Koffiemachines - Crem-Expobar

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar. Het Spaanse merk Crem Expobar heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een toonaangevende producent van betaalbare en betrouwbare espressomachines. De Crem Expobar koffiezetapparaten kenmerken zich door hun eenvoud en hoge kwaliteit waardoor er erg weinig storingen zijn, gecombineerd met de hoge kwaliteit “in cup” zorgt ervoor dat dit merk een groeiend aantal overtuigde gebruikers heeft.

Filter je resultaten
Er zijn 27 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Crem One 2B R-GSP Dual

Expobar EX3 zwart compact 2 groeps

Expobar Cafelino trio

Expobar Diamant Pro 2 groeps single boiler

Expobar Diamant Pro 3 groeps single boiler

Expobar Diamant Pro 3 groeps multi boiler

Expobar EX3 wit 2 groeps

Expobar EX3 zwart 2 groeps

Crem One 2B Dual

Expobar Diamant Pro 2 groeps multi boiler

Expobar Carat 1 groep 230V en turbosteam zwart

Expobar Office Control 1 groep

Expobar G10 1 groep

Expobar G10 2 groeps

Expobar G10 3 groeps

Expobar G10 2 groeps compact

Expobar G10 2 groeps wit

Expobar office Leva 1 groeps multiboiler PID

Expobar office Leva 1 groeps single boiler

Expobar office Pulser 1 groeps

wfo1 Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps

Expobar Onyx 3 groeps

Expobar Onyx pro 2 groeps multiboiler

Expobar Onyx pro 2 groeps multiboiler TS

Expobar Onyx pro 3 groeps multiboiler

Expobar Onyx pro 3 groeps multiboiler TS

Crem One 1B Dual

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Crem espressomachine

Expobar is Crem geworden

Fleur de Café verkoopt al jaren met veel plezier de producten van Expobar. Inmiddels zijn er een aantal wijzigingen geweest bij dit merk. De vertrouwde kwaliteit is gebleven, maar qua keuze en design is er veel moois te melden.  Crem international, de moedermaatschappij van Expobar is in 2020 overgenomen door het Amerikaanse Welbilt. Sindsdien zijn er een aantal zaken in gang gezet, zoals de ontwikkeling van een aantal nieuwe modellen. Ook gaat de naam Expobar verdwijnen, Expobar wordt Crem. Voor degenen die vertrouwd zijn met de naam Expobar zal dit wel even wennen zijn.

Expobar koffiemachine

Laatste ontwikkeling van Expobar of Crem

Wij zien vooral uit naar de lancering van het nieuwste model koffiezetapparaat van Expobar. Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs kwaliteitverhouding. De koffiemachines hebben een strakke, professionele uitstraling: De laatste model is de EX3. De Onyx is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10. De Onyx is in 2 groeps en 3 groeps variant beschikbaar komen en krijgt onder andere led verlichting in de groepen. Daarnaast is er ook een Onyx Pro model die alleen een krachtstroomaansluiting heeft.

Onderhoud van een koffiebonen machine voor Horeca

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat uw Expobar koffiezetapparaat snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw koffiemachine in goede staat blijft.

Koop, huur of lease uw espressomachine

De espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail, we helpen u graag verder. Naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u ook bij ons terecht voor thee in uw horeca.

Een koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een koffiezetapparaat van Expobar zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de Expobar koffiemachine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.