Koffiemachines - Nivona

Een heerlijk kopje koffie zetten is nog nooit zo makkelijk geweest. In ons assortiment vindt je verschillende volautomatische koffiemachines van Nivona. Met een druk op de knop maalt de machine de bonen en worden één of twee kopjes gevuld met overheerlijke koffie. Met alle modellen maakt u ook een heerlijke cappuccino of latte.

Filter je resultaten
Er zijn 15 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Nivona CafeRomatica NICR550 zwart

Nivona CafeRomatica NICR560 wit

Nivona CafeRomatica NICR690 zwart

Nivona CafeRomatica NICR790 zwart

Nivona CafeRomatica NICR795 zilver

Nivona CafeRomatica NICR796 wit

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Nivona CafeRomatica NICR825 RVS

Nivona CafeRomatica NICR960 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Titanium

Nivona CafeRomatica NICR1040 Titanium/Chrome

Nivona CafeRomatica NICR1040 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Zilver

Nivona CafeRomatica Titanium NICR930

Nivona CafeRomatica NICR695

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract

Onderhoud van uw Nivona koffieautomaat

Om langer te genieten van heerlijke koffie uit uw Nivona koffieautomaat is onderhoud belangrijk. De meeste Nivona koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is verschilt per machine. Een Nivona koffiezetapparaat vraagt regelmatig om schoonmaak, de machine vraagt hier zelf naar. Bij een volautomatische Nivona machine gaat het om regelmatig ontkalken Dan is het een kwestie van een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften volgen.

Heeft u problemen met uw koffiemachine?

Neem dan gerust contact met onze technische dienst op. We zoeken graag samen met u naar een oplossing. Wij kunnen zelf niet uw Nivona koffiemachine repareren omdat wij de onderdelen niet hebben, Nivona doet het onderhoud zelf.

Arabica koffie en andere koffiesmaken

Naast het kiezen voor een Nivona koffiezetapparaat is het kiezen voor de beste koffiebonen net zo belangrijk. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten espressobonen. Voor een volle koffie met een zoete en fruitige smaak is Arabica koffie een perfecte keuze. Bent u op zoek naar een donkere, krachtige gebrande espressobonen? Probeer dan de Noir Desir of Style Italien bonen.