10 jaar Fleur de Café

Fleur de Café bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis hebben dit gevierd met een feestelijke Open Dag op 6 oktober jl. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 14 werknemers met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

Impressie Open Dag

De gehele dag stond in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodiging is breed verstuurd naar alle klanten, leveranciers en belangstellenden. De thee en koffieproeverij kregen volop belangstelling. Een door ons gemaakte selectie thee en koffie kon naar hartelust geproefd worden en bovendien waren deze smaken deze dag ook met korting te koop. Naast volop thee- en koffieproeven kon men ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. Op die manier kreeg men een kijkje in de keuken. Voor de technici onder de bezoekers was het ook mogelijk om bij de technische dienst alles over de werking van een espressomachine te weten te komen. Na het rondlopen in ons pand was het vervolgens heerlijk toeven op ons terras waar vanuit onze eigen mobiele koffiebar alle mogelijke koffievarianten werend geschonken.

Nog 10 jaar!

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag. Met meer dan 200 bezoekers vanuit heel Nederland, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende 10 jaar!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen van Fleur de cafe

20.05.2022

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag erbij en vind je daar ook het antwoord op jouw vraag over koffie, thee, bestellingen en de bezorging.
Lees meer