Koffiemachines - BFC

Met een BFC koffiemachine haalt u het beste uit Italië in huis. De BFC koffiezetapparaten zijn prachtig vormgegeven en zijn zeer degelijke espressomachines. BFC is een Italiaanse espressomachine fabrikant. BFC is een van de modernste fabrikanten in Italië en is een relatief jong bedrijf, opgericht in 1998. Met de grootste boilers in hun klasse zijn het niet alleen echte werkpaarden, maar ook een lust voor het oog.

Filter je resultaten
Er zijn 10 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

BFC Galileo 2 groeps 14 liter

BFC EXPERTA zwart 1 groeps

BFC EXPERTA hout 1 groeps

BFC JUNIOR 1 groeps

BFC Classica GT 2 groeps

BFC Classica Leva 2 groeps

BFC Galileo 3 groeps 21 liter

BFC Classica 2 groeps "electronic"

BFC Monza K 3 groeps

BFC De Lux RS electronica 2 groeps

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
BFC koffiemachines

BFC koffiemachines

De BFC koffiemachines zijn uitstekend goed te gebruiken voor thuis, maar ook op het werk of in de horeca, om uw espresso, koffie en cappuccino mee te bereiden. Eenvoudig, tegelijk stomen en koffiezetten zonder dat de machine zijn druk verliest dat is waar de BFC koffiezetapparaten goed in zijn.

Koffiebonen voor de BFC espressomachines

Koffiebonen voor de BFC espressomachines

Om goede koffie te zetten is een koffiemachine erg belangrijk, maar naast een BFC koffiemachine is er natuurlijk ook koffie nodig. Fleur de Café hecht er als ambachtelijke koffiebranderij aan om u een breed assortiment koffiebonen aan te bieden. Met zo'n 60 soorten groene koffiebonen afkomstig uit 20 verschillende landen kunnen we zeker aan uw vraag voldoen. De Fleur de Café koffiemelanges worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van smaakversterkers.

Onderhoud van een koffiebonen machine voor Horeca

Onderhoud van uw BFC koffiebonen machine

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat uw BFC machine snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw BFC machine in goede staat blijft.

Koop, huur of lease uw BFC machine

De BFC espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming of in uw bedrijf? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail, we helpen u graag verder. Naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u ook bij ons terecht voor thee in uw horeca.

Een koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een BFC koffiezetapparaat zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de BFC koffiemachine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.