Koffiemachines - Fracino

Fracino koffiemachines het klinkt Italiaans, maar Fracino komt uit Engeland. Fracino staat bekent om zijn Dual Fuel machines, welke verwarmt kunnen worden door gas of elektriciteit. Als deze machines verwarmt worden door gas kunt u op iedere locatie koffie zetten zonder dat u een stroompunt nodig heeft, bijvoorbeeld in een mobiele koffiekar of op een braderie.

 

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Fracino Dual Fuel Retro 3 groeps

Fracino Dual Fuel Retro 2 groeps

Fracino Dual Fuel Contempo 2 groeps

Fracino Dual Fuel Retro 1 groep

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Onderhoud van een koffiebonen machine voor Horeca

Onderhoud van een koffiebonen machine voor Horeca

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storing meld u dit telefonisch vervolgens neemt de monteur zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen dat uw koffiemachine snel wordt gerepareerd en de storing wordt verholpen. Wij weten als geen ander wat het schenken van koffie betekent voor uw onderneming en met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat uw machine in goede staat blijft.

Koop, huur of lease uw Fracino machine

De Fracino espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail, we helpen u graag verder. Naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u ook bij ons terecht voor thee in uw horeca.

Een koffiemachine zonder koffieverplichting

Bij Fleur de Café koopt u een Fracino koffiezetapparaat zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de Fracino koffiemachine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Dat heeft zeker voordelen. Kiest u namelijk voor koffie van Fleur de Café dan ontvangt u het serviesgoed gratis in bruikleen en bovendien ontvangt u als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van uw machine.