Koffiemachines - BFC

 Ben je als horecaondernemer op zoek naar een hoogwaardige koffiemachine voor het serveren overheerlijke koffiesoorten? Dan is de BFC coffee machine zeker het overwegen waard. Met zijn handgemaakte Italiaanse kwaliteit, geavanceerde technologie, grote capaciteit en prachtige ontwerp biedt de BFC coffee machine veel voordelen voor jouw onderneming. Bovendien biedt je jouw klanten een geweldige koffiebeleving dankzij de prestaties van de machine. Wil je jouw klanten of gasten overheerlijke koffie serveren? Bekijk ons assortiment en ontdek jouw favoriete model.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 8 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

BFC Galileo 3 groeps 21 liter

BFC De Lux RS electronica 2 groeps

BFC Galileo 2 groeps 14 liter

BFC EXPERTA zwart 1 groeps

BFC Classica GT 2 groeps

BFC Monza K 3 groeps

BFC EXPERTA hout 1 groeps

BFC JUNIOR 1 groeps

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
BFC koffiemachines

De BFC coffee machine in diverse uitvoeringen

De handgemaakte, Italiaanse BFC coffee machine is populair bij veel professionele barista’s en horecagelegenheden. Dat is niet voor niks. Het assortiment bestaat uit diverse en hoogwaardige koffiemachines. Elk design is stijlvol ingericht en voorzien van geavanceerde functies. De BFC coffee machine is speciaal ontworpen om de lekkerste koffies te bereiden. Er zitten prachtige modellen bij voor thuis, maar ook voor op het werk en in de horeca.

Is het serveren van overheerlijke koffie een belangrijke inkomstenbron voor jouw onderneming? Kies dan voor een twee- of driegroepsmodel. Met de grote capaciteit van de BFC coffee machine bereid je eenvoudig verschillende koffiesoorten. Zo serveer je jouw klanten in een mum van tijd een overheerlijke espresso, koffie of cappuccino. Wanneer je op zoek bent naar een BFC coffee machine voor thuis of op kantoor, volstaat een eengroepskoffiemachine. Deze is eenvoudig te bedienen en bereidt een echte koffiebeleving.

Onderhoud van een koffiebonen machine voor Horeca

Onderhoud BFC coffee machine

Lang genieten van de meest heerlijke koffie kan alleen met een goed onderhouden BFC coffee machine. Regelmatig onderhoud is daarom van groot belang. Niet alleen zorg je ervoor dat de koffiemachine optimaal presteert, maar verleng je ook de levensduur. Er zijn enkele stappen die je kunt ondernemen om je BFC coffee machine in goede staat te houden.

Begin allereerst met het schoonmaken van de zetgroep(en). Op deze manier voorkom je verstopping en verbeter je de kwaliteit van je koffie. Ontkalk de machine ook regelmatig om te voorkomen dat mineralen zich opbouwen en de werking van de BFC coffee machine beïnvloedt. Daarnaast is het belangrijk de stoompijp regelmatig te spoelen. Je wilt niet dat melkresten zich ophopen en de koffiearoma’s beïnvloeden. Maak tot slot de buitenkant van de machine regelmatig schoon met een vochtige doek en milde zeep.

BFC coffee machine kopen Fleur de Café

Heb je een geschikt model op het oog? Bestel deze bij Fleur de Café en je profiteert van diverse voordelen. Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw BFC coffee machine te leasen, huren of kopen. Kies je ervoor jouw favoriete model te kopen? Dan is dat zonder koffiecontract. Zo zit je bij ons niet vast aan voorwaarden en is de machine helemaal jouw eigendom.

Heb je het idee hebt dat de machine perfect bij jouw onderneming past? Maar heb je niet de kennis om deze te bedienen? Geen probleem. Wij bieden verschillende gratis trainingen aan. Niet alleen leer je de machine te gebruiken, maar kun je ook een barista- en onderhoudstraining volgen. Natuurlijk kun je ook een beroep doen op onze technische dienst. Zij helpen je graag verder wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een storing of een onderdeel vervangen moet worden.