Sluiten
Groothandel espressomachines

Groothandel espressomachines voor Horeca

De beste espressomachines voor uw horecaonderneming vindt u bij Fleur de Café, uw groothandel in professionele espressomachines. Een lekker kopje koffie is voor uw gasten van groot belang. De keuze voor de juiste koffiemachine is een belangrijke beslissing. Weet u al aan welke eisen uw espressomachine dient te voldoen? Wij beschikken over diverse merken en uitvoeringen espressomachines van topkwaliteit. U bent bij Fleur de Café verzekerd van een goede prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke uitleg, gratis training en bovendien service van topniveau.

 

EspressomachineWat zijn uw wensen voor een espressomachine?

In onze webshop komt u merken als Expobar, Fracino en BFC tegen. Stuk voor stuk toonaangevende merken van koffiemachines voor in de horeca. Zo verkoopt het Spaanse merk Expobar 20.000 machines wereldwijd per jaar. De G10 was ons meest verkochte machine van dit merk. De nieuwe Onyx serie neemt zo langzamerhand zijn plaats in. Het heeft een strak uiterlijk en groot gebruiksgemak. Een Italiaans merk uit ons assortiment is BFC. Deze espressomachines worden in eigen huis en volledig met de hand gebouwd. Hiervoor worden uitsluitend hoogwaardige componenten gebruikt. U vindt bij ons altijd een professionele espressomachine voor uw horecaonderneming. Door middel van een persoonlijk adviesgesprek komen we samen tot de beste keus espressomachine voor uw bedrijf.

 

Koffiemachine voor mobiele koffiebarKoffiemachine voor mobiele koffiebar

Heeft u een mobiele koffiebar en staat u regelmatig op evenementen? Dan is een espressomachine die zowel op gas als op electriciteit kan werken handig. De Dual Fuel modellen van het Engelse merk Fracino biedt een paar bijzondere uitvoeringen van een dual fuel espressomachine aan. Ideaal in combinatie met een waterpomp. Op die manier kunt u overal en altijd koffie zetten zoals u gewend bent. In combinatie met het to go randassortiment heeft u naast een machine direct alles in huis om met uw koffiebar of wagen op pad te gaan.

 

KoffiebonenKoffie voor uw espressomachine

Een perfecte aanvulling op een professionele espressomachine is goede koffie, ook die vindt u bij Fleur de Café. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffie. Al onze koffiebonen zijn van eersteklas kwaliteit. U heeft de keuze uit koffiebonen uit wel 40 landen en bovendien nog tientallen melanges. Onze koffiebonen worden wekelijk versgebrand in onze eigen koffiebranderij.

 

Koop of LeaseKoop, huur of lease uw espressomachine

U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. De espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming? Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Heeft u een vraag over ons assortiment? In een persoonlijk gesprek leren wij u  en uw onderneming graag kennen. We adviseren u graag op maat want naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u bij ons ook terecht voor thee, randassortiment, koffiebranders en private label producten.

 

Interesse in onze espressomachines?

Wij geven graag advies !

 

Onze beste verkochte espressomachines

Expobar Onyx 2 groep
Nieuw!
Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend o...
Expobar G10 2 groep
De Expobar G10 is een uiterst betrouwbare espre...

Ons espressomachine assortiment

 

Andere pagina´s

Op zoek naar een koffiemolen?

Op zoek naar een koffiemolen?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Als horecaondernemer is het serveren van lekkere koffie een echt must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. ...

Onze technische dienst

technische dienst

Koopt u bij ons een profesionele koffiemachine dan zorgt onze eigen technische dienst voor de installatie, het onderhoud en bij storingen voor reparaties. Bij de aanschaf van een espressomachine kunnen wij ook een advies geven over de onderhoud van uw koffiemachine zodat u verzekerd bent van een perfecte kop koffie!. ...