Horeca theepakketten - Restaurant losse theepakket

Zoek je een pakket met losse thee voor jouw restaurant? Met de horecapakketten voor restaurants presenteer je losse thee op een prachtige manier. Bij Fleur de café vind je producten die jou hierin ondersteunen. Zo zijn er prachtige plateaus voor restaurants, waarmee je gasten aan tafel laat zien welke losse thee je serveert. In één oogopslag ziet je gast de keuzes. Jouw gast kan je de thee zien en ruiken voordat hij of zij de gewenste keuze maakt. Deze theepakketten werken uitstekend wanneer je in stijl thee wil serveren, in elk restaurant. 

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theeplateau de Luxe zwart met 12 blikken en lepel

Theeplateau de Luxe zwart met 6 blikken met lepel

High-tea plateau incl. 12 x 100 gram thee

Theeplateau hout de Luxe met 12 blikken en lepel

restaurant thee

Restaurant thee

In restaurants is er naast lekker eten, iets belangrijks dat mensen soms vergeten: thee. Wanneer je thee wil inkopen voor jouw restaurant wil je niet zomaar voor een thee gaan. Je wil sfeer en kwaliteit toevoegen en bent op zoek naar een thee waarmee je indruk maakt. Om een blijvende indruk achter te laten bij een bezoekje aan jouw restaurant is er de losse thee van Fleur de Café. Veel restaurants kiezen voor deze thee omdat het echt goed is. Fleur de Café melangeerd de thee. In de eigen theemixerij worden alleen de beste thee-ingrediënten gebruikt. Hierdoor weet jij zeker dat je de beste kwaliteit ontvangt. 

Als je voor het eerst een slokje neemt van Fleur de Café restaurantthee, zal je versteld staan. Het smaakt heerlijk en het is alsof je even in een andere wereld bent. Voor restaurants is dit absoluut het gevoel wat je gasten wil meegeven. Niet voor niets kopen veel restaurants hun thee in bij Fleur de Café. Deze groothandel in thee verkoopt naast losse thee ook alle benodigdheden om thee te kunnen serveren. Denk bijvoorbeeld aan theeservies, theezakjes, lege theezakjes en theebloemen. Het fijne aan deze thee groothandel is dat je bij bestelling van thee, er gratis gepersonaliseerde theekaarten bij krijgt. Dit maakt het extra aantrekkelijk om als restaurant te kiezen voor Fleur de Café. 

Thee pakket restaurant

Theepakketten voor restaurants

Speciaal voor restaurants is een prachtige selectie van theepakketten. Deze pakketten bestaan juit een plateau met een selectie van losse thee. Op dit plateau staan allerlei blikjes waarin de thee. Dit theeplateau serveer je aan tafel. Gasten in jouw restaurant kunnen die openmaken om te kijken en te ruiken welke thee ze willen. Dan kunnen ze zelf de thee in een theezeefje doen en op die manier inschenken. Met de doseerlepel schept jouw gast de juiste hoeveelheid thee in het zeefje. Nadat de thee getrokken is, kan het zeefje uitlekken op het tipje. 

Een restaurant losse thee pakket maakt het makkelijk voor restaurants om losse thee te serveren. Zeker als je kiest voor een reeds uitgedacht pakket, zoals het high-tea pakket. Hier zitten alle items en heerlijke losse thee al bij in. Je gasten krijgen een selectie van de beste theeën, samen met de items die je nodig hebt om thee te maken. Zo kunnen ze Fleur de Café thee-ervaring geven, maar dan gewoon in hun eigen restaurant. In een wereld waarin lekker eten belangrijk is, is het serveren van goede thee een manier om op te vallen. Met de losse thee van Fleur de Café en de pakketten speciaal voor restaurants is thee bestellen in jouw restaurant wel een heel bijzondere ervaring!

Zelf kiezen welke losse thee je bij je plateau krijgt? Kies dan bijvoorbeeld het theeplateau de luxe met zes blikken. Hier bestel je zelf de gewenste thee bij. Geef aan welke thee je gaat serveren, dan maakt Fleur de Café speciaal voor jouw restaurant de bijbehorende theekaarten. Het fijne is, dat je bij de blikjes ook de naamstickers van de thee bij krijgt. Lees hier meer over thee voor de horeca.