Sluiten
horeca-thee
Thee groothandel | Fleur de Café | Thee voor fijnproevers

Thee groothandel voor Horeca, winkels en bedrijven

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.

Eigen theemelangeerderij

Thee groothandel voor horeca

Kies voor Fleur de Café en kies ervoor om u te onderscheiden op het gebied van koffie en thee. Inmiddels leveren wij onze producten naast aan horeca ook aan koffie- en thee speciaalzaken. Net als bij onze theeën is ook onze koffie alleen van de hoogste kwaliteit. Dit ruikt en proeft u direct. Deze sensationele kwaliteit is nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. U kunt naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Heeft u liever een eigen merk koffie met daarbij een eigen servieslijn? Dan regelen wij dat bij Fleur de Café voor u.

Groothandel voor Horeca

Private label thee

Breng het profileren van uw bedrijf naar een nieuw level met private label thee. Als groothandel biedt Fleur de Café u als retailer of horeca-ondernemer om een eigen theemelange samen te stellen. Deze theemelange is dan onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Tijdens het proces van een private label thee creëeren adviseren onze thee-experts u graag om de lekkerste recepten samen te stellen. Uw thee kunnen wij al vanaf 3 kilo produceren. 

 Private Label

De beste losse thee voor uw bedrijf

Om de hoge kwaliteit van thee te waarborgen melangeren wij de thee in onze eigen melangeerderij in Deventer. Het mengen van de ingrediënten voor de thee noemen wij melangeren. In onze melangeerderij melangeren wij dagelijks bestaande en nieuwe theesoorten.  Het gaat om theesoorten die naast de basisthee, zoals zwarte thee, groene thee of rooibosthee, andere ingrediënten bevatten. De populaire horeca thee Sencha Lemon is hier een goed voorbeeld van. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Als thee groothandel kunnen wij flexibel aan uw vraag voldoen en uw thee zo vers mogelijk leveren. Want niets is lekkerder dan verse thee. Bent u benieuwd naar de theesmaken die wij verkopen? Lees hier meer over onze theesmaken.

Bij de thee, lekkere tractatie

Compleet aanbod 

Als ondernemer bent u al druk zat, daarom willen wij bij Fleur de Café u zoveel mogelijk ontlasten op het gebied van koffie en thee. U kunt daarom naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle toebehoren; denk aan suikerzakjes, melkcups, honing, bonbons, koekjes etc. Alles om te zorgen voor een positieve ervaring voor uw klanten. Alles is in één keer bij ons te bestellen. Om nog meer te kunnen variëren met thee- en koffiesmaken kunt u ook kiezen voor de siropen van Routin 1883. Tijdens die warme zomerdagen kan een verfrissende drank erg in de smaak vallen. Daarom ontwikkelde Fleur de Café een uniek ijstheeconcept. Met dit concept is het mogelijk om binnen 2 minuten verse ijsthee te serveren. Wij hebben een speciaal startpakket samengesteld, waardoor u direct alles in huis heeft om verse ijsthee te schenken. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Ijsthee

Verse ijsthee

Wilt u verse ijsthee ? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld. Met dit concept is het voor u mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. Fleur de Café heeft een startpakket samengesteld waardoor u direct alles in huis hebt om verse ijsthee te kunnen serveren. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Interesse in thee van Fleur de Café 

Bent u geïnteresseerd in onze thee? Kom gerust een keer langs in onze showroom in Deventer. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het leveren van thee. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in onze thee?

Wij geven graag advies !

Ons thee assortiment

Andere pagina's

Verse ijsthee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Theezeefje voor losse thee

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Horeca theeconcept

TheeconceptMet onze theeconcept kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.