Koffieverpakking Fleur de cafe

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Daardoor blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is de zak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. Deze zakken zijn geschikt voor 1 kilo of 750 gram koffiebonen.

Hou u thee vers in de juiste verpakking

Hou u thee vers in de juiste verpakking

De versheid van thee wordt sterk bepaald door de verpakking. Wij adviseren een donkere, droge verpakking voor losse thee, zodat licht, lucht en vocht geen invloed krijgen. Hoewel een doorzichtige verpakking de mooie losse thee goed laat zien, is het niet goed voor de thee. Wilt u toch dat klanten de thee kunnen zien, kies dan voor het kraft theezak met venster. Of gebruik bijvoorbeeld blikjes met venster om de thee te showen, maar verkoop de thee in dichte theezakjes. 

Koffiezakken voor gemalen koffie of koffiebonen

Koffiezakken voor gemalen koffie of koffiebonen

Een voedselveilige schaal, een weegschaal, een inpakmachine en natuurlijk een koffiezak. Kies voor een goede afsluitbare zak met ventiel, zodat de koffiebonen kunnen ontgassen, maar zuurstof niet bij de koffie kan komen. Het snel en goed verpakken is belangrijk voor de versheid van de koffie. 

Sealen

Sealen

Verpakt u zelf koffie en thee, dan is naast een geschikte zak ook de sluiting van belang. Wij gebruiken zelf voor het sluiten van de koffiezakken een sealapparaat. Daarmee wordt met twee warme strips de koffiezak aan de bovenkant dichtgeplakt. Voor het sluiten van de theezakken gebruiken we een metalen sluitstrip. Sommige theezakjes zoals de kraftzakjes kunnen ook geseald worden. Voordeel van het gebruik van een sluitstrips is de hersluitbaarheid.  

Private label koffie

Private label koffie

Als retailer kunt u zelf uw koffie en thee verpakken in de koffie en theezakken van uw wens. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren, maten en materialen. Maak de verpakking helemaal af met uw eigen etiket of sticker geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Zo wordt de koffie en thee die u verkoopt helemaal private label.

Biologische thee en koffie

Biologische thee en koffie

Om biologische thee en koffie te mogen verkopen moeten wij voldoen aan de eisen van de SKAL en ook een SKAL certificaat hebben. Alleen dan mag u als retailer onder uw private label naam biologische thee en koffie verkopen. Goed dus om te weten. Fleur de Café is SKAL gecertificeerd de koffie en thee die hier verpakt is in onze eigen zakken mag dus wel als biologisch verkocht worden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blog's over verpakking

10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
08.09.2020

Nieuwe koffieverpakking van Fleur de cafe

De koffiezakken van Fleur de Café zijn vernieuwd. Nog steeds in de herkenbare Fleur de Café huisstijl, maar nu in hersluitbare koffiezak. De koffiebonen blijven langer vers door ze donker en droog te bewaren.
Lees meer
31.08.2020

Verpakkingsmateriaal voor koffie en thee

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Daardoor blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard.
Lees meer