Bij de koffie - Routin siroop

Maak van jouw kopje koffie een heerlijke traktatie met de verrukkelijke Routin siropen van Fleur de Café. Onze brede selectie van smaken, van klassiek karamel tot exotische mango, biedt jou de mogelijkheid om jouw koffie-ervaring te personaliseren op een manier die past bij jouw smaakpapillen. Onze siropen zijn perfect om de smaak van jouw koffie te verbeteren, maar ook om creatieve drankjes te maken. Bestel nu en ervaar hoe de Routin siropen van Fleur de Café jouw koffiebeleving kunnen transformeren!

Filter je resultaten
Er zijn 18 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Routin 1883 Giftbox 3 x 6,5cl

Routin 1883 Banana 1 liter

Routin 1883 Amaretto 25cl

Routin 1883 Caramel 1 liter

Routin 1883 Cannelle 1 liter

Routin 1883 Hazelnut 1 liter

Routin 1883 Vanilla 1 liter

Routin 1883 Chocolat Blanc 1 liter

Routin 1883 Chai 1 liter

Routin 1883 Caramel 25cl

Routin 1883 Vanilla 25cl

Routin 1883 Chai 25cl

wfo1 Op = Op

Op=Op Routin 1883 Chocolat 25cl

Routin 1883 Roasted Hazelnut 25cl

Routin 1883 Amaretto 1 liter

Routin 1883 Chocolate 1 liter

Routin 1883 display rek 6 flessen

Routin 1883 Siroop doseerpomp

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Routin display

Routin siropen bij Fleur de Café

Fleur de Café biedt niet alleen hoogwaardige koffieproducten, maar ook een breed scala aan randassortiment producten die de koffie-ervaring compleet maken. Van heerlijke koekjes tot de beste kwaliteit suiker, Fleur de Café heeft alles wat je nodig hebt om jouw koffie perfect te maken.

Bij Fleur de Café weten we dat een goede kop koffie de perfecte manier is om je dag te beginnen. Daarom bieden we een brede selectie van hoogwaardige koffieproducten en uitstekende klantenservice. Onze Routin siropen zijn de perfecte manier om de smaak van jouw koffie te versterken en om creatieve drankjes te maken. Met onze uitgebreide selectie van smaken, van klassieke karamel tot exotische mango, heb je de vrijheid om jouw koffie-ervaring aan te passen aan jouw smaakvoorkeuren. We staan altijd klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte koffieoplossingen voor jouw persoonlijke of zakelijke behoeften.

Assortiment Fleur de Café bij de koffie

Bij de koffie

Bij Fleur de Café weten we dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een ervaring die je deelt met vrienden, collega's en dierbaren. En wat is een betere manier om die ervaring compleet te maken dan met onze selectie "Bij de Koffie" producten? Onze producten zijn speciaal ontworpen om de perfecte koffie-ervaring te creëren, van heerlijke koekjes tot hoogwaardige suiker en siropen. 

En onze suikerselectie omvat verschillende soorten suiker, waaronder ruwe rietsuiker en biologische suiker, om jouw koffie op de perfecte manier te zoeten. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichte of donkere zoetheid, we hebben een suiker die bij jouw smaak past.