Bij de thee - Honing

Er is niets lekkerder dan je op te warmen met een heerlijk kopje thee met een pak sneeuw voor de deur. Of juist om te genieten van een verfrissende ijsthee wanneer de warme zonnestralen op zijn sterkst zijn. Dit momentje voor jezelf is natuurlijk niet compleet wanneer er geen smakelijke aanvulling bij aanwezig is. Dat kan iets lekkers zijn om ernaast op te eten of juist toe te voegen aan onze heerlijke theesoorten. Je vindt het allemaal in ons assortiment.

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Honingstaafjes 80 x 8 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Naast de thee

Naast de thee

Bij jouw dagelijkse theemomentje kan een kleine versnapering natuurlijk niet ontbreken. Voor de echte chocoladeliefhebbers en zoetekauwers hebben we een heerlijke voorraad aan lekkers bij de koffie in ons assortiment opgenomen. Om ook de klanten met een voorkeur voor iets minder zoet te kunnen verwennen, bieden we een doos met theekoekjes aan. De doos is gevuld met 120 theekoekjes van 8 verschillende soorten. Hiermee kun je als horecagelegenheid jouw gasten iets kleins en lekkers bij hun thee of koffie aanbieden, en bied je hen een extra beetje service.

In de thee

In de thee

Fleur de Café verkoopt wel 120 soorten thee met de lekkerste kruiden en specerijen. Met de smaakvolle aanvulling geef je een extra boost aan de thee van jouw klanten. Voor wie de thee graag zoet drinkt, hebben we diverse suikerzakjes opgenomen. Speciaal voor horecagelegenheden verkopen we 1000 rietsuikerzakjes en suikerstaafjes a 4 gram. Ook kunnen natuurlijke smaakversterkers als honingstaafjes niet ontbreken, zoals bij een heerlijke muntthee. Deze zijn verkrijgbaar in sets van 100 stuks à 10 gram. 

Naast onze suikerzakjes verkopen wij ook Routin siropen om een boost vol heerlijke aroma’s aan de losse thee te geven. De siropen van Routin 1883 Chai zijn ontwikkeld vanuit bergwater en natuurlijke grondstoffen. De siropen zijn verrijkt met Oosterse specerijen en een vleugje gember en kanaal. Voeg de Chai siroop eens toe aan jouw zwarte thee om van een volle en kruidige thee met zoete smaak te genieten. De siropen zijn verkrijgbaar in een fles van 1 liter en 25cl.

Groothandel met een compleet aanbod

Groothandel met een compleet aanbod

 Naast onze talrijke koffie- en theesoorten kun je bij ons als ondernemer ook terecht voor alle toebehoren. Zo bestel je bij Fleur de Café een volledig theeconcept. Van suikerzakjes en melkcups tot honing en alle bijbehorende versnaperingen, zoals theekoekjes en bonbons. Met Fleur de café serveert u kwaliteit met een extra beetje service. Voor klanten een reden om bij u terug te komen en te genieten van de lekkerste en meest verse koffie- en theeproducten.

Thee aanbiedingen

wfo1 Thee van de maand

Thee van de maand

Theedoos horeca 12 vaks gevuld