Verpakkingsmateriaal - Theezak

Voor het verpakken van (losse) thee heb je kwalitatief goede theezakken nodig. De collectie van verpakkingsmateriaal voor thee bij Fleur de Café is divers. Van klassieke theezakjes met een venstertje tot innovatieve en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen met een zip-sluiting. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je favoriete thee te verpakken. Zodat jijzelf of jouw klanten makkelijk het zakje kunnen openen en kunnen genieten van een moment van pure ontspanning. Met de theeverpakkingsproducten zorgen we dat jouw thee de perfecte balans van smaak, aroma en versheid behoudt.

Kijk ook bij:     koffie verpakken   

Filter je resultaten
Er zijn 11 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theezakje zwart 100 gram met clip

Theezakjes zwart 500 gram met clip

wfo1 Op = Op

Theezak zwart 1 kg Pouch

Koffiezak 1 kilo ongebrand mat wit

wfo1 Op = Op

Theezak 200 gram Boxpouch mat wit

Theezak 500 gram zwart

Theezakje zwart met clip 250 gram

Theezakjes Bruin met venster 100 gram

Theezakjes Bruin met venster 250 gram

Theezakjes wit met venster 100 gram

Theezakjes wit met venster 250 gram

Theezak kopen

Theezakken kopen

Of je nu op zoek bent naar klassieke theezakken of juist moderne; bij Fleur de Café vind je een uitgebreide selectie theezakken die aan al je behoeften voldoen. Met het gemak van online winkelen hoef je niet verder te zoeken om hoogwaardige theezakken te vinden die perfect zijn voor thuisgebruik, bedrijven of geschenkdoeleinden. In het verpakkingsassortiment vind je een scala aan stijlen, maten en materialen, zodat je de perfecte theeverpakking kunt vinden die past bij jouw smaak en voorkeuren.

Vind je het belangrijk dat je aan de buitenkant kan zien wat er in de verpakking zit? Dan kies je de zakjes met venster. Deze kan je sluiten met een los clipje. De witte theezak met venster en bruine zak met venster kan je ook sealen met een sealapparaat. Je kan er daarnaast een losse clip bij doen, zodat de gebruiker het zakje makkelijk kan openen en sluiten. Je kan ook kiezen voor de theeverpakking met zipsluiting. Aan jou de keuze! In elk geval koop je bij Fleur de Café hoogwaardige theeverpakkingen. Je kiest voor kwaliteit, gemak en smaakbehoud.