India Monsooned Malabar Arabica 1 kg ongebrand
Deze Arabica koffie dankt zijn unieke volle smaak smaak en lage zuurgraad aan het monsooned proces waarbij de
koffiebonen in de moessonwind een speciaal proces ondergaan. Dit proces wordt tegenwoordig nagebootst door de
koffie met open luiken in grote pakhuizen te laten "drogen" in de vochtige winden aan de westkust. Om
schimmelvorming te voorkomen wordt de koffie dagelijks omgekeerd en wordt na het seizoen dat loopt van juni
tot september met de hand geselecteerd op kwaliteit.
De Malabarkust in het zuidwesten van India ligt tussen de Arabische zee en de bergketen West-Ghats. De
moerasachtige regio behoort tot het natste deel van India en is naast diverse specerijen uitermate geschikt
voor de productie van koffie. Ongebrand koffie.
Op voorraad
€ 24,92 incl. BTW
€ 22,86 excl. BTW
Staffel
Aantal | Prijs per stuk | |
---|---|---|
1 - 4 | 24,92 / zak | |
5 + | 23,67 / zak | -5% |
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden, mits op voorraad.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
Grote oplage of zakelijk bestellen?
Bestel je voor op kantoor, als horecabedrijf, wil je reseller worden of je eigen private label starten? Wordt zakelijke klant en profiteer van kortingen.
Doe een aanvraagOngebrande koffiebonen bedoelt om te worden gebrand.
Artikelnummer | OK091 |
---|---|
Smaak | Chocola |
Hoeveelheid | 1 kilo |
Soort | Arabica |
Werelddeel | Azië |
Herkomst | India |
Levering | Kan worden opgestuurd |
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit artikel.
Direct Trade koffie en Fair Trade koffie
Wat is Direct Trade koffie? Wat is het verschil tussen Direct Trade koffie en Fair Trade koffie? Fleur de Café verkoopt Direct Trade koffie en we leggen u graag meer uit hierover in dit blog. Ook late..
Lees meer
Single origin koffie, single estate of specialty coffee
Na het zien van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde over koffie lijkt het ons goed om de koffietermen single origin, single estate en specialty coffee eens onder de loep te nemen.
Lees meer
Hoe maak ik de lekkerste koffie? Vier criteria.
De lekkerste koffie maak je met een espressobereiding . Lees over de vier criteria voor het maken van de lekkerste espresso. Een snelle barista cursus.
Lees meer