Koffiemachines - Bravilor

Al 70 jaar is Bravilor, of voluit Barvilor Bonamat, wereldwijd bekend als een toonaangevende fabrikant van professionele koffieapparatuur. Van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. De Bravilor koffiemachine is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en innovatief. Bij veel koffieliefhebbers staat de koffiemachine van Bravilor Bonamat op nummer één. Ben je op zoek naar een hoogwaardige machine voor intensief gebruik in huis, op kantoor of voor jouw onderneming? Kies dan een van de unieke designs op deze pagina.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 16 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Bravilor Solo Choco

Bravilor TH koffiezetapparaat met waterreservoir

Bravilor TH (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Bravilor Bolero 11

Bravilor Esprecious 12

Bravilor Esprecious 11

Bravilor Bolero 21

Bravilor Esprecious 21 L

Bravilor Sego 12

Bravilor Sprso

Bravilor B5HW

Bravilor Heetwaterdispenser hwa 6d

Bravilor THa koffiezetapparaat

Bravilor Bolero 32

Bravilor THa (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Bravilor Bolero 43

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Bravilor koffiemachines

Hoogwaardige Bravilor Bonama koffiemachine

De Nederlandse fabrikant Bravilor heeft verschillende handbare modellen ontworpen. Op deze manier bereid je gemakkelijk diverse koffiespecialiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Bravilor Bolero. Deze automaat is een compact design en is eenvoudig en snel te bedienen. Daarnaast is hij erg onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden.

Of kies je liever voor de Bravilor Sprso? Dit model is een zeer geschikte consumentenmachine. Hij is klein, krachtig en stijlvol. Een echte blikvanger. Door het compacte formaat is de Bravilor koffiemachine een perfect apparaat voor in vergaderruimtes, wachtkamers of kleine kantoren. Maar natuurlijk ook voor thuis, op je keukenaanrecht is deze erg geschikt. Daarnaast bereidt de Bravilor koffiemachine twee dranken tegelijk. Zo geniet je van een perfecte kop ristretto, espresso, koffie crème en americano.

Onderhoud Bravilor koffiemachine

Wil je zo lang mogelijk genieten van smaakvolle koffie? Dan is regelmatig onderhoud van je Bravilor koffiemachine erg belangrijk. Op deze manier waarborg je de kwaliteit van jouw koffie. Goed schoonmaken is de sleutel. Reinig daarom regelmatig de zetschijven, leeg de koffie- en afvalbak en houd de buitenkant goed schoon. Daarnaast moet je de machine regelmatig ontkalken. Op deze manier voorkom je kalkaanslag op jouw Bravilor koffiemachine.

Heeft jouw Bravilor koffiemachine last van een storing? Of wil je er zeker van zijn dat deze goed blijft werken? Dan is het ook verstandig om een professionele monteur te benaderen. Eventuele problemen kunnen dan op snel en vakkundig worden verholpen. Wij beschikken over een eigen technische dienst. Ze kunnen jou altijd helpen en adviseren wanneer nodig.

Jouw Bravilor koffiemachine bij Fleur de Café bestellen

Heb je een geschikte espressomachine uitgekozen? Wij bieden je de mogelijkheid om deze te kopen, huren of leasen. Zo kun je de Bravilor koffiemachine rustig uittesten en terugbrengen wanneer je deze niet meer nodig hebt. Je bent ook van harte welkom in onze showroom, om te zien hoe de machine werkt. Ben je overtuigd, is de machine op voorraad? En plaats je vandaag voor 12:00 uur jouw bestelling? Dan wordt deze vandaag nog verstuurd! Zo geniet je in een mum van tijd van overheerlijke koffie met jouw Bravilor koffiemachine.