Koffiemachines - Nivona

Voor echte koffieliefhebbers is overheerlijke koffie onmisbaar. Met een professionele koffiemachine bereid je de lekkerste koffiesoorten. Ben je daarom op zoek naar een koffiemachine voor thuis, op werk of voor jouw horecavestiging? Dan is de Nivona koffiemachine een echte aanrader. Nivona is een bekend merk in de koffiewereld. Het staat bekend om haar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke koffiemachines. Met een professionele koffiemachine van Nivona haal je echte kwaliteit en luxe in huis. Van eenvoudige instapmodellen tot de nieuwste, geavanceerde machines. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment en vind de perfecte Nivona koffiemachine bij Fleur de Café.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Voor thuis

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

 

Filter je resultaten
Er zijn 16 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Nivona CafeRomatica NICR695

Nivona CafeRomatica NICR550 zwart

Nivona CafeRomatica NICR690 zwart

Nivona CafeRomatica NICR796 wit

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Nivona CafeRomatica NICR825 RVS

Nivona CafeRomatica NICR1040 Titanium/Chrome

Nivona CafeRomatica Titanium NICR930

Nivona CafeRomatica NICR560 wit

Nivona CafeRomatica NICR790 zwart

Nivona CafeRomatica NICR795 zilver

Nivona CafeRomatica NICR960 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Titanium

wfo1 met gratis koffie

Nivona 8101 volautomaat koffiemachine zwart met koffie

Nivona CafeRomatica NICR970 Zilver

wfo1 met gratis koffie

Nivona 8103 volautomaat koffiemachine titanium

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract

Nivona koffiemachine in diverse varianten

Als Nivona koffiemachines ergens om bekend staan, zijn het wel de innovatie functies. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde melkopschuimers, programmeerbare recepten en automatische reinigingsprogramma’s. Ook is het gebruiksgemak heel hoog. De Nivona koffiemachine is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. Daarbij heb je keuze uit een breed assortiment. Van eenvoudige instapmodellen tot high-end machines met veel functies en opties. Zo heb je keuze uit professionele koffiemachines van €569,- tot €2.099,- inclusief BTW.

Voor alle machines geldt een prachtige prijs/kwaliteitsverhouding. Zo ben je bij het instapmodel al zeker van 3 koffiesterktes, diverse programmeermogelijkheden, individuele programma’s voor espresso, koffie, melkschuim en heet water en zet je met een watertank van 2,2 liter wel 16 kopjes koffie. Daarentegen is het duurste model onder andere voorzien van drie profielen voor perfecte aan aroma’s en extractie, live programmering van recepten, vijf koffiesterktes en unieke onderhoudsprogramma’s. Bekijk het assortiment en bepaal welk model op jouw wensen aansluit.

Om langer te genieten van overheerlijke koffie uit jouw Nivona koffiemachine is regelmatige reiniging van je koffiemachine en overig onderhoud belangrijk. De meeste Nivona koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is, verschilt per machine, merk en model. Zo is het bijvoorbeeld nodig om regelmatig te ontkalken. In dat geval is het nodig om een waterontharder te gebruiken en nauwkeurig de reinigingsvoorschriften te volgen.

Heb je problemen met jouw Nivona koffiemachine? En kom je er zelf niet uit? Je staat er niet alleen voor. Fleur de Café heeft een eigen technische dienst in huis, die jou graag verder helpt. We zoeken samen naar een oplossing. Wanneer specifieke onderdelen gerepareerd moeten worden, doet Nivona het onderhoud zelf. Wij bezitten niet over de onderdelen, maar denken alsnog heel graag met je mee.

Nivona koffiemachine kopen

Als je op zoek bent naar de perfecte koffiemachine, is Nivona meer dan het overwegen waard. Deze volautomaten zijn van topkwaliteit. En waar kan dat beter dan bij koffiespecialist Fleur de Café? Dit bedrijf gespecialiseerd in koffie en thee, en hun expertise zorgt ervoor dat je de beste service krijgt. Je koopt je Nivona eenvoudig en snel jouw Nivona koffiemachine in onze webshop. Of je nou het instapmodel, de Nivona 560 wit, of voor de meest luxe Nivona 8101 zwart gaat, bij ons zit je nooit vast aan een koffiecontract. Dit houdt in dat wanneer je jouw machine aanschaft, deze helemaal jouw eigendom is! Wel krijg jij een scherpe prijs en profiteer je voor lange tijd van een geweldige koffiemachine van Nivona. Of je nu zoekt naar een mooi model voor thuis, op kantoor of voor jouw horecavestiging. 

Nivona staat bekend om zijn betrouwbare volautomaten die keer op keer kwalitatieve koffie leveren. Fleur de Café begrijpt het belang van een goede kop koffie en biedt daarom een zorgvuldig geselecteerd assortiment Nivona koffiemachines aan. Het voordeel van dit merk is dat deze koffiemachines minimaal onderhoud vereisen. Nivona's zijn ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Je hebt er weinig omkijken naar, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je koffie in plaats van bezig te zijn met ingewikkelde schoonmaakprocedures.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare koffie-ervaring met minimale inspanning, is het kopen van een Nivona koffiemachine bij Fleur de Café de ideale keuze. Bij dit koffiebedrijf zit je niet vast aan een koffiecontract. Dit houdt in dat wanneer je jouw machine aanschaft, deze helemaal jouw eigendom is! Daarbij geldt dat je betaalt voor een scherpe prijs en voor lange tijd profiteert van een geweldige koffiemachine van Nivona. Of je nu zoekt naar een mooi model voor thuis, op kantoor of voor jouw horecavestiging.