Koffiebranderij Nederland

Moderne koffiebranderij in Nederland

Fleur de Café is een ambachtelijke, flexibele en ook een moderne koffiebranderij. Er wordt gewerkt met diverse branders. Van kleine tot grote. Dit maakt dat de koffiebranders flexibel kunnen bewegen tussen grote en kleinere brandopdrachten.

Dus wil je honderden kilo’s koffie inkopen? Of juist een specifieke koffie kopen of op de markt brengen? Voor beide ben je bij deze Nederlandse koffiebranderij aan het juiste adres. Fleur de Café kan op het gebied van koffiebranden aan vrijwel iedere vraag voldoen. Bel 0570-67 77 22 om te overleggen over jouw wensen.

De voordelen van koffiebranderij Fleur de Café

Koffiebranden met passie en precisie

Koffiebranden met passie en precisie

Koffiebranden is een vak. Dit vakmanschap wordt begrepen bij Fleur de Café. Het branden gebeurt zorgvuldig en met vaste brandprofielen. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van consistente koffiesmaak. Jouw favoriete gebrande koffie smaakt er altijd even lekker!

Groen waar mogelijk

Groen waar mogelijk

Koffiebranderij Fleur de Café werkt zo groen mogelijk. Een groot deel van het koffie-assortiment is biologisch, dozen worden hergebruikt en in het hele brandproces is zo groen mogelijk. 

Koffiebranden vanaf 16 kilo

Koffiebranden vanaf 16 kilo

Al vanaf 16 kilo kan er speciaal voor jou gebrand worden. Fleur de Café werkt snel en kan ook kleine hoeveelheden koffie branden. Dit maakt dat Fleur de Café een ruim assortiment koffiesoorten heeft en flexibel meebeweegt met jouw specifieke wensen. Ook als je een kleine oplage of een bijzondere private label koffie wil bestellen kan dat.

Alleen de beste koffiebonen

Alleen de beste koffiebonen

Fleur de Café heeft oog voor kwaliteit. Alleen bonen van hoge kwaliteit komen de koffiebranderij binnen. Door het werken met de beste bonen, ontstaan de lekkerste koffies. Hierdoor kan jij zeker er bij Fleur de Café zeker van zijn dat jij de hoogste kwaliteit in huis haalt.

Energiezuinige koffiebrander

Energiezuinige koffiebrander

Het branden van koffie gebeurt op een hoge temperatuur. Daar is veel energie nodig. Fleur de Café wil een zo klein mogelijke milieu impact bereiken. Daarom is er gekozen voor de Loring. Deze brander gebruikt 80% minder gas dan traditionele koffiebranders, doordat warmte wordt hergebruikt. Dit maakt Fleur de Café een van de modernste koffiebranderijen in Nederland.

Ongebrande koffiebonen

Ongebrande koffiebonen

Fleur de Café helpt ook andere koffiebranders op weg. Je kan bij de branderij ongebrande koffiebonen bestellen. Het assortiment telt zo’n 60 soorten groene koffiebonen om zelf branden. Je hebt dus een ruime keuze en kan er ook koffiebranders kopen
De aandacht voor smaak bracht Fleur de Café ook naar de thee. Geen enkele koffiebranderij schenkt zoveel aandacht aan thee. Je vindt er dus ook de lekkerste thee

Vers-verser-verst

Vers-verser-verst

De versheid van koffie is bij Fleur de Café een van de uitgangspunten. Na het branden wordt de koffie zo snel mogelijk verpakt, zodat jij de koffie zo vers mogelijk ontvangt. Is een branddatum langer geleden dan twee maanden? Dan belandt de koffie is de op is op korting. Alle overige koffies zijn dus zo vers mogelijk!

De koffiebrander van Fleur de cafe

Koffiebranderij in Deventer

Koffiebranderij in Deventer

Fleur de Café is een koffiebranderij sinds 2014. In het pand in Deventer wordt dagelijks koffie gebrand. Een groot deel van de koffie wordt gebrand en verkocht onder het Fleur de Café label. Deze gebrande koffies zijn te bestellen via de webshop. Ook zijn er steeds meer bedrijven die private label koffie bij Fleur de Café laten ontwikkelen en branden.

Fleur de Café doet er alles aan om de hoogste kwaliteit koffie voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom verkoopt de koffiebranderij ook professionele koffiemachines, koffiebranders en barista tools. Je kan er terecht voor alles rondom koffie.

Denk jij er over om er jouw koffie te laten branden? Of wil je (grote hoeveelheden) koffie inkopen? Bel dan 0570-67 77 22 om kennis te maken met de koffiebranderij in Deventer. Uiteraard staat de lekkerste koffie voor je klaar!

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over koffiebranderij

05.07.2022

Gene Cafe koffiebrander voor thuis

De Gene Café koffieroaster is een geschikte koffiebrander om thuis koffie te branden. Deze brander is ontwikkeld om het proces te vereenvoudigen, en combineert dat met modern design en een simpele werkwijze.
Lees meer
12.05.2022

Uw eigen koffiebranderij beginnen?

Heeft u altijd gedroomd om uw eigen koffiebranderij beginnen? U vindt hier tips en trucs om uw eigen koffiebranderij te starten. Wat heeft u allemaal nodig om op te kunnen starten en waar moet u rekening mee houden? Fleur de Café weet als geen ander wat er bij het opstarten van een koffiebranderij komt kijken.
Lees meer
10.07.2019

Koffiebranderij 'gadgets'

Als koffiebranderij aan de slag gaan is een hele uitdaging, waar meer bij komt kijken dan u wellicht in eerste instantie dacht. Fleur de Café denkt graag met u mee en kan bovendien alle producten leveren die u nodig hebt. Zodat u zich vooral bezig kunt houden met het branden van de lekkerste koffie.
Lees meer
05.07.2018

Koffiebrander worden? Tips & Trucs

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij diverse koffiebranders en andere benodigdheden.
Lees meer