Ongebrande koffiebonen - Robusta

Groene ongebrande koffiebonen kopen? Maak snel kennis met het assortiment van Fleur de Café. Wij bieden zowel ongebrande Arabica koffiebonen als ongebrande Robusta koffiebonen. Deze ongebrande koffiebonen komen uit verschillende landen, zogenoemde Single Origins of zelfs van één boerderij als Single Estate bonen. Deze groene ongebrande koffie bonen kunt u meteen gebruiken of melangeren met een andere boon tot uw ideale smaak en branden naar uw voorkeur! Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de gebrande koffiebonen.

Filter je resultaten
Er zijn 2 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

India Kaapi robusta 1 kg ongebrand

Vietnam gr.1 robusta washed 1 kg ongebrand

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Ons assortiment ongebrande koffiebonen

Bent u op zoek naar groene/ongebrande koffie bonen? Bij Fleur de Café heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment koffiebonen zowel gebrand en ongebrande koffiebonen. Binnen onze categorie ongebrande koffiebonen bieden we verschillende soorten koffie aan. Denk bijvoorbeeld aan Arabica koffiebonen, biologische koffiebonen en Decafé koffiebonen. Daarbij heeft iedereen op het gebied van koffie zijn eigen voorkeur betreft smaak. Zo zijn er ongebrande koffiebonen met chocolade smaak, mocca smaak of vanille smaak. 

De variatie binnen de groene ongebrande koffie bonen is eindeloos. Wilt u hier meer over weten? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn ongebrande koffie bonen. Nadat de koffiebes geoogst en de schil van de koffiebes verwijdert is, blijven er twee groene koffiebonen over. Deze groene bonen moeten eerst gebrand worden voor je er koffie van kan zetten. Koffie zetten van de groene ongebrande bonen is het niet mogelijk. Wel is het drinken van groene ongebrande koffiebonen extract lange tijd onderdeel geweest van afslankkuren. Groene ongebrande koffie bevat namelijk antioxidanten die vrijkomen wanneer de bonen enige tijd in water geweekt worden. Het drinken van dit extract zou een afslankende werking hebben.

Meer over (ongebrande) koffiebonen

Meer over (ongebrande) koffiebonen

De basis van goede koffie start bij gebrande- en ongebrande koffiebonen en die vindt u bij Fleur de Café. Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de beste koffiebonen met ieder hun persoonlijke eigenschappen. De Arabica koffiebonen worden in de hoger gelegen gebieden van Afrika en Zuid-Amerika verbouwd. De koffieboon is mild van smaak, heeft een fijne geur en is niet heel krachtig. Voor ongeveer 65% van de totale koffieproductie wordt deze koffieboon gebruikt. De robusta is, zoals de naam al een beetje weggeeft, krachtiger van smaak. De boon komt uit laaggelegen koffiegebieden in Azië en Afrika. De koffiebonen worden in landen rond de evenaar verbouwd. Belangrijke landen voor de koffie industrie zijn Colombia, Brazilië, Ethiopië, Indonesië en Vietnam. Lees meer.

Koffiebes

Koffiebes

De koffieplant heeft een jaar of vijf nodig om tot bloei te komen. Vervolgens komen er bessen aan de plant. De koffiebes bevat twee groene koffiebonen. De buitenste schil van de bes en het vruchtvlees worden eraf gehaald en verder verwerkt. Voor 2 kilo koffiebonen is ongeveer 5 kilo bessen nodig. Lees meer.

Koffiebrander kopen

Koffiebrander kopen

Even voor de zekerheid: onze groene, ongebrande koffiebonen dient u zelf thuis nog te branden voor gebruik. Er zijn meerdere manieren om koffiebonen te branden. Denk aan thuisbranders, een pan of zelfs popcornmachine. Het beste is uiteraard een professionele koffiebrander. Kijk naar ons aanbod koffiebranders voor thuis.

Ongebrande koffie kopen

Ongebrande koffie kopen

Heeft u de groene, ongebrande koffiebonen gevonden die voldoen aan uw wensen? Bestellen is heel gemakkelijk. Plaats het product naar keuze in de winkelmand, reken veilig af en binnen enkele werkdagen ontvangt u uw bestelling. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.