Sluiten
horeca-thee
Online koffie bestellen? | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Uw koffiebonen online makkelijk en snel bestellen

 

Drinkt u ook graag lekkere koffie? Bestel dan nu snel en makelijk de lekkerste koffie online. Vers gebrand en snel geleverd. U heeft de keus uit meer dan 60 soorten koffiebonen uit verschillende landen, zowel arabica, robusta of melanges. Al onze bonen hebben een natuurlijke smaak. Wij maken geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf. Bestel onze koffiebonen nu snel online.

Koffie voor fijnproeversKoffie voor fijnproevers

In onze webshop vindt u bijzondere koffiesoorten, bonen met een eigen verhaal, zoals de Nicaraqua Un regalo de Dios, maar ook bonen met een prijswinnende smaak zoals de Kenya AA plus. Wij zijn er door gefascineerd geraakt en willen deze fascinatie graag op u overbrengen. Ga daarom op zoek naar de verhalen achter de koffie op onze website en wordt ook een koffiefijnproever.

 

 

Gemalen koffieGemalen koffie, welke maling wilt u?

Wilt u uw koffiebonen graag gemalen ontvangen? Kies dan per kilo koffiesoort voor het product 'Gemalen koffie' en kies de maling die u wilt. De koffiebonen worden dan speciaal voor u gemalen. Welke soort koffiemaling u nodig heeft is afhankelijk van de zetmethode die u gebruikt. De volgende zetmethodes zijn heel bekend: Espressomachine, Filterkoffieapparaat, Cafetiere, Percolator. Voor al deze methodes wordt gemalen koffie gebruikt. De koffiebonen wordt gemalen om de smaken makkelijker te laten extraheren met water. Lees verder over welke koffiemaling u nodig heeft.

 

KoffiebranderGebrande koffiebonen

Helaas kunt u online niet ruiken welke geur de versgebrande koffiebonen afgeven, maar gelukkig kunnen wij u de bonen snel toesturen. Wanneer u de doos opent dan komt de geur u tegemoet door het ventiel in de koffiezak. Het ontgassingsventiel laat de gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen uit het pak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Op die manier kunnen de gebrande koffiebonen nog nagaren en rijpen en bent u gegarandeerd van verse bonen.

 

nieuwe koffiezak

Nieuwe koffieverpakking

De nieuwste koffiezakken in ons assortiment hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u als klant de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie er uit halen. De koffiebonen blijven goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is de koffiezak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. Deze exclusieve koffiezakken zijn geschikt voor 750 gram koffiebonen en passen perfect bij de trend om exclusieve koffie in kleinere verpakking te kopen.

 

Koffie van de maandKoffie van de maand

Regelmatig zetten wij een bijzondere koffie in de schijnwerpers. Een koffieboon die wij graag onder uw aandacht willen brengen omdat deze bijzonder is qua smaak, branding of herkomst. Bovendien is de 'Koffie van de maand' online met 35% korting te bestellen. Houdt de Koffie van de maand in de gaten en laat u verrassen door nieuwe smaken.

 

Mijn verlanglijstjeVerlanglijstje

Geen zin om iedere keer opnieuw op zoek te gaan naar de lekkerste koffiebonen? Maak dan heel gemakkelijk online een verlanglijstje aan. Op die manier kunt u uw favoriete koffie markeren en bij een volgende bestelling makkelijk terugvinden. Dit doet u door bij het product op 'meer informatie' te klikken en vervolgens onder de Bestel knop op 'voeg toe aan verlanglijstje'.  

 

FiltrerenSelecteren is sneller bestellen

Om uw te helpen met selecteren kunt u in de webshop gebruik maken van het filter. Kies bijvoorbeeld voor de smaak mild en ontdek verschillende koffiebonen uit Midden-Amerika die voldoen aan deze selectie. Of selecteer op verpakking, land van herkomst of soort koffie. Online koffiebonen bestellen maakt u keuze makkelijk en overzichtelijk. 

 

Snel en gratis bezorgingSnel en gratis bezorging

Nooit meer de deur uit om koffie te kopen, maar lekker makkelijk online uw koffiebonen bestellen. Een groot voordeel is dat de bonen bij u thuis afgeleverd worden. Bestelt u 3 kilo koffiebonen of meer dan betaald u bovendien geen verzendkosten. U kunt snel genieten van een lekker kop koffie. Bovendien bestelt u vóór 12 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt.

 

verse-koffieOnline koffiebonen 

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment koffiebonen? Vindt de beste en mooiste bonen via onze webshop en bestel ze direct.

Interesse in onze koffie?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Koffie Cadeau pakket

KoffiecadeauEen koffiecadeaupakket is altijd een goed idee. Bent u op zoek naar een Sinterklaas- of kerstcadeau voor een echte koffiefreak? Bekijk dan hier onze mooie single orgins of voor een speciaal persoon bestelt u een speciality coffee.

Biologische koffie

Biologische koffieBiologische koffie is meer dan de verbouw van koffie zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

De oorsprong van de koffiebonen

oorsprong van de koffiebonenVoor zover bekend ligt de koffie oorsprong in het land Ethiopië en groeide het daar in het tropisch regenwoud.Er bestaat echter een mooi verhaal uit Jemen over de geschiedenis van koffie...