Sluiten
horeca-thee
Thee groothandel | Fleur de Café

Thee groothandel voor Horeca, winkels en bedrijven

Als groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden u meer 120 verschillende soorten theeën. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer. 

Eigen theemelangeerderij

Fleur de Café: Eigen theemelangeerderij voor verse thee

In onze melangeerderij in Deventer, melangeren wij dagelijks bestaande en nieuwe theesoorten. Dit gaat om theesoorten waar naast de basisthee zoals zwarte thee, groene thee of rooibosthee ook andere ingredienten zitten. Neem bijvoorbeeld de populaire horeca thee de Sencha Lemon. Deze theesoort bevat naast groene thee ook citroengras, citroenschilletjes, zonnebloembloesem en verbena. Het mengen van deze ingrediënten noemen we melangeren. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de mooiste natuurlijke ingrediënten. Als thee groothandel kunnen wij flexibel aan elke vraag voldoen en uw thee zo vers mogelijk leveren. Want niks is lekkerder dan verse thee. Lees meer over de theesmaken die wij verkopen.

Groothandel voor Horeca

Fleur de Café: Groothandel voor Horeca

Wanneer u kiest voor Fleur de Café kiest u ervoor zich te onderscheiden op het gebied van koffie & thee. Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels leveren wij ook aan koffie en thee-speciaalzaken. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Of gaat u voor een eigen merk koffie, met daarbij u eigen servieslijn? Ook dat kan bij Fleur de Café. Naast heerlijke koffie bieden wij bovendien ook een uniek theeassortiment van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België.

 Private Label

Private label thee

Een eigen merk thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt als groothandel u als retailer of horeca, de kans om een eigen theemelange samen te stellen en deze onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Onze theeexperts adviseren u graag om uw recepten samen te stellen. Wij kunnen uw thee vanaf 3 kilo produceren.

Bij de thee, lekkere tractatie

Groothandel met een compleet aanbod

Om het u als ondernemer makkelijk te maken, kunt u naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle toebehoren. Zo kunt u uw theeconcept compleet maken en alles in één keer bestellen. Zoals suikerzakjes zowel rietsuiker als kristalsuiker en melkcups, honing en een heerlijk assortiment bonbons, koekjes en nougat om uw klanten extra te verwennen. Daarnaast zijn de siropen van Routin 1883 een mooie aanvulling op uw thee-assortiment. Lees meer over de warme winterthee.

Ijsthee

Verse ijsthee

Wilt u verse ijsthee ? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld. Met dit concept is het voor u mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. Fleur de Café heeft een startpakket samengesteld waardoor u direct alles in huis hebt om verse ijsthee te kunnen serveren. U heeft zelf alleen genoeg ijsklontjes en een zonnig terras nodig.

Interesse in thee van Fleur de Café 

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom gerust een keer langs in onze showroom te Deventer en wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor wat betreft Fleur de Café als uw thee leverancier. Heeft u op voorhand al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in onze thee?

Wij geven graag advies !

Ons thee assortiment

Andere pagina's

Verse ijsthee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Theezeefje voor losse thee

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Horeca theeconcept

TheeconceptMet onze theeconcept kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.