Koffiemachines - Animo

Bent u op zoek naar de juiste koffiemachines voor in uw bedrijf of op kantoor? Een Animo koffiemachine is per uitsteekt geschikt. Met Animo koffie apparatuur koopt u een Nederlands kwaliteitsproduct.

Filter je resultaten
Er zijn 9 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Animo Optibean 3 Touch

Animo Optibean 2 Touch

Animo Optibean 2 XLTouch

Animo Optibean 4 Touch

Animo Optibean 4 XLTouch

Animo Optibean 2 NG

Animo Optibean 2 XL NG

Animo Optibean 3 NG

Animo Optibean 3 XL NG

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
De perfect koffiemachine voor je kantoor: OptiMe

De perfect koffiemachine voor op het kantoor: een Animo koffiemachine 

Animo koffiemachines zijn professionele koffieautomaten voor elke locatie, Animo staat nationaal en internationaal bekend om haar hoogwaardige koffiezetautomaten. Een Animo koffiemachine is de perfecte machine voor iedereen die goede koffie wil schenken, het merk is geliefd vanwege de gemakkelijke bediening. De koffieautomaten zijn uiterst gebruiksvriendelijk, zijn makkelijk te onderhouden en gaan lang mee. Al bijna 75 jaar zorgen de Animo koffiemachines elke keer weer voor de lekkerste koffie. Kies je voor een Animo koffiemachine dan heb je de basis voor goede koffie.

Wij leveren diverse modellen van Animo, waaronder: Animo OptiMe, Animo OptiBean en Animo Optivend.

De geschiedenis van Animo

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat al spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen het hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een magazijn in België, Duitsland en Frankrijk. Ze leveren op dit moment aan meer dan 70 landen. 

Verschillende smaken koffiebonen voor de Animo koffiemachine

Smaken verschillen enorm en daarom hebben wij diverse soorten koffiebonen in ons assortiment. Bent u op zoek naar krachtig en donker gebrande espressobonen? Dan raden wij u de Noir Desir of Style Italien bonen aan. Deze donker gebrande bonen zorgen voor een volle koffiesmaak. Houdt u het liever bij een milde koffie? Dan zijn de AOC, Panama Boquete of Guatemala Antigua onze aanraders.

Meer weten over Animo of over koffie?

Bent u benieuwd of Fleur de Café iets voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de koffiemachines van Animo? Onze koffieadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Een Animo koffiemachine kopen? klik hier.