Sluiten
Espressomachines

Espressomachines

Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een goede espressomachine is daarbij van belang. De horeca espressomachines uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Fleur de Café is importeur van de verschillende merken espresso machines zoals Expobar, BFC, Reneka, Fracino en diverse andere merken. Op al onze koffie apparaten bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Espressomachines
Toon Filters
Selectie verfijnen
Machinesoort
Espressomachinesoort
Merk machine
 1. BFC (12)
 2. Bianchi (1)
 3. Bravilor (7)
 4. CBC (1)
 5. Expobar (19)
 6. Fracino (5)
 7. Reneka (1)
Capaciteit
 1. 1 groeps (6)
 2. 2 groeps (15)
 3. 3 groeps (6)
Aantal volt
 1. 230 volt (21)
 2. 380 volt (4)
Label
 1. Nieuw! (8)
Expobar Onyx 2 groep
Nieuw!
Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend o...
€ 3 085,50 incl. BTW€ 2550 excl. BTW
Reneka Life 2 groep espressomachine
Nieuw!
De Reneka Life is een traditionele professionele e...
€ 6 037,90 incl. BTW€ 4990 excl. BTW
Expobar G10 2 groep
De Expobar G10 is een uiterst betrouwbare espre...
€ 2 843,50 incl. BTW€ 2350 excl. BTW
Expobar g10 3 groep
Deze Expobar G10 is de beste keuze professionele e...
€ 3 448,50 incl. BTW€ 2850 excl. BTW
Fracino Dual Fuel Retro
Deze prachtig vormgegeven espressomachine van het ...
€ 3 327,50 incl. BTW€ 2750 excl. BTW
Expobar Carat zwart
De Expobar Carat, is een stijlvolle en moderne hig...
€ 3 569,50 incl. BTW€ 2950 excl. BTW
Expobar Carat 2 groep wit
De Expobar Carat, is een stijlvolle en moderne hig...
€ 3 569,50 incl. BTW€ 2950 excl. BTW
Expobar Diamant 2 groep
Espressomachine met 2 groepen, elektronische schak...
€ 4 779,50 incl. BTW€ 3950 excl. BTW
Expobar Onyx 3 groep
Nieuw!
De Onyx is het nieuwste model van het Spaanse prof...
€ 3 569,50 incl. BTW€ 2950 excl. BTW
Fracino Velocino incl koelkast
De nieuwste hybride espressomachine van Fracino...
€ 3 206,50 incl. BTW€ 2650 excl. BTW
Expobar Onyx 2 groep compact
Nieuw!
Het Spaanse professionele espressomachine merk Exp...
€ 2 601,50 incl. BTW€ 2150 excl. BTW
Expobar Onyx Pro 2 gr multiboiler TurboSteam
Nieuw!
De Expobar Onyx Pro 2 groep is een professionele e...
€ 5 082,00 incl. BTW€ 4200 excl. BTW

ExpobarExpobar

Expobar is een toonaangevend producent van koffiemachines voor in de Horeca. Dit spaanse merk verkoopt wereldwijd ruim 20.000 machines per jaar. De espressomachines van Expobar kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het meest verkochte model van Expobar is de G10. Dit no-nonsense model heeft een strak uiterlijk en is zeer storingsarm. Expobar heeft verschillende uitvoeringen van een mooie strakke 1 groeper voor thuis tot een 3 groeps machine voor een grotere horeca gelegenheid.

 

RenekaReneka

Reneka is een innoverend merk espressomachines. Dit Franse merk bestaat al sinds 1932 en ontwikkeld, maakt en distributeert de koffiemachines over de hele wereld. Daarbij hebben ze een aantal bijzonder innovatieve verbeteringen doorgevoerd in de espressomachine. De Reneka Life heeft twee gepatenteerde technologieen in zich. De Aroma Perfect en de Micro Sieve. Door de lange geschiedenis van het merk en de vernieuwende snufjes een zeer interessant merk.

 

BFC espressomachineBFC

BFC is een jonge, dynamische en moderne Italiaanse onderneming opgericht in 1994. Ondertussen is BFC uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 135 werknemers en hebben ze nog steeds een stevige jaarlijkse groei. Dit doen ze door hun focus op kwaliteit en service. Alle BFC espressomachines worden volledig met de hand in eigen huis opgebouwd. Daarbij worden enkel de hoogste kwaliteit componenten gebruikt. Daarnaast biedt BFC veel extra opties op de modellen aan.

 

Fracino espressomachine Fracino

Fracino is een Engels merk en biedt een aantal zeer bijzondere modellen aan. Bent u op zoek naar een koffiemachine die zowel op gas als op elekriciteit kan werken, dan zijn de dual fuel modellen van Fracino zeer geschikt. Ideaal voor gebruikt in een koffiewagen op locatie. Daarnaast heeft Fracino een aantal mooie en bijzondere 1 groep modellen in het assortiment.

 

EspressomachineEspressomachines en meer

Heeft u een espressomachine gezien die geschikt is voor uw zaak? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om de machine in onze showroom te bewonderen en in werking te zien. Een professionele espressomachine is een stap in de goede richting, maar ook de juiste koffie speelt een belangrijke rol. Gelukkig bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffie. Bij ons bent u verzekerd van de beste koffie tegen een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij ook een mooie Private Label koffie voor u samenstellen. Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn voor uw horecaonderneming? Bel of mail ons. We nemen graag de tijd om u geheel vrijblijvend te voorzien van goed advies.

 

Lease espressomachinesLease of huurmogelijkheden

Wij bieden de mogelijkheid om een espressomachine inclusief randapparatuur te leasen. Dit kan in verschillende termijnen na afloop van de periode kan de machine tegen een kleine vergoeding overgenomen worden. Om hiervoor in aanmerking te komen is het van belang dat uw onderneming minimaal 1 jaar bestaat en u geen BKR registratie heeft. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Technische dienstTechnische dienst

Indien u een koffiemachine bij ons besteld heeft, installeren wij de machine niet alleen maar, kunnen we u het periodieke onderhoud ook uit handen nemen. Bovendien verhelpen we eventuele storingen snel en vakkundig. De technische dienst van Fleur de Café zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft.