10 jaar Fleur de Café

Fleur de Café bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis hebben dit gevierd met een feestelijke Open Dag op 6 oktober jl. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 14 werknemers met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

Impressie Open Dag

De gehele dag stond in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodiging is breed verstuurd naar alle klanten, leveranciers en belangstellenden. De thee en koffieproeverij kregen volop belangstelling. Een door ons gemaakte selectie thee en koffie kon naar hartelust geproefd worden en bovendien waren deze smaken deze dag ook met korting te koop. Naast volop thee- en koffieproeven kon men ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. Op die manier kreeg men een kijkje in de keuken. Voor de technici onder de bezoekers was het ook mogelijk om bij de technische dienst alles over de werking van een espressomachine te weten te komen. Na het rondlopen in ons pand was het vervolgens heerlijk toeven op ons terras waar vanuit onze eigen mobiele koffiebar alle mogelijke koffievarianten werend geschonken.

Nog 10 jaar!

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag. Met meer dan 200 bezoekers vanuit heel Nederland, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende 10 jaar!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen van Fleur de cafe

18.09.2020

Koffie en thee voor fijnproevers

Koffie en thee voor fijnproevers is de slogan van Fleur de Café. Wij verkopen namelijk echt alleen de beste kwaliteit koffie en thee, en ook onze randassortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veelgestelde vragen, wellicht staat uw vraag erbij en vindt u daar ook het antwoord op uw vraag over koffie, thee, uw bestelling en de bezorging.
Lees meer
07.09.2020

Over ons

Koffie en thee voor fijnproevers is al 10 jaar lang de slogan van Fleur de Café. Toen, bij de oprichting van Fleur de Café, gekozen met het oog op de visie om hoge kwaliteit koffie en thee te verkopen. Inmiddels een vaste norm voor al onze producten. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water.
Lees meer
07.09.2020

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team medewerkers van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Maak direct kennis met ze.
Lees meer
07.10.2018

Open Dag 6 oktober 2018

Fleur de Café bestaat 10 jaar en viert dit met een feestelijke open dag. Kom op 6 oktober 2018 ook op de koffie of thee. Bezoek ons pand en beleef het koffiebranden, theemelangeren, latte art workshop en proef vooral veel koffie of thee.
Lees meer