Koffie en thee cadeau - Ijstheecadeau

Bij het vinden van het perfecte cadeau, is het vaak een uitdaging om iets te vinden dat zowel verfrissend als verrassend is. Wat dacht je van ijsthee als cadeau? IJsthee is dan de ideale drank om de warme dagen mee door te komen. Ijsthee is ook een geschenk dat de ontvanger meeneemt op een smaakvolle reis door de wereld van hoogwaardige thee. Fleur de Café, met zijn eigen theemixerij, biedt unieke ijstheepakketten aan, waar jij een ander of jezelf blij mee kan maken!

Door een ijstheepakket van te schenken, geef je een hele ervaring. Fleur de Café begrijpt het belang van deze heerlijke zomerse traktatie. Dit theebedrijf heeft speciale aandacht besteed aan het samenstellen van ijstheepakketten. Zodat jij een cadeau geeft waar je een ijsthee-liefhebber mee verwent!

Filter je resultaten
Er zijn 5 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Fleur de Café Magic tea filter

IJsthee pakket S kokos - meloen

IJsthee pakket S zomer zotheid

IJsthee pakket S ginger lemon kruidenmix

IJsthee pakket S Caribbean Blue

De ijstheekan van Fleur de Café

Een essentieel onderdeel van het ijstheepakket is de ijstheekan. Zelf ijsthee maken was nog nooit zo leuk en makkelijk! Een ijstheekan is de sleutel tot het bereiden van verfrissende ijsthee. Fleur de Café biedt een unieke benadering voor het maken van ijsthee door middel van de MagicTeafilter. Deze ijstheekan, doordrenkt met vakmanschap, maakt het eenvoudig om losse thee te gebruiken voor het zetten van ijsthee.

De MagicTeafilter is ontworpen met het oog op gemak en smaak. Het fijne gaas zorgt voor een optimale infusie van de theeblaadjes, waardoor de smaken zich volledig kunnen ontvouwen. Het resultaat is een gemakkelijke ijsthee-ervaring die de zomerse dagen perfect aanvult. Voor degenen die deze kan willen geven, is het ook leuk om er losse thee bij te bestellen. Ook is er ijstheepakket waar al siroop en losse thee bij zit. Met zo’n gegarandeerd een lekkere thee erbij hebt die goed smaakt als ijsthee.  

Ijsthee pakket cadeau geven

Geef een ijsthee pakket cadeau

Een ijstheepakket van Fleur de Café bevat alles wat je nodig hebt voor een lekkere ijsthee. Dit cadeau bevat een Magic Tea Filter. Maar daarbij bevat dit cadeau ook de overige benodigdheden om zelf thuis een verfrissende ijsthee te maken. Denk aan een goede losse thee als basis. En een Routin siroop om je ijsthee een extra diepe smaak te geven.

Met elk pakket kan je een andere smaak ijsthee zetten. Je kan bijvoorbeeld het ijstheepakket kokos-meloen bestellen. Kokos meloen is een heerlijke thee op basis van fruit. Wanneer je hier ijsthee van maakt, waan je je direct in een zomerse dag. Met een ijtheepakket wordt het maken van ijsthee een magische ervaring. Dus, waarom niet een beetje koelte en smaak toevoegen aan de volgende zomerse dag? Geef een ijstheepakket cadeau en deel de vreugde van verfrissing met je dierbaren.