De nieuwste koffiezakken in ons assortiment hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u als klant de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie er uit halen. De koffiebonen blijven goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is de koffiezak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. Deze exclusieve koffiezakken zijn geschikt voor 750 gram koffiebonen en passen perfect bij de trend om exclusieve koffie in kleinere verpakking te verkopen. Deze zak ik is dan ook uitermate geschikt voor de particulier. 

Hersluitbaar strip koffiezakken

Hersluitbare koffiezak

Het grote voordeel van de nieuwe Fleur de Café koffieverpakking is de zipsluiting. Daardoor wordt na het eerste gebruik, het lostrekken van de zipsluiting, de koffiezak hersluitbaar. Ideaal wanneer u niet direct een hele kilo koffiebonen in uw koffiemolen wilt gooien. U gebruikt wat u nodig heeft en de rest van de bonen kan goed bewaard blijven in de zak zelf.

Koffiezak met ventiel

Koffiezak met ventiel

Onze koffiebonen worden na het branden direct verpakt in de nieuwe koffiezakken. In de koffiezak zit een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die nog vrij komen na het brandproces makkelijk ontsnappen, maar zuurstof kan niet naar binnen. 

Vers gebrand koffie

Vers gebrand koffie

In onze koffiebranderij wordt dagelijks koffie vers gebrand. De dag waarop de koffiebonen gebrand zijn, noemen we de branddatum. Deze datum staat duidelijk vermeld achter op de nieuwe koffiezak. Voor ons is vers gebrand tot twee maanden na de branddatum. Na deze datum is onze koffie nog zeker tot een jaar erna houdbaar en prima drinkbaar. 

Koffiebrander Loring S70

Koffiebrander Loring S70

Al onze ongebrande koffiebonen worden gebrand met een Loring S70 koffiebrander. Dit is een van de energiezuinigste koffiebranders ter wereld, omdat er tot wel 80% minder gas wordt gebruikt dan bij traditionele branders. Het grootste voordeel van het branden met een Loring is de precisie. Met de digitaal opgeslagen brandprofielen wordt namelijk heel gelijkmatig gebrand. Zo brandt Fleur de Café niet alleen energiezuinig, maar ook kwalitatief de beste koffiebonen.

Als retailer kunt u zelf uw koffie en thee verpakken in de koffie en theezakken van uw wens. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren, maten en materialen. Maak de verpakking helemaal af met uw eigen etiket of sticker geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Zo wordt de koffie en thee die u verkoopt helemaal private label.

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blog's over verpakking

10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
08.09.2020

Nieuwe koffieverpakking van Fleur de cafe

De koffiezakken van Fleur de Café zijn vernieuwd. Nog steeds in de herkenbare Fleur de Café huisstijl, maar nu in hersluitbare koffiezak. De koffiebonen blijven langer vers door ze donker en droog te bewaren.
Lees meer
31.08.2020

Verpakkingsmateriaal voor koffie en thee

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Daardoor blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard.
Lees meer