Sluiten
horeca-thee
Koffie cadeaupakket | Fleur de Café | Voor de fijnproevers

Koffiecadeaupakket

Een koffie cadeaupakket is altijd een goed idee. Bij Fleur de Café hebben wij genoeg inspiratie voor een passend cadeau-idee! Zet maar even een lekkere kop koffie of thee, pak je laptop en kijk maar mee! Ben je op zoek naar een Sinterklaas- of kerstcadeau voor een echte koffiefreak? Bekijk dan hier onze mooie single orgins of voor een speciaal persoon bestel je een speciality coffee.

Pakket Latte Macchiato

 

Koffie cadeaupakket - Voor elk budget een passend cadeau

 

Er is een koffie cadeaupakket voor ieders portemonnee. Populair is bijvoorbeeld onze Deventer koffie. Hierbij geef je niet alleen een leuk kerst of sinterklaascadeau dat mooi verpakt is, maar steun je ook de jongeren in Oeganda. Van de verkoop van deze Deventer koffie wordt namelijk 50 % geïnvesteerd in Oegandese jongeren die opgeleid en gestimuleerd worden om een eigen koffiebedrijf te starten. Dit is toch een mooie kerstgedachte? Wil je eens flink uitpakken? Bekijk dan ons ruime assortiment espressomachines of koffiemolens. Bijvoorbeeld deze Fracino Piccino grinder on demand. Deze koffiemolen is leverbaar in gepolijst aluminium en heeft een meer dan voldoende capaciteit voor thuisgebruik.

Anto koffie/cappucino kop+ schotel 6 stuks

 

Een koffie cadeaupakket met prachtig servies

Een mooie koffie drink je uit een mooi servies. Daarom is een koffie cadeaupakket met prachtig servies altijd een leuk idee. Hoe drink jij koffie het liefst? Een espresso, cappuccino of een lekkere ouderwetse koffiegezet van filtermaling? En al deze soorten koffie vragen om het juiste servies. Bijvoorbeeld de limerick espresso-set of een vrolijk 4-tal espresso kop en schotels. Of deze elegante coffeepoint koffie kop en schotel. Die overigens ook nog eens multifunctioneel is, want het schoteltje past zowel onder het koffiekopje als cappuccinokopje. Voor een koffie cadeaupakket met echt origineel servies is het Origin echt een aanrader. De Orgin cappuccino kop en schotel, de koppen zijn beschildert met fraaie taferelen van onder andere koffieplantages.

 Barista box Elegance hout

Een perfect koffie cadeaupakket voor een barista!

Voor een koffie cadeaupakket voor de barista staat Fleur de Café voor je klaar. Met deze handige barista tools of ons grote assortiment aan tampers wordt iedere barista blij. De Sint of Kerstman zal een barista goed verrassen met een koffiecadeaupakket in een mooie geschenkdoos. 

Proefpakket 4 x 1 kilo

Cadeaupakketten bij Fleur de Café

Nog steeds geen inspiratie voor een leuk koffiecadeau? Geen nood! Wij hebben bij Fleur de Cafe al mooie cadeaupakketten voor je samengesteld. Uiteraard niet alleen voor de koffie liefhebbers, maar ook voor de theeleuten. Voor zakelijke koffie cadeaupakketten en theepakketten adviseren onze medewerkers je graag voor een prachtig samengesteld pakket! Zoek je een passend pakket? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur ons een e-mail.

 

Wij wensen je alvast gezellige dagen!

Interesse in onze assortiment koffiecadeaus?

Kijk in onze webshop !

Koffiecadeau assortiment

Bestel uw koffiebonen makkelijk en snel

Online koffie bestellenDrinkt u ook graag lekkere koffie? Vers gebrand en snel geleverd. De koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.

Echt koffiebonen

koffiebonenWil jij thuis ook zo´n lekkere cappuccino kunnen maken zoals je hem in je favoriete tent drinkt. Of wil je zelfs je eigen bonen branden en malen.

De oorsprong van de koffiebonen

oorsprong van de koffiebonenVoor zover bekend ligt de koffie oorsprong in het land Ethiopië en groeide het daar in het tropisch regenwoud.Er bestaat echter een mooi verhaal uit Jemen over de geschiedenis van koffie...