Sluiten
horeca-thee
Koffie groothandel | Fleur de Café | Koffie en thee voor fijnproevers

Koffie groothandel voor Horeca, private labels, winkels, webwinkels en bedrijven

Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen. Al deze koffiebonen worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Fleur de Café de beste en gezondste keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving.

Eigen koffiebranderij

Fleur de Café: Eigen koffiebranderij voor verse koffie

Fleur de Café is een koffiebranderij, wij beschikken over onze eigen koffiebranders. In onze branderij staan 5 koffiebranders van 2, 5, 20 en 60 kilo. Zo kunnen wij flexibel aan elke vraag voldoen en uw koffie zo vers mogelijk leveren. Want niks is lekkerder dan verse koffie. Bij Fleur de Café koop je gegarandeerd koffie met een branddatum van maximaal 2 maanden oud. Lees meer over de koffiesmaken die wij verkopen.

Groothandel voor Horeca

Fleur de Café: Groothandel voor Horeca

Wanneer u kiest voor Fleur de Café kiest u ervoor zich te onderscheiden op het gebied van koffie & thee. Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels leveren wij ook aan koffie en thee-speciaalzaken. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Of gaat u voor een eigen merk koffie, met daarbij u eigen servieslijn? Ook dat kan bij Fleur de Café. Naast heerlijke horeca koffie bieden wij bovendien ook een uniek theeassortiment van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België.

 Private Label

Private label koffie

Een eigen merk koffie of thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt retailers en horeca de kans om een eigen koffiemelange samen te stellen en deze onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Onze koffieexperts adviseren u graag om in drie stappen een keuze te maken voor uw private label koffie. Bovendien hebben wij alles in huis om de koffie en thee vervolgens in de juiste stijl te verpakken.

Ongebrande koffie

Ongebrande koffie: Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrande koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. 

 

Bij de koffie, lekkere tractatie

Groothandel met een compleet aanbod

Om het u als ondernemer makkelijk te maken, kunt u naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle koffietoebehoren. Zo kunt u uw koffieconcept compleet maken en alles in één keer bestellen. Zoals suikerzakjes zowel rietsuiker als kristalsuiker en melkcups, honing en een heerlijk assortiment bonbons, koekjes en nougat om uw klanten extra te verwennen. Daarnaast zijn de siropen van Routin 1883 een mooie aanvulling op uw koffie-assortiment.

Interesse in koffie

Interesse in koffie van Fleur de Café 

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom gerust een keer langs in onze showroom te Deventer en wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor wat betreft Fleur de Café als uw koffie en thee leverancier. Heeft u op voorhand al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in onze koffie?

Wij geven graag advies !

Ons koffie assortiment

Andere pagina's

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffieHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Koffiesmaken

Koffiesmaken voor Horeca

Smaken verschillen, daarom bieden wij voor ieder koffieliefhebber wat wils. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van Fleur de Café de beste en gezondste keuze ...

Lattiz: beste melkopschuimer voor Horeca

Lattiz: melkopschuimer voor HorecaEén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.