van ingrediënten, door verschillende ingrediënten te mengen creëren wij de lekkerste theesmaken. Neem bijvoorbeeld de populaire horeca thee Sencha Lemon. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena die samen zorgen voor een geweldige smaaksensatie. Voor het serveren van onze overheerlijke thee bieden wij ook diverse accessoires aan, waaronder servies, theefilters en serveerplaten.

Wil jij meer weten over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.

tenminste houdbaar tot

Heeft thee een houdbaarheidsdatum?

Thee valt onder de voedingsmiddelen die niet snel bederven, dit komt omdat losse thee een gedroogd product is. Onze thee krijgt als houdbaarheidsdatum een tenminste houdbaar tot oftewel THT. Dit wil zeggen dat het product minimaal tot de vermelde datum houdbaar is. Bij losse thee wordt na het verstrijken van de THT vaak alleen de smaak en geur minder maar de thee kan nog zonder gevaar voor je gezondheid gebruikt worden. Zolang de thee maar donker en droog bewaard wordt in een theeblik.

Theeconcept voor de horeca

Uniek theeconcept voor de horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kan je op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan jouw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Jouw klant ziet namelijk  échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen. De tijd van het zakjes theegruis is voorbij, de tijd van fijnproevers is aangebroken. Bovendien worden de theesoorten samengesteld en geproduceerd in onze eigen theemelangeerderij. Kies ook voor sensationeel hoge kwaliteit thee en geef jouw gasten een onvergetelijke beleving. Als Horeca ondernemer kan je rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning. We helpen je graag met het kiezen van theesoorten en serveermethodes. Mocht je tussentijds willen veranderen qua smaken, dan leveren wij bovendien de nieuwe theekaarten geheel gratis! 

Losse thee bewaren in blik

Zwarte thee bewaren

Na het openen van de verpakking, wil je natuurlijk niets liever dan dat de smaaksensatie en kwaliteit van de thee wordt behouden. Niet alleen is een theeblik handig om alles bij elkaar te houden, ook bescherm je de thee van invloeden van buitenaf. Maar welke elementen beïnvloeden losse thee?

  • Licht en UV - Als de thee wordt blootgesteld aan licht vervaagt de smaak en aroma van de thee volledig. Gebruik daarom nooit een glazen pot, tenzij deze altijd op een donkere plek staat.
  • Warmte Ook warmte zorgt ook voor kwaliteitsverlies van thee. Bewaar daarom je thee niet in de volle zon of dichtbij een oven of kachel.
  • Vocht - Een echte boosdoener voor de kwaliteit van thee is vocht. Thee heeft de eigenschap gemakkelijk vocht te absorberen, ook uit de lucht. Bewaar de losse thee daarom niet op vochtige plaatsen zoals boven een vaatwasser of koelkast.
  • Geur - Thee neemt snel geur over. Het is een eigenschap die tijdens de verwerking van thee wordt gebruikt. Bijvoorbeeld door het bij elkaar leggen van jasmijnbloemen en groene thee. Dit levert namelijk jasmijn thee op. Wees daarom voorzichtig met het bewaren van thee in de buurt van kruiden, vuilnis of andere geuren.
  • Lucht - De aanraking met lucht verhoogt de kans dat de thee vocht en andere geuren kan opnemen. Berg de thee daarom altijd na gebruik weer goed op bijvoorkeur in een blik.