Koffiemachines - Bravilor

Bravilor, of voluit Bravilor Bonamat is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van koffieapparatuur. Ze produceren, in Nederland, een zeer breed assortiment van machines zoals filter apparatuur, instant machines en espressomachines. Bravilor Bonamat is ruim 70 jaar geleden opgericht, heeft ondertussen ruim 450 medewerkers en is actief in meer dan 100 landen.

Filter je resultaten
Er zijn 7 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Bravilor Esprecious 12

Bravilor Bolero

Bravilor Esprecious 11

Bravilor Bolero 2

Bravilor Esprecious 21 L

Bravilor Sego 12

Bravilor Sprso

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Bravilor koffiemachines

Bravilor koffiemachines

Bravilor Bonamat is een Nederlandse toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. Op dit moment is Bravilor Bonamat uitgegroeid tot een internationale bedrijf in horecakoffiemachine tot  particulieren machines. Bravilor is vooruitstevend, bij innovatie staat de gebruiksvriendelijkheid en designs van de Bravilor koffiemachiene op nummer één.

Onderhoud van een Bravilor koffiebonen machine

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch, vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat uw Bravilor koffiezetapparaat snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw Bravilor koffiemachine in goede staat blijft.

Koop, huur of lease uw espressomachine

Koop, huur of lease uw espressomachine

De espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail, we helpen u graag verder. Naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u ook bij ons terecht voor thee in uw horeca.