Koffiemachines - Animo

Eenvoudig en efficiënt koffiezetten, met oog voor detail en smaak. Dat is waar Animo naar streeft. Het merk is al sinds 1950 toonaangevend in de wereld van de koffiemachines. Ze bieden innovatieve machines voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. De Animo koffiemachine is uiterst gebruiksvriendelijk ingericht en gaat jarenlang mee.

Op deze manier creëer je met een Animo koffiemachine eenvoudig het perfecte koffiemoment op de dag. En dat voor lang tijd. Wil jij genieten en een heerlijke kop koffie, dat is bereid met zorg en aandacht? Dan mag de Animo koffiemachine niet ontbreken in jouw keuken of op de werkvloer. Bekijk ons aanbod hieronder en vind het perfecte model!

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 10 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Animo Optibean 3 Touch

Animo Optibean 2 Touch

Animo Optibean 2 XLTouch

Animo Optibean 4 Touch

Animo Optibean 4 XLTouch

Animo Optibean 2 NG

Animo Optibean 2 XL NG

Animo Optibean 3 NG

Animo Optibean 3 XL NG

Animo Optibean X 12

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
De perfect koffiemachine voor je kantoor: OptiMe

De perfect koffiemachine voor je kantoor: een Animo OptiMe

De modellen van Animo zijn op dit moment verkrijgbaar in meer dan 70 landen. Als trots importeur maken wij het mogelijk om de Animo koffiemachines ook in Nederland aan te bieden. Daarbij heb je keuze uit diverse modellen, waaronder Animo OptiMe, Animo OptiBean en Animo OptiVend. Met alle modellen kun je verschillende koffieopties bereiden, waaronder de espresso, cappuccino en latte macchiato.

  • De Animo OptiMe koffiemachine is een compacte en gebruiksvriendelijke machine. Deze is voorzien van een unieke functie, genaamd OptiLight. Hiermee kun je eenvoudig de led-verlichting aanpassen van het model. Daarnaast is deze energiezuinig ingericht.
  • De Optibean Animo koffiemachine is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam. Dit blijkt uit het toegewezen energielabel A+. Tevens is deze voorzien van een bonenreservoir met keramische maalschijven, voor verse koffiebonen. Hierdoor kun je altijd heerlijk verse koffie zetten en serveren.
  • Tot slot is de Animo OptiVend een aanrader. De touchscreen display is heel eenvoudig te bedienen, waarmee je de lekkerste koffiesoorten bereidt. Daarnaast is een unieke functie van de Animo koffiemachine om deze op afstand te monitoren en beheren met een app. Ook dit model is energiezuinig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden.

Animo koffiemachine reinigen

Kenmerkend aan de koffiemachine van Animo is dat deze makkelijk is te onderhouden. Dat is een groot voordeel. Door regelmatig schoon te maken en Animo koffiemachine te spoelen bewaak je de kwaliteit en duurzaamheid van de machine. Ook zorg je ervoor dat resten van koffie, melk of andere drankjes worden verwijderd. Je wilt geen koffie met een nasmaak, toch? Daarnaast verleng je met een goede reinigingsbeurt de levensduur van je koffiemachine. Wij bieden verschillende reinigingsmiddelen om je Animo koffiemachine grondig te reinigen. Hieronder lees je hoe je dit doet.

  1. Zet de machine uit en laat hem afkoelen;
  2. Maak alle onderdelen schoon met warm water;
  3. Droog alle onderdelen goed af;
  4. Gebruik een speciaal reinigingsmiddel om de machine grondig schoon te maken. Volg hierbij de instructies op die zijn bijgeleverd;
  5. Spoel de machine vervolgens grondig af met water;
  6. Maak de onderdelen weer vast en zet de machine aan;

De Animo koffiemachine kopen bij Fleur de Café

Denk je erover om een gebruiksvriendelijke en moderne Animo koffiemachine te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met keuze uit verschillende modellen zit er zeker een passende variant tussen. Bepaal naar welke unieke functies je op zoek bent. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Bestel jouw Animo koffiemachine eenvoudig en snel online. Doe je dat op werkdagen voor 12:00 uur en is de machine op voorraad? Dan verzenden we deze vandaag nog! Bestel ook gelijk al jouw overige koffieproducten op één plek. Kwaliteit is nu eenmaal verslavend.