Koffiemolens - Kuban

Kuban Grinders bieden eenvoudig, snel en hoogwaardig malen. Koffie op het gewenste fijnheidsniveau met speciale maalinstellingen & de instelknop. Kuban ontwerpt en vervaardigt koffiemolens van het type winkel, niet alleen voor koffie horeca, maar ook voor cafés, warenhuizen en alle andere koffieliefhebbers. De molens van Kuban kunnen worden gebruikt om verschillende korrelige kruiden en koffiebonen te malen.

Welke koffiemolen zoek je? HORECA    Particulier    Winkel    Industrieel

Filter je resultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Kuban koffiemolen Bold

Kuban koffiemolen Sharp

Kuban koffiemolen Sharp pro

Eigen technische dienst
Training
background Layer 1
Zonder koffiecontract
Kuban

De geschiedenis van Kuban

Het bedrijf, Kuban Makina, werd in 1996 opgericht door Ahmet Demirden in İzmir, Turkije. Toen de passie van Kuban voor koffie onweerstaanbaar werd, besloten ze om van deze liefde een bedrijf te maken en begonnen ze 'koffieverwerkingsmachines en -apparatuur' te produceren voor koffieliefhebbers over de hele wereld.

Kuban Makina heeft het productassortiment sinds het begin van de activiteiten uitgebreid en bedienen nu zowel de binnenlandse als de internationale markt. Bijna 25 jaar ervaring in de koffie-industrie heeft Kuban meesterschap gebracht. Bovendien verbetert Kuban zich met een dynamische en gedisciplineerde team voortdurend de producten en diensten op basis van klanttevredenheid.

Vanaf 2020 heeft KUBAN het merkimago vernieuwt en bereikt het een meer dynamische, krachtige, eigentijdse en institutionele structuur. "Coffee Processing Master" is de officiële en gecertificeerde merkslogan van Kuban.

Industriële koffiemolens

Industriële koffiemolens

Industriële koffiemolens zijn ontworpen en geproduceerd voor professionals die een hoge maalcapaciteit eisen. Industriële koffiemolens zijn ontworpen en geproduceerd voor professionals die een hoge maalcapaciteit eisen.

Industriële molens worden gebruikt voor commerciële en industriële doeleinden om versgemalen koffie te verkrijgen. De beste oplossing voor massaproductie met krachtige motoren en hoogwaardige schijven.

Kuban koffiemolens