Theeaccessoires - Theezeefje

Wanneer je losse thee gaat gebruiken is een theezeefje noodzakelijk. Met een theezeefje voorkom je namelijk dat je de theebladjes en ingrediënten in je mond krijgt. Fleur de Café heeft verschillende soorten en maten filters in het assortiment. Van RVS tot papier, van een traditionele theeknijper tot een theezeefje in de vorm van een kerstboom.

Filter je resultaten
Er zijn 8 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theeknijper ovaal rvs

Theeknijper zwart met silicone handvat

Theezeef knijper hart rvs

Theezeefje RVS Retro + Tip

wfo1 Op = Op

Theetuit Zeefje

Theezeefje "kerstboom" incl. tip

Zeefje tbv gietijzeren theepotje

Tip RVS (TA131)

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Thee met theezeefje Fleur de Café

Theezeefje voor losse thee

Losse thee is bijna altijd grover dan de thee die je in theezakjes terugvindt. Om de perfecte smaak, kleur en geur van losse thee tot zijn recht te laten komen is het aan te raden om de thee in ruim water te laten trekken. Daarom adviseren wij ook een ruim theezeefje te gebruiken. Zodat de losse thee genoeg ruimte heeft om smaak, kleur en geur te geven aan het water.

Verkoop je als winkel of speciaalzaak losse thee, dan is het zeker een must om ook een assortiment zeefjes te verkopen. Een theezeefje dat zeker niet mag ontbreken is ons rvs theezeefje met tip.

Verschillende soorten theezeefje

RVS theezeefje met tip

RVS theezeefje met tip

Als wij je mogen adviseren, dan raden wij ons rvs theezeefje met tip aan. Dit theefilter is om meerdere redenen de beste keus.

  • Het theezeefje is ruim, elke losse theesoort heeft voldoende ruimte om optimaal te trekken.
  • Het theezeefje is glad en bevat geen plooi. Daardoor is de zeefje makkelijk schoon te maken.
  • Het materiaal is van rvs. Roest niet en kan heel goed schoongemaakt worden bijvoorbeeld in de vaatwasser.
  • Het theezeefje pas in elk theeglas of grote mok. Met de sierlijke ‘oortjes’ hangt het theezeefje in stabiel in jouw favoriete theekop.
  • Het theezeefje wordt geleverd met tipje. Dit is een rvs schoteltje waar je het zeefje op kunt zetten wanneer je vindt dat de thee genoeg getrokken is.
Theezeefje met een handvat

Theezeefje met een handvat

Doe een schepje losse thee in dit theezeefje. Met heet water kan je je favoriete theemok nu vullen en plaast het theezeefje in je mok. Door middel van het handvat wat aan dit theezeefje zit kan je het gemakkelijk door het water heen roeren. 

Theezeefje in bijzondere vorm

Theezeefje in bijzondere vorm

Een variatie op de bekende thee-ei zijn de theezeefjes in bijzondere vormen, zoals een kerstboom of een huisje. Deze theezeefjes zijn erg leuk om te zien en bovendien functioneel. Door het metalen koortje zijn ze geschikt om in een theeglas of theepot te hangen. Voordeel van dit soort filter is dat de thee goed bij elkaar blijft en ook makkelijk te verwijderen is wanneer de thee goed is qua sterkte. Het nadeel van dit zeefje is dat er geen grove losse ingrediënten in passen. Eigenlijk alleen normale zwarte, rooibos en oolong thee waar geen extra ingrediënten in zitten past in dit soort theezeefjes.