Sluiten
Top koffie Horeca
Horeca koffie | Fleur de Café | Koffie en thee voor de fijnproevers

Horeca koffie - Fleur de Café

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen. Al deze koffiebonen worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Fleur de Café de beste en gezondste keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf en bestel uw koffiebonen direct online.

Groothandel voor Horeca

Fleur de Café: Groothandel voor Horeca

Wanneer u kiest voor Fleur de Café kiest u ervoor zich te onderscheiden op het gebied van koffie & thee. Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels leveren wij ook aan koffie en thee-speciaalzaken. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Of gaat u voor een eigen merk koffie, een private label koffie met daarbij u eigen servieslijn? Ook dat kan bij Fleur de Café. Naast heerlijke koffie bieden wij bovendien ook een uniek theeassortiment van losse thee. Onze losse thee is enkel van de hoogste kwaliteit. Dat ruik, proef en zie je direct! Deze sensationele kwaliteit was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland en België.

Eigen koffiebranderij

Fleur de Café: Eigen koffiebranderij voor verse koffie

Fleur de Café is een koffiebranderij, wij beschikken over onze eigen koffiebranders. In onze branderij staan 5 koffiebranders van 2, 5, 20 en 60 kilo. Zo kunnen wij flexibel aan elke vraag voldoen en uw koffie zo vers mogelijk leveren. Want niks is lekkerder dan verse koffie. Bij Fleur de Café koop je gegarandeerd koffie met een branddatum van maximaal 2 maanden oud. 

 

Voordelen van Fleur de cafe

Waarom Fleur de Café als leverancier van uw horeca koffie Koffiekopje voor horeca

  • Gratis servies in bruikleen
  • Geen minimale bestelhoeveelheid
  • Vers gebrande koffiebonen uit eigen koffiebranderij
  • Voor 12 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Verkoopondersteuning en reclamemateriaal
  • Barista trainingen
  • Horeca korting bij grote afname
  • 25% korting op onderdelen en onderhoud espressomachine
  • Gratis bezorging vanaf 3 kilo koffie of thee

Bij de koffie, lekkere tractatie

Bij de koffie: Een compleet aanbod

Om het u als horeca-ondernemer makkelijk te maken, kunt u naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle koffietoebehoren. Zo kunt u uw koffieconcept compleet maken en alles in één keer bestellen. Zoals suikerzakjes zowel rietsuiker als kristalsuiker en melkcups, honing en een heerlijk assortiment bonbons, koekjes en nougat om uw klanten extra te verwennen. Daarnaast zijn de siropen van Routin 1883 een mooie aanvulling op uw koffie-assortiment.

Koffiemachine voor Horeca

Koffiemachine voor Horeca

De horeca koffie- of espressomachines die wij aanbieden staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, Reneka, BFC, Fracino en leverancier van volautomatische koffiemachines van oa Bravilor en Rheavendor. Indien u een koffiemachine bij ons aanschaft komen onze monteurs deze bij u installeren en afstellen. Daarnaast kunnen wij u het periodiek onderhoud uit handen nemen, om u volledig te ontzorgen op het gebied van koffie en thee. Het is erg belangrijk om uw koffieapparaat goed te onderhouden dit voorkomt ook reparaties op lange termijn. Bovendien heeft u als koffieklant recht op 25% korting op het onderhoud van uw koffiemachine. Lees meer over de voordelen van het kopen van een espressomachine bij Fleur de café.

Interesse in horecakoffie

Interesse in koffie van Fleur de Café voor uw horeca zaak

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom gerust een keer langs in onze showroom te Deventer en wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor wat betreft Fleur de Café als uw horeca koffie en thee leverancier. Heeft u op voorhand al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in onze koffie?

Wij geven graag advies !

Ons koffie assortiment voor Horeca

 

Reviews

Een paar reviews van Horeca klanten

Marspoort galerie is een galerie met horeca. Fleur de cafe is een perfect math voor ons.Kapsalon_nougat_bested_per_stuk_verpakt._De_nougat_smaakt_heerlijk_en_heeft_een_chique_verpakking._Wij_zullen_voorstaan_bij_Fleur_de_cafe_bestellenFleur de cafe is een erg prettige zakenpartner. Een mooi assortiment, snelle leveringen en vriendelijke medewerkers werkt nu een paar maanden met Fleur de cafe. En war een topservice overal kan je terecht en er word meegedacht. Echt een aanrader voor iedereen

Andere pagina's

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffieHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Koop uw espressomachine bij Fleur de cafe

Als horecaondernemer is het serveren van lekkere koffie een echt must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. ...

De oorsprong van de koffiebonen

oorsprong van de koffiebonenVoor zover bekend ligt de koffie oorsprong in het land Ethiopië en groeide het daar in het tropisch regenwoud.Er bestaat echter een mooi verhaal uit Jemen over de geschiedenis van koffie...