Verpakkingsmateriaal - Koffiezak

Wanneer je koffie wil verpakken, is de koffiezak die je kiest van groot belang. Bij het vinden van de perfecte zakken draait alles om het behoud van de verse smaak en aroma van je geliefde koffiebonen. De juiste verpakking is essentieel om de kwaliteit van je koffie te behouden. Een goede koffiezak beschikt over een ventiel. Bij koffiebranderij Fleur de Café weten wij alles over het verpakken van koffie. Of je nu een gepassioneerde thuisbarista bent of een bedrijf dat in bulk hoogwaardige koffie gaat verpakken, Fleur de Café staat klaar voor advies. De koffiebranderij biedt hoogwaardig verpakkingsmateriaal. Vind hier de juiste koffiezakken.

Kijk ook bij:    thee verpakken

Filter je resultaten
Er zijn 18 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo2 Op = Op

Koffiezak 1 kg kraft incl. ventiel

wfo1 Op = Op

Koffiezak 1 kilo kraft quadbag met ventiel en zipper

Koffiezak 1 kilo ongebrand mat wit

Koffiezak 750 gram Zwart boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 750 gram Wit boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 1 kilo Kraft boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 250 gram Kraft boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 250 gram Zwart boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 500 gram wit boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 500 gram kraft boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 1 kilo Wit boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 1 kilo Zwart boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 500 gram zwart boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezak 250 gram Wit boxpouch met ventiel en zipper

wfo1 Op = Op

Koffiezak mat rood koper soft touch incl. ventiel 1 kg

wfo1 Op = Op

Koffiezak mat wit incl. ventiel 1 kg

Koffiezak zilver 3 kg met ventiel

wfo1 Nieuw!

Koffiezak 1 kilo recyclebaar boxpouch met ventiel en zipper

Koffiezakken koffieverpakking

Koffieverpakking bij Fleur de Café

Koffieverpakking is veel meer dan een zak om je koffiebonen op te slaan. Het is een essentieel onderdeel van het behoud van de versheid, de uitstraling van jouw product en smaak van je koffie. Verschillende factoren, zoals licht, lucht, vochtigheid en temperatuur, kunnen de kwaliteit van je koffie beïnvloeden. Fleur de Café raadt je aan om altijd te kiezen voor een koffiezak met ventiel. Zo’n ventiel is nodig om gassen die na het koffiebranden nog vrijkomen uit de zak te laten ontsnappen. Het kiezen voor dit type koffieverpakking, kan helpen om de levensduur van je koffie te verlengen en de smaakintegriteit te behouden. Hierdoor blijft elke kop koffie een heerlijke ervaring.

Koffiezakken kopen

Koffiezakken kopen

Bij Fleur de Café zijn koffiezakken verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De maat is bepaald op basis van hoeveel gebrande koffie er in de zak gaat. Koffiebonen zetten iets uit na het branden, dus wanneer je ongebrande koffiebonen gaat verpakken dan kan het zijn dat er meer gewicht in de koffiezakken gaat.

Of je nu op zoek bent naar kleine zakjes voor thuisgebruik of grotere verpakkingen voor commerciële doeleinden, je vindt ze bij Fleur de Café. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken om hoogwaardige koffiezakken te vinden die aan al je behoeften voldoen. Met het gemak van online winkelen kun je eenvoudig de juiste koffiezakken kopen. Van standaard koffiezakken met ventiel tot meer duurzame opties. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor de recyclebare koffiezak. Deze zak heeft de zelfde voordelen als de andere koffieverpakkingen: boxpouch (blijft rechtop staan), zipper sluiting (hersluitbaar) en de koffiezak bevat een ventiel (voor langer verse koffie). Ontdek het assortiment en vind de perfecte koffiezakken die passen bij jouw stijl, behoeften en budget.