Cadeau voor iemand die van koffie houdt

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor die vriend of familielid die zijn ochtend niet kan beginnen zonder een stevig kopje koffie? Overweeg dan om een origineel koffiecadeau te geven. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt: van gebrande koffiebonen tot een kleurrijke espressomachine.

Koffie valt altijd in de smaak bij iemand die van koffie houdt. Je moet er wel op letten dat je de juiste koffie geeft. Het zou vervelend zijn als je bonen geeft aan iemand met een filterkoffiemachine heeft. Die maak je veel blijer met gemalen filterkoffie. Heeft de ontvanger van jouw cadeau wel een machine voor koffiebonen? Bestel dan gebrande koffiebonen. Door te kiezen voor luxe koffie, voeg je een extra dosis vreugde toe aan hun koffiemomenten. Met het geven van koffie is het in elk geval altijd raak.

Zoek je een origineler cadeau? Dan is hier de top 5 origineelste koffiecadeaus:

1. Koffie cadeau met een kerstgedachte

De feestdagen zijn een periode waarin je wil geven. Zowel aan dierbaren, als aan mensen die het minder hebben. De kerst is een zeer gelegen moment om ook een vleugje kerstgevoel toevoegen elders in de wereld. Met Deventer Koffie geef je koffie en help je jongeren in Oeganda. De helft van de opbrengst van deze heerlijke koffie wordt geïnvesteerd in jongeren. Zij worden opgeleid en gestimuleerd of zelf een koffiebedrijf te starten. Een mooie kerstgedachte toch?Je hebt de keuze uit Deventer koffiebonen of als gemalen Deventer koffie

2. Opvallend origineel: een draagbaar koffiezetapparaat

Wil je een cadeau wat echt opvalt? Doe een draagbare koffiemachine cadeau! De Presso is een koffiezet apparaat met een ongekende mate van flexibiliteit. Of je nu onderweg bent naar je werk, op reis bent of de natuur in trekt, met een draagbaar koffiezetapparaat heb je altijd de mogelijkheid om je favoriete koffie te zetten, ongeacht je locatie.

Dit draagbare karakter van deze koffiemaker ideaal voor avontuurlijke mensen die waarde hechten aan kwaliteitskoffie. Voor kampeerders, wandelaars of reizigers kan het hebben van een draagbaar koffiezetapparaat een wereld van verschil maken. Geen compromissen meer als het gaat om de smaak van je koffie, zelfs als je je midden in de natuur bevindt. Want je kunt overal jouw eigen koffie zetten.

Latte Machiato pakket

3. Smaakvolle pakketjes met latte macchiato of chai latte

Voor de avontuurlijke koffiedrinker zijn er smaakvolle cadeaupakketjes met alternatieve koffievariaties zoals vanille latte macchiato of chai latte. Deze pakketjes bevatten vaak niet alleen hoogwaardige koffie, maar ook smaakvolle siropen om de perfecte koffievariant te maken. Met deze smaakvolle cadeaus voeg je een vleugje luxe toe aan de dagelijkse koffieroutine. Met een koffiesiroop geef je een geheel nieuwe smaakbeleving. Dit is zeer geschikt voor de zoetekauw of iemand die graag experimenteert met verschillende koffiesmaken.

4. Kleurrijk koffiezetten met een Quickmill of Ascaso Dream

Wil je echt uitpakken? Dan kan je natuurlijk nog een stapje verder gaan dan een standaard cadeau. Je gaat vast en zeker iemand heel blij maken met een koffiezetapparaat. Voor de echte koffielover die houdt van stijlvolle en hoogwaardige apparatuur, zijn er prachtige koffiezetapparaten zoals de Quickmill of Ascaso Dream.

Deze machines zijn niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog. Met hun strakke design en kleurrijke afwerkingen voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Door te kiezen voor zo'n luxe koffiezetapparaat als cadeau, geef je niet alleen een praktisch geschenk maar ook een statement van goede smaak. Het is een investering in de dagelijkse koffie-ervaring van de ontvanger, en elke kop wordt een kunstwerk op zich.

5. Een perfect koffie cadeaupakket voor een barista!

Voor een koffie cadeaupakket voor de barista staat Fleur de Café voor je klaar. Met deze handige barista tools of ons grote assortiment aan tampers wordt iedere barista blij. De Sint of Kerstman zal een barista goed verrassen met een barista startset of een tamper

Bestel jouw favoriete en origineelste cadeau

Welk cadeau is het origineelste? De keuze is aan jou. Nu je een overzicht hebt van diverse originele koffiecadeaus, is het tijd om jouw favoriet te kiezen en te bestellen. Of je nu gaat voor gebrande koffie, een smaakvol pakket of een koffiezetapparaat, zorg ervoor dat het cadeau past bij de persoonlijke smaak en voorkeuren van de ontvanger.

Met een doordacht koffiecadeau laat je zien dat je niet alleen aandacht hebt besteed aan het cadeau, maar ook aan de persoon voor wie het bestemd is. Kortom, maak van het geven van koffiecadeaus een smaakvolle en memorabele ervaring! Bestel jouw origineelste koffiecadeau bij Fleur de Café.

Bestel jouw koffie cadeau

wfo1 Op = Op

Op=Op Barista box Elegance hout

Deventer koffie GEMALEN 250 gram

Proefpakket Populair 4 x 500 gram koffiebonen

Quickmill 820 espressomachine

wfo1 Nieuw!

Presso XI draagbaar koffiezetapparaat

Ascaso Dream PID espressomachine in kleur

Espresso Magnifique Decaf gemalen 250 gram

Deventer koffie 250 gram

Europa cappuccinokan 35cl rood

Tampingstation rvs + fantasy tamper

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer