Thee groothandel voor horeca

Thee groothandel voor horeca

Kies voor Fleur de Café en kies ervoor om u te onderscheiden op het gebied van koffie en thee. Inmiddels leveren wij onze producten naast aan horeca ook aan koffie- en thee speciaalzaken. Net als bij onze theeën is ook onze koffie alleen van de hoogste kwaliteit. Dit ruikt en proeft u direct. Deze sensationele kwaliteit is nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. U kunt naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Heeft u liever een eigen merk koffie met daarbij een eigen servieslijn? Dan regelen wij dat bij Fleur de Café voor u.

Private label thee

Private label thee

Breng het profileren van uw bedrijf naar een nieuw level met private label thee. Als groothandel biedt Fleur de Café u als retailer of horeca-ondernemer om een eigen theemelange samen te stellen. Deze theemelange is dan onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Tijdens het proces van een private label thee creëeren adviseren onze thee-experts u graag om de lekkerste recepten samen te stellen. Uw thee kunnen wij al vanaf 3 kilo produceren.

De beste losse thee voor uw bedrijf

De beste losse thee voor uw bedrijf

Om de hoge kwaliteit van thee te waarborgen melangeren wij de thee in onze eigen melangeerderij in Deventer. Het mengen van de ingrediënten voor de thee noemen wij melangeren. In onze melangeerderij melangeren wij dagelijks bestaande en nieuwe theesoorten.  Het gaat om theesoorten die naast de basisthee, zoals zwarte thee, groene thee of rooibosthee, andere ingrediënten bevatten. De populaire horeca thee Sencha Lemon is hier een goed voorbeeld van. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Als thee groothandel kunnen wij flexibel aan uw vraag voldoen en uw thee zo vers mogelijk leveren. Want niets is lekkerder dan verse thee. Bent u benieuwd naar de theesmaken die wij verkopen? Lees hier meer over onze theesmaken.

Compleet aanbod

Compleet aanbod

Als ondernemer bent u al druk zat, daarom willen wij bij Fleur de Café u zoveel mogelijk ontlasten op het gebied van koffie en thee. U kunt daarom naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle toebehoren; denk aan suikerzakjes, melkcups, honing, bonbons, koekjes etc. Alles om te zorgen voor een positieve ervaring voor uw klanten. Alles is in één keer bij ons te bestellen. Om nog meer te kunnen variëren met thee- en koffiesmaken kunt u ook kiezen voor de siropen van Routin 1883. Tijdens die warme zomerdagen kan een verfrissende drank erg in de smaak vallen. Daarom ontwikkelde Fleur de Café een uniek ijstheeconcept. Met dit concept is het mogelijk om binnen 2 minuten verse ijsthee te serveren. Wij hebben een speciaal startpakket samengesteld, waardoor u direct alles in huis heeft om verse ijsthee te schenken. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Verse ijsthee

Verse ijsthee

Wilt u verse ijsthee ? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld. Met dit concept is het voor u mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. Fleur de Café heeft een startpakket samengesteld waardoor u direct alles in huis hebt om verse ijsthee te kunnen serveren. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Interesse in thee van Fleur de Café

Interesse in thee van Fleur de Café

Bent u geïnteresseerd in onze thee? Kom gerust een keer langs in onze showroom in Deventer. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het leveren van thee. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op?
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere bloggen over het serveren van thee

22.05.2023

Losse thee of koffie bewaren | tips en bewaaradviezen

Bewaar losse thee en koffiebonen op de juiste manier om de beste smaak te behouden. Onze blikken zijn ideaal om koffie of thee langdurig vers te houden. Ontdek onze handige blikken in ons assortiment voor het optimaal bewaren van losse thee en koffiebonen.
Lees meer
18.10.2022

De leukste cadeaus voor een echte theeliefhebber

Een thee of koffie pakket is een passend cadeau voor de échte koffie en theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen... Bekijk al onze feestelijke cadeaus onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee of rooibos marsepeinthee, die bij de tijd van dit jaar passen!
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer