Koffiemachines - Crem-Expobar

Het Spaanse merk Crem heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een toonaangevende producent van hoogwaardige en innovatieve koffiemachines. De Crem koffiemachine kenmerkt zich dan ook door een hoge kwaliteit en eenvoud. De machine is ontworpen om jarenlang mee te gaan en echte kwaliteitskoffie te produceren. Zo ben je voor lange tijd zeker van een betrouwbare Crem koffiemachine voor jouw onderneming.

Door te blijven innoveren en ontwikkelen in de koffiewereld, ontwerpt Crem koffiemachines voor verschillende soorten klanten. Van kleine koffiebars tot grote ketens. Echte kwaliteit in een koffiekopje zorgt voor een groeiend aantal gebruikers. Fleur de Café is daarom ook al jaren de trotse importeur van de professionele Crem koffiemachine. Bekijk ons assortiment en vind een passend model die aansluit bij jouw wensen.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 21 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Expobar EX2 2G CON TA GY

Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps

Crem EX3 zwart 3 groeps

Crem One 2B R-GSP Dual

Crem EX3 zwart compact 2 groeps

Crem EX3 Wit compact 2 groep

wfo1 Op = Op

Expobar Cafelino trio

Expobar G10 2 groeps multiboiler

Crem EX3 wit 2 groeps

Crem EX3 zwart 2 groeps

Crem One 2B Dual

Expobar Carat 2 groeps zwart

Expobar office Leva 1 groeps single boiler

wfo1 Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps laag model

Expobar Diamant Pro 2 groeps single boiler

Expobar Diamant Pro 2 groeps multi boiler

Expobar Office Control 1 groep

Expobar office Leva 1 groeps multiboiler PID

Expobar office Pulser 1 groeps

Crem One 1B Dual

Crem EX3 Smartsteam compact zwart 2 groeps

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Crem espressomachine

Van Expobar naar Crem

Wellicht was je voorheen bekend met de kwalitatieve koffiemachines en producten van Expobar. Inmiddels hebben er een aantal wijzigen plaatsgevonden bij dit merk. Crem international, de moedermaatschappij van Expobar, is in 2020 overgenomen door het Amerikaanse Welbilt. Daarom is de merknaam Expobar verdwenen en heeft deze plaatsgemaakt voor Crem. Voor degenen die vertrouwd zijn met de naam Expobar zal dit wel even wennen zijn.

Is er dan veel veranderd tijdens deze overname? Nee! De voormalige expobar koffiemachine heeft dezelfde vertrouwde kwaliteit behouden, maar heeft een upgrade gehad op gebied van design en innovatie. Zo zijn er een aantal nieuwe modellen bij gekomen en ogen de designs nog stakker en moderner. Zo komt de kwaliteit alleen maar ten goede!

Expobar koffiemachine

De Crem koffiemachine in diverse varianten

Om jouw specifieke wensen tegemoet te komen, zijn in ons assortiment verschillende koffiemachines van Crem opgenomen. Elk design is uniek en biedt specifieke functies. Zo volstaat een semiautomatische 1-groeps Crem koffiemachine voor thuis of op kantoor. Ben je op zoek naar een Crem koffiemachine voor jouw horecagelegenheid? Dan gaat de voorkeur natuurlijk liever uit naar een groot model, dat is voorzien met moderne en unieke functies.

Kijk voor een hoogwaardig model voor jouw vestiging eens naar onze 2- en 3 groepsmodellen. De Onyx is bijvoorbeeld een veel verkocht model aan horecagelegenheden. Deze super professionele Crem koffiemachine beschikt over automatische watervulling, meerdere zetgroepen en een elektronisch schakelbord om koffiedoseringen volumetrisch te regelen.

Onderhoud aan de Crem koffiemachine

Heeft jouw Crem koffiemachine een onderhoudsbeurt nodig? Of geeft deze een storing aan? Wij beschikken over een eigen technische dienst. We helpen je graag verder bij periodiek onderhoud , maar natuurlijk ook bij storingen en overig vakkundig advies. Laat het ons weten en de monteur neemt zo snel mogelijk contact op. Wij begrijpen dat een goed werkende Crem koffiemachine van groot belang is voor jouw onderneming. Met onze technische dienst zorgen wij ervoor dat je binnen mum van tijd de lekkerste koffie kunt bereiden.

Jouw Crem koffiemachine kopen bij Fleur de Café

Als trotse importeur van hoogwaardige koffiemachines en prachtige koffieproducten, bieden we jou een totaal concept om een koffiebeleving te serveren. In ons assortiment vind je alles om gasten, collega’s, klanten en natuurlijk jezelf te voorzien van échte kwaliteitskoffie. Heb je een Crem koffiemachine gevonden die perfect binnen jouw onderneming past? Dan heb je bij ons de keuze om deze te kopen, huren of leasen.

Wil je voor jouw horecazaak een Crem koffiemachine kopen? Dan doe je dit bij Fleur de Café zonder contract. Hiermee bedoelen we dat na aankoop de koffiemachine helemaal jouw eigendom is, en daar geen verplichtingen aan zitten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we jou niet graag verder helpen. We begeleiden en adviseren je graag om een compleet koffieconcept op te zetten. Ook ontvang je als horecaklant het serviesgoed gratis in bruikleen en 25% korting op een onderhoudsbeurt van jouw machine. Daarom koop je jouw Crem koffiemachine bij Fleur de Café.