Koffiemachines - Nivona

Voor echte koffieliefhebbers is overheerlijke koffie onmisbaar. Met een professionele koffiemachine bereid je de lekkerste koffiesoorten. Ben je daarom op zoek naar een koffiemachine voor thuis, op werk of voor jouw horecavestiging? Dan is de Nivona koffiemachine een echte aanrader. Nivona is een bekend merk in de koffiewereld en staat bekend om haar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke koffiemachines. Met koffiemachine van dit merk haal je echte kwaliteit en luxe in huis. Van eenvoudige instapmodellen tot de nieuwste, geavanceerde machines. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment en vind de perfecte Nivona koffiemachine bij Fleur de Café.

Filter je resultaten
Er zijn 14 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Nivona CafeRomatica NICR1040 Titanium/Chrome

Nivona CafeRomatica NICR695

Nivona CafeRomatica NICR550 zwart

Nivona CafeRomatica NICR690 zwart

Nivona CafeRomatica NICR795 zilver

Nivona CafeRomatica NICR796 wit

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Nivona CafeRomatica NICR825 RVS

Nivona CafeRomatica NICR960 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Titanium

Nivona CafeRomatica NICR560 wit

Nivona CafeRomatica NICR790 zwart

Nivona CafeRomatica NICR970 Zilver

Nivona CafeRomatica Titanium NICR930

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract

Nivona koffiemachine in diverse varianten

Als Nivona koffiemachines ergens om bekend staan, zijn het wel de innovatie functies. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde melkopschuimers, programmeerbare recepten en automatische reinigingsprogramma’s. Ook is het gebruiksgemak heel hoog. De Nivona koffiemachine is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. Daarbij heb je keuze uit een breed assortiment. Van eenvoudige instapmodellen tot high-end machines met veel functies en opties. Zo heb je keuze uit professionele koffiemachines van €569,- tot €2.099,- inclusief BTW.

Voor alle machines geldt een prachtige prijs/kwaliteitsverhouding. Zo ben je bij het instapmodel al zeker van 3 koffiesterktes, diverse programmeermogelijkheden, individuele programma’s voor espresso, koffie, melkschuim en heet water en zet je met een watertank van 2,2 liter wel 16 kopjes koffie. Daarentegen is het duurste model onder andere voorzien van drie profielen voor perfecte aan aroma’s en extractie, live programmering van recepten, vijf koffiesterktes en unieke onderhoudsprogramma’s. Bekijk het assortiment en bepaal welk model op jouw wensen aansluit.

Om langer te genieten van overheerlijke koffie uit jouw Nivona koffiemachine is regelmatige a href="https://www.fleurdecafe.nl/machines/reinigingsmiddelen">reiniging en overig onderhoud belangrijk. De meeste Nivona koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Welk onderhoud nodig is, verschilt per machine, merk en model. Zo is het bijvoorbeeld nodig om regelmatig te ontkalken. In dat geval is het nodig om een waterontharder te gebruiken en nauwkeurig de reinigingsvoorschriften te volgen.

Heb je problemen met jouw Nivona koffiemachine? En kom je er zelf niet uit? Je staat er niet alleen voor. Fleur de Café heeft een eigen technische dienst in huis, die jou graag verder helpt. We zoeken samen naar een oplossing. Wanneer specifieke onderdelen gerepareerd moeten worden, doet Nivona het onderhoud zelf. Wij bezitten niet over de onderdelen, maar denken alsnog heel graag met je mee.

Koop eenvoudig en snel jouw Nivona koffiemachine in onze webshop. Bij ons zit je niet vast aan een koffiecontract. Dit houdt in dat wanneer je jouw machine aanschaft, deze helemaal jouw eigendom is! Daarbij geldt dat je betaalt voor een scherpe prijs en voor lange tijd profiteert van een geweldige koffiemachine van Nivona. Of je nu zoekt naar een mooi model voor thuis, op kantoor of voor jouw horecavestiging.