Koffiemolens - Fiorenzato

Zoekt u een koffiemolen van professionele kwaliteit voor thuis? Dan zijn de molens van Fiorenzato dé malers waar u niet omheen kunt. Al jaren is Fiorenzato leidend in het produceren van professionele koffiemolens. In diverse horeca komt u deze molens tegen.
 

Filter je resultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Fiorenzato F64 Evo Lucido, Grind on demand koffiemolen

Fiorenzato F64 Evo Nero Grind on demand koffiemolen

Koffiemolen Fiorenzato Allground V220 chrome

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Fiorenzato Grinder

Geschiedenis van Fiorenzato

Al meer dan 80 jaar een passie voor koffie, dat heeft Pietro Fiorenzato. Pietro Fiorenzato richtte in 1936 zijn eigen bedrijf op in Mestre. Op dat moment had Pietro al enige ervaring opgedaan door samen te werken met een van de weinige koffiemolen- doseerde fabrieken die op dat moment bestonden. Pietro Fiorenzato voegde zijn passie toe en had een sterke neiging om vanaf dat moment de perfecte balans tussen kwaliteit en innovatie te bieden. Het bedrijf van Pietro Fiorenzato bleef groeien tot aan de Tweede Wereldoorlog. Zijn fabriek werd verwoest en het bedrijf moest weer opnieuw opgebouwd worden. De focus ligt vanaf dat moment al op hoge kwaliteit waar het Fiorenzato-handelsmerk altijd bekend mee is geweest, en nog steeds.

Wanneer moet je de maling van je koffiemolen checken?

Bij een nieuwe koffiemolen

Bij een nieuwe koffiemolen

Wanneer u een nieuwe koffiemaler aangeschaft heeft deze geen standaard maling. U moet deze afstellen op uw koffie en koffiemachine.

Bij het wisselen van koffiemelange

Bij het wisselen van koffiemelange

Koffiebonen verschillen van elkaar in grote, volume, brandgraad, versheid. Al deze verschillen zijn van invloed op het koffiemaalsel. Wanneer u een ander soort koffiemelange gaat gebruiken is het aan te raden de koffiemolen aan te passen.

Bij slijtage van de maalschijven

Bij slijtage van de maalschijven

De maalschijven van uw koffiemolen kunnen na verloop van jaren slijten. Soms is het nodig om de maalschijven dan te laten vernieuwen. Soms is het aanpassen van de dosering ook al voldoende om nog lang plezier te hebben van uw grinder. Vaak is het nodig om de maal tijd iets langer te maken om dezelfde hoeveelheid koffiemaalsel te krijgen.

Hoe stel ik mijn koffiemolen af?