Bloedrode thee om je halloween te betoveren

Houd je van een rustige maar toch spookachtige halloween? Een rode thee past helemaal bij het thema van deze Amerikaanse feestdag. Rode thee doet denken aan bloed. De kleur is griezelig en bloederig. Terwijl je rustig kan genieten, laat dit vampieren drankje je toch helemaal in de griezel-sfeer komen!

Thee drinken met halloween

Voor een onvergetelijke halloween is losse thee in een een aanrader. Bij losse thee komt de bloedrode kleur het beste vrij. Om het je makkelijk te maken een hebben wij drie theeën uitgekozen die perfect passen bij Halloween. Elk met een dieprode kleur. Deze drie theesmaken worden dieprood na het trekken. Je haalt direct de halloween-magie in huis!

1. Plukdedag thee - griezelig-goed!

Plukdedag is een thee die perfect past bij de mysterieuze sfeer van Halloween. Deze thee heeft een rijke smaak en een diepe, bloedrode kleur. De smaak van Pluk de dag thee is zowel fruitig als bloemig, met hints van aardbeien en rozenblaadjes.

De smaakcombinatie is griezelig-goed! Pluk de dag thee bevat: mango, banaan, hibiscus en ananas. Bij het drinken van deze thee raak je absoluut verrast. En deze thee is nog biologisch ook!

2. Warme gloed thee: warm en griezelig tegelijk

Onze tweede aanrader voor een onvergetelijke halloween-avond is de warme gloed thee. Deze unieke melange van zwarte thee, rode biet en munt biedt een heerlijke en verrassende smaakervaring. Rode biet zorgt voor een dieprode kleur.

Deze vampieren-drank is ideaal voor de griezelige sfeer van Halloween. De smaak is verrassend. Het combineert frisheid en warmte in één. Deze halloween-thee is gemakkelijk drinkbaar is. Een perfecte keuze voor een spookachtige halloween-avond.

3. Rozenbottel hibiscus thee: nog roder dan bloed

Voor Halloween is Rozenbottel hibiscus thee een ultieme keuze. Deze losse thee combineert de verfrissende, zure smaak van rozenbottels met hibiscus. Vooral de hibiscus creëert een betoverende rode kleur.

Bovendien is deze thee rijk aan vitamine C. Dit maakt het jouw perfecte drankje om jezelf op te peppen voor een lange nacht van griezelig plezier. Met Rozenbottel-hibiscus geniet je van een heerlijke drank die perfect past bij de halloween-sfeer. De kleur van deze thee is nog roder dan bloed!

Met thee vind je rust tijdens halloween

Terwijl de wereld zich klaarmaakt voor een enge halloween, kan jij genieten van de magie van het seizoen op een rustigere manier. 

Met de horeca-theeën van Fleur de café als Plukdedag, Warmegloed en Rozenbottel hibiscus kun je jezelf onderdompelen in de betoverende sfeer van Halloween, terwijl je geniet van een heerlijk kopje thee met een bloedrode twist. Halloween was nog nooit zo smaakvol! Dus: bestel je bloedrode thee voor een onvergetelijk halloween-feest. 

Kies jouw bloedrode thee voor Halloween

Warme gloed 100 gram

Rozenbottel hibiscus 100 gram

wfo1 Vernieuwd

Pluk de dag Bio 100 gram

Warme gloed 250 gram

Rozenbottel hibiscus 250 gram

wfo1 Vernieuwd

Pluk de dag Bio 250 gram

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Relevante blogs

23.11.2023

Sinterklaas idee: geef koffie of thee!

De decembermaand komt eraan, en dat betekent dat Sinterklaas elk moment weer voor je deur kan staan. Met een traditionele jute zak vol lekkernijen en geschenken, is het tijd om over cadeautjes na te denken. Ben je op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee, heb je dan al gedacht aan koffie en thee? Wij helpen jou en de Sint, zodat je op tijd een leuk cadeautje vindt!
Lees meer
22.11.2023

Dit zijn de leukste cadeaus voor elke theeliefhebber

Thee is meer dan een warme drank. Met thee geef je een belevenis cadeau. Het drinken van thee is een ervaring die de zintuigen prikkelt. En wat maakt deze ervaring nog specialer? De overgang naar losse thee! Fleur de Café heeft een scala aan losse theeën en andere prachtige thee-cadeaus. Van betaalbare opties onder de €5,- tot luxere geschenken. Benieuwd hoe je een theeliefhebber verwent? Dit blog onthult de leukste thee cadeaus voor elk budget.
Lees meer
01.10.2023

Alles over thee zonder cafeïne

Thee is wereldwijd een geliefde drank die in talloze varianten en smaken verkrijgbaar is. Veel mensen genieten van een kopje thee om te ontspannen, op te warmen of gewoon vanwege de heerlijke smaak. Veel soorten thee bevatten cafeïne. In dit blog lees je meer over de verschillen tussen thee met en zonder cafeïne
Lees meer
01.09.2023

Dit is de perfecte bereiding voor jouw theesoort

Elke theesoort heeft zijn eigen manier van bereiden. Benieuwd hoe u het beste losse thee kunt zetten? Lees de beste tips en adviezen voor het zetten van uw losse thee.
Lees meer
12.07.2023

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
12.07.2023

Seizoensthee, losse thee voor elk moment van het jaar

Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Of het nu groene thee, rooibos thee, kruidenthee of een andere verse thee is. Van oudsher is het zetten en drinken van thee onderdeel van een ritueel.
Lees meer
27.03.2023

Liefdevolle Moederdag cadeaus

Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Moederdag is bijvoorbeeld een speciale feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Een speciale dag dus.
Lees meer
Interesse in ons thee assortiment
Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment losse thee?