Tampingstation rvs + fantasy tamper
Met deze tampingset heeft u zowel een mooie tamper als tampingstation te pakken. Belangrijk bij het
aanstampen of tampen van uw koffiemaalsel is een stabiele postitie van uw filterdrager. Plaats daarom uw
filterdrager in de tampingstation en u kunt stevig en glad uw koffie tampen.
Op voorraad
€ 62,32 incl. BTW
€ 51,50 excl. BTW
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden, mits op voorraad.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
Grote oplage of zakelijk bestellen?
Bestel je voor op kantoor, als horecabedrijf, wil je reseller worden of je eigen private label starten? Wordt zakelijke klant en profiteer van kortingen.
Doe een aanvraagWat is de beste manier van tampen?
- Wanneer het maalsel vanuit de koffiemolen in het filterbakje gevallen is, verdeeld u dit eerst met uw hand.
- Strijk het oppervlak glad en druk met de vingers het maalsel licht aan.
- Daarna verwijdert u de koffieresten van de rand van de filterhouder, zodat de zetgroep niet onnodig dichtslibt.
- Plaats nu de filterhouder in een tampingstation of op een tampingmat. In ieder geval is het belangrijk dat de filterdrager niet weg kan glijden.
- Gebruik een tamper met dezelfde diameter als het filterbakje. Dit is bij de meeste machine 58mm.
- Plaats nu de tamper loodrecht boven de filterhouder en laat de tamper er lichtjes in vallen. Door het gewicht van de tamper komt deze plat op het maalsel terecht.
- Vervolgens bouwt u de druk op tot 15 kilo. Houdt deze druk aan terwijl u de tamper ongeveer 120 graden draait. Hierdoor ontstaat een gepolijst egaal laagje.
Artikelnummer | MA149 |
---|---|
Voorraad | 4 stuks |
Levertijd | 2 dagen |
Barista tools | Tamper |
Levering | Kan worden opgestuurd |
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit artikel.
Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren
Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is na..
Lees meer
Losse thee of koffie bewaren? Dit zijn de beste bewaaradviezen
Heb je een pak met overheerlijke losse thee aangebroken? Of heb je jouw bezoek koffie geserveerd en zijn er gemalen koffiebonen overgebleven? Je zou het graag hergebruiken. Echter kan niet goed afgesl..
Lees meer
Water bepaalt de smaak van uw thee.
De kwaliteit van het Nederlandse leidingwater is bijzonder goed. Water is het strengst gecontroleerde voedingsmiddel en zelfs beter gecontroleerd dan flessen water. Toch wordt door veel theesommelier..
Lees meer
De beste Barista koffie
Fleur de Café beschikt over veel verschillende soorten thee en koffie, zodat u altijd de lekkerste producten kan serveren. Drink nu ook echte barista koffie!
Lees meer
Hoe maak je chai latte?
Chai Latte is een warme drank op basis van thee, specerijen en melk. Wordt gedronken door heel Azië en inmiddels over de hele wereld populair. De smaak is pittig, krachtig, maar ook zacht en zoet.
Lees meer
Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol
Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
Wanneer gebruik ik een theezeefje?
Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
Cappuccino, latte macchiato lekker door goed melkschuim
Heb je in jouw drukke horecazaak nog geen manier gevonden om zeer snel lekkere cappuccino of latte macchiato te zetten? Wij hebben de oplossing, een Lattiz melkopschuimer! In dit blog lees je waarom L..
Lees meer