koffiebar van Fleur de Café

Wanneer een mobiele koffiebar huren?

Voorzie jouw gasten op een leuke gastvrije manier van goede koffie door de mobiele koffiebar te huren. Dit is een mooie toevoeging voor uw bedrijfsevenement, congres of beurs. De koffiebar draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van jouw evenement en tegelijkertijd geniet iedereen van een heerlijke kop koffie of cappuccino. Voor zowel grote als kleine evenementen is de mobiele koffiebar van Fleur de Café te huren.

Inhoud van de mobiele koffiebar van fleur de Café

De mobiele koffiekar is een aanhangwagen die opengeklapt fungeert als koffiebar. Wij leveren de koffiewagen inclusief apparatuur. Huur je onze koffiebar, dan heb je de volgende apparatuur tot uw beschikking:

● Fiorenzato F64 Evo koffiemolen

● Pro-fondi automatisch afklopmachine

● Macap tamper

● 5 melkkannetjes(1x 7cl, 2x 350ml en 2x 590ml)

● Koelkast

● Watertank + pomp

● Schoonmaak- en reinigingsproducten

Koffie, thee en bijbehorende producten als melk en suiker zijn niet inbegrepen bij de mobiele koffiebar. Wil je deze producten er graag bij? Dan regelen wij bij Fleur de Café dat voor je. Bij ons kan je lekkere koffie en thee bestellen om te serveren vanuit de mobiele koffiebar. Het is ook mogelijk om extra hardware te huren, zoals bijvoorbeeld een extra koffiemolen of een melkopschuimmachine.

Mobiele koffiebar en meer

Een mobiele koffiebar is een leuke toevoeging bij evenementen. Wil je altijd genieten van lekkere koffie? Ook dan kan je bij Fleur de Café terecht. Naast onze mobiele koffiebar hebben wij ook overheerlijke koffiebonen. Bij ons heeft u keuze uit ruim 100 soorten koffie; koffies uit verschillende landen, van verschillende boerderijen en verschillende melanges. Of je nu houdt van donker gebrande espressobonen voor een volle en rijke koffiesmaak of juist meer houdt van een milde koffiesmaak, je vindt het in ons assortiment. Bestel eenvoudig heerlijke koffiebonen via onze webshop.

De huurvoorwaarden van onze koffiewagen

Wij willen graag dat de wagen voor zoveel mogelijk mensen in goede conditie beschikbaar blijft. Daarom hebben wij een aantal huurvoorwaarden:

● In de koffiekar mogen alleen producten van Fleur de Café geserveerd worden. 

● De koffiekar mag niet onbeheerd open blijven. In de avond moet de koffiewagen op slot in een afgesloten ruimte staan.

● De koffiewagen dient schoon retour komen. Is dit niet het geval, dan brengen wij de borg in rekening. 

● Borg €500,-

Bekijk hieronder foto's van de mobiele koffiebar. Ben je geïnteresseerd in onze mobiele koffiebar? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wil je thee inkopen?
Wij helpen je graag met advies over thee. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blog's voor retailers

08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer